Benim için sorun teşkil etmiyor ama insan bazı zamanlar değer görmek sevilmek istiyor.
21 Mayıs, 2023 Pazar 23.13

Benim için sorun teşkil etmiyor ama insan bazı zamanlar değer görmek sevilmek istiyor.
21 Mayıs, 2023 Pazar 23.13
Evet sorun teşkil edebilir bazı insanlar için benim için teşkil etmiyor çünkü ben garip sarkılar dinleyip kulaklıgı takıp son ses müzikte koşuyorum hemde evde
Şöyle Bi yandan iyi Bi yandan kötü kendine vakit ayırıp kendinle mutlu olsan bile bu iyi Bi yandan bağımlılık yapabilir dikkat edin ama elbette insanoğluyuz sevmek ve sevilmek ister her canlı hoşuna gider ihtiyaçtır çok uzun süre olması insana hasar verebilir..
İnsanlar olarak sosyal canlılarız. İllaki hayatımızda bizi gerçek anlamda sevecek birileri ararız. Bunun yokluğu ise olumsuz anlamda etkiler bizi.
Cevap
8Cevap
Hahaahahha benim yıllardır yok ama sağlığım ve psikolojim gayet yerinde maşallahım var😉
Maşallah 😊
Doğru insan için beklemek daha iyi. Bazen kötü birliktelik yerine kaliteli yalnızlığı tercih eder insan.
Ya Kardeşim Neden Bozsunki Benim İnstagramda 10 Tane Kız Arkadaşım Var Onlar Varken Bu Benim İçin Umrumda Değil Ya 💔💯
Bozup bozmadigini soyleyemem ama boyle alistim sanirim benin icinde sorun olmuyor.
Bunca zamandır haksızlık yapmak bana birde allahtan hicmi korkmadınız 🙁🙁
Hemde çok fena bozuyor çok😔
boş ver dostum olanlarda çok mutlu değil
Bilmiyorum belki de
hayır asla kendimle barışığım
Bozmaz sanırım, psikolojim sağlamdır.
Özellikle hic boş takilmayanlarda olur
yok ya
Yedekler var benim
Hayir