Sevgilime ayrıldıktan sonra kötü sözler söylemiştim sinirle. Onu çok seviyorum. Aradan baya zaman geçti. 2 gün önce aradığımda önce konuşmak istemiyorum falan dedi ama 8 dk boyunca konuştu. İstemese telefonu bile açmazdı. O sözlerden sonra kafamda bitti falan dedi ama engellemiyor. Telefon ettiğimde istemese açmazdı bile. Bende özür için bir demet gül gönderdim ve not yazdım;
Senden güllerle özür dilemek istedim. Söylediklerim sadece sinirle söylenmiş şeyler. Benim içimi bir sen bilirsin. Beni nerede bulacağını biliyorsun. Hep mutlu ol ruh eşim, güzel kızım... ÖMRÜMÜN GÜLÜ
3 gün önce akşam teslim edildi ve hiçbir hareket yok.
Hiçbir yerden engellemiyor. Ama hamle de yok.
Çiçek gönderdiğim için mesajla ya da arayıp bağırıp çağırmadı da. Bu yavaş yavaş yumuşadığı anlamına mı gelir? 3 gün geçti bu sabah fake hesapla hikayeme baktı. Sizce hamle yapacak mı Ne Yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bence biraz peşinden koşmanı istiyor. O dan bi hamle bekleme. Affedene kadar sen koş. Tabi bir daha o şekilde davranmayacağına eminsen.
o benim yaptıklarımın bin katını yaptı bana. Nasıl peşinden koşayım ne yapayım
Bin katını yapmış ama sen hala barışmak istiyorsun. Barışmak istediğine kesin eminsen tekrar arayabilir veya mesaj atabilirsin bence. Tam aranızda ne geçti bilmiyorum ama böyle şeyler bekler kızlar. Eğer sana cevap vermezsede sadece sessizce bekle kafasında seni bitirmemişse o sana gelecektir.
O telefon konuşmasından sonra çiçek gönderdim işte o da bu sabah fake hesapla hikayeme baktı. O adım atsın istiyorum tekrar adım atarsam bağırmasından terslemesinden korkuyorum
İçinden geldiği gibi davran o halde🤷🏻♀️ Bende sana bir soru sorabilir miyim?
sorabilirsin
Yıllar önce tanıştığım çokta sohbetim olmayan biri var zaten yıllardır da hiç konuşmadık. Son 5 aydır storylerimi beğenmeye başladı. Başta herkesinkini begeniyordur diye önemsemedim ama sonra dikkatimi çekmeye başladı sence niyeti ne olabilir? Yanlış anlamalı mıyım?
aranızdaki sohbet ne derecedeydi seni beğenmiştir sohbet başlatmaya çalışıyordur
Sohbetimiz yoktu hiç sadece aynı ortamdaydık o yüzden yıllar önce eklemişiz. Aklımda bile değildi begendikce aklıma geldi. Herkesinkini beğeniyor olabilir mi peki? Bide 5 ay geçmiş sohbet niyeti olsa yazmaz mıydı çoktan
kaç takipçisi var dikkatini çekip senin sohbet başlatmanı istiyor olabilir
Birde storylerimin çoğunu beğeniyor ama hepsini begenmiyor sebebi ne olabilir? Benim olduklarımın çoğunu beğeniyor
Takipçi sayısı çok degil normal hatta takip ettikleriyle esit sayıda benden beklemesi saçma olur yıllar geçmiş nasıl yazayım
eğer sende istiyorsan sorabilirsin ama istemiyorsan ya da tepkisini merak ediyorsan çıkart
Çıkartamam ayıp olur sadece niyetini merak ediyorum. Ben direk yazsa istemezdim ama begendikce dikkatimi çekti. şu an emin değilim 🤷🏻♀️
Yinede teşekkürler 🙏🏻
Rica ederim çok yardımcı olamadım çok ucu açık ama yani herkesin hikayesini kimse beğenmez ki sadece seninkileri beğeniyordur
Dimi ya çok karıştı kafam. Kafamda kurmaya başladım artık. Oysa asla ilgilenmediğim biriydi.
peki şimdi ne hissediyorsun ilgilenmeye başladın sanırım
şu an bende emin değilim sadece mesaj beklemeli miyim yoksa umursamaz mı takılmalıyım bilmiyorum. Erkek kafasını anlamıyorum hiç
biz ilgilenmediklerimizi umursamayız bbence seni beğeniyor dikkatini çekmeye çalışıyor cano
Yazar mı diyosun o zaman 5 ay geçmiş
ne kadar zamandır beğniyor hikayeleri
5 aydır arttırarak beğeniyor biz yıllar önce tanıştık 5 ay öncesine kadar beğeni falan yoktu
Neyse vaktini aldım teşekkürler sanada sevgilin konusunda bol şans dilerim 🙏🏻
demekki yol yapıyor hedefi sensinn
çok teşekkür ederimmm. Rica ederim her şey gönlünce olsun
Olabilir teşekkürler
rica ederim
Bence kız söylediklerini kendisine yediremiyo o yüzden asla bir şey yapmaz aklından o kötü kelimeleri silmen lazım tabi hala kafasında seni bitirmediyse
bitirip bitirmediği nasıl anlaşılır? bugün fake hesapla hikayeme baktı tabi oysa
Kızlar fake hesaptan baksa bile yakalanmaz diye düşünüyorum biraz müsade et eğer ses seda yoksa kafasında bitmişsindir
yok kesin o fake hesapla bakan. eğer kafada bitirse telefonu açmazdı
Telefonda sana nasıl konuştuğunu bilmiyorum ama son bir kez konuşayım söylediklerini yüzüne vurayım düşüncesiyle yapmışta olabilir
Peki neden engellemiyor instadan vs
Umursamıyor olabilir
yazabilirsin hediyemi aldin mi vs diye eminim affedecektir affetmeyecek olsa coktan engellerdi
ama 3 gün geçti aradan. gülü verdikten sonra
Ne söylemiştin? Bence bir kadın bağırmıyorsa bitmiştir. Umursayan kadın kavga eder.
Umursayan kadın neden özür çiçeği gönderdim diye bağırsın
onu örnek verdim. Yani tepki verir demek istiyorum. Ölü gibiyse problem.
bu sabah hikayeme bakmış fake hesapla. Ama tabbi fake hesap oysa
Gerçekten bir daha kırmayacaksan. Biraz daha peşinden koşmanı istiyor da olabilir. Sevdiğine ikna olman için. Kızdığında ne söylemiştin?
ikna olması için*
O telefon konuşmasından sonra çiçek gönderdim işte o da bu sabah fake hesapla hikayeme baktı. O adım atsın istiyorum tekrar adım atarsam bağırmasından terslemesinden korkuyorum