Aşk İlişkileri Peki sizin medeni durumunuz hangi kategoriye giriyor? r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ben imparatorluğun heykelini dikicem bu gidişle...Ben ne zaman evlenicemm seda ablaa 🤣🤣🤣 Peki sizin medeni durumunuz hangi kategoriye giriyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Dulluk imparatorlukmuş :D 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Bekarım ve sapım 0 0 Yorumla
METE3534 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı. Ya evliler memnun değil bekarlar değil dullar değil. Yani sultan da olsa. İmparator da olsan olmuyor bazen demek ki 1 5 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Ama sen kategoridesin şu an Yorumla METE3534 +1 yıl Bekarım. Daha hayatımın kadınını bulamadım. Öyle biri olduğunu da pek zannetmiyorum ya artık Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Hangi Yorumla METE3534 +1 yıl Sultan oluyorum Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Böyle devam edersen sana terfi veririm 😂 imparator olursun Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Uzun uzun yıllar yanlız bekar yaşıyorum hangi kategoriye girer ama bilmiyorum 1 6 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Sen sultanlık kategosindesin 😂 muhtarlık ta sana yakışır ama 😂 gel ben seni muhrar yapayımmm 😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Hangi kategoriye ait olduğunu nasıl bilmiyorsun oraya koskoca görsel atmışım görmüyormusun 😂 okumadinmi hangi kategoriye giriyorum diye zalımmmmm 😂😂 Yorumla İST34MLT44 +1 yıl Hiç sultanlık görmedim alında bekarlık rezillik gerçek anlamda sultanlık şehir efsanesi Yorumla İST34MLT44 +1 yıl Görsel kategori başlıkları okudum hiç birine kendimi hissetmiyorum Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Nedemek hiç birinde kendimi hissetmiyorum 😂 hissedeceksin 🤣 Yorumla İST34MLT44 +1 yıl İlla birini seçmek istersem muhtarlık okur Yorumla
GöbekRakısı Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl İmparatorlukmuş ama zışarım böyle imparatorluğa sıkıldım ben yalnızlıktan 1 12 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 🤣🤣 Böyle duygusal konuşma leynn benide ağlatacaksın şimdi 🤣🤣 Yorumla GöbekRakısı +1 yıl Hadi evlenelim biz Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Napiyim seni isteneyemi geleyim Yorumla GöbekRakısı +1 yıl Tuzlu kahveyi içerim diyosun yani tamam gel Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Yarın akşam seni istemeye geliyim diyorum gelirken de kastamonun meşhur çekme helvasiyla bir buket çiçek yaptıriyim 🤣 ama annene söyle kadincağızın haberi olsun " anne yarın akşam beni istemeye gelicekler dee 🤣 vermezseniz kaçarım dee 🤣 Yorumla GöbekRakısı +1 yıl Gel gel onlar kolay şeyler 😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Keşke hemen evet demeseydin , biraz naz yapsaydın bugün olmaz 😂 yorgunum başım ağrıyor deseydin 😂 Yorumla GöbekRakısı +1 yıl Kız evi miyim ben ne naz yapıcam yaaa 😂😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Srmdi erkekler daha nazlı oluyor 🤣🤣 Yorumla GöbekRakısı +1 yıl Benim hiç nazla cazla işim olmaz kesin ve net konuşurum Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Hemen isterse veririm diyorsun 😂 Yorumla GöbekRakısı +1 yıl Tabi ki verdim gitti hatta hadi gel Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sultanım ben. 39 oldum bir türlü muhtar olamadım. Körpe bedenime el değmeden toprak olacam🥲 1 13 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 😂😂 böyle duygusal konuşma leynn benide ağlatacaksın şimdi 🤣 evde kalırsan korkma ben seni alırım 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beni görsen şükür namazı kaç rekatti lan diye kaçarsın 😂😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Sen şu ses kaydı atan deliğganlı değilmisin 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He yaa benim benim. Yabancı yok 😂😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Konuşma şeklinden tanıdım 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu kadar devrik yamuk yumuk yazan başka kimse yok demi😂😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Estafurullah olur mu öyle şey surdan anladım " sultanım ben 39 yasindayim demenden anladım ,😂 böylede zeki bir insanım işte 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Körpe bedenime el değmeden dememden de anlayabilirsin artık 😂😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl tamam ordan anlarim 😂😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Ben şey derim " o nacizane vücuduna kadın eli değmeyen adam değilmisin 😂 derim 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok sen yinede ses kaydı de. Sonra millet kadın eli değmedi güler yetmez erkekler bizim elimiz değsin der. Totomu korumam şart 😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Eee ozaman sende ses kaydı atsaydin da bu polemiklere girneseydik yürüyen cazibe seni 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nereye yürüyorum. Yine bilmeden bilinmez yollara mı girdim 😂 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Hepsini yaşayıp imparatorluğa yol alma durumundayız azize imparatorum o makam iyisidir yol göster iyi yoldamiyiz 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hurafedir bunlaaarr. Bekar adam çorabını kendi yıkar. Hangi sultan kendi çorabını kendisi yıkar? 0 0 Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sefillikmi Krallık mı henüz çözemedim Sultanlık filan değil onu çözdüm 0 8 Yorumla Korayby3434 +1 yıl Ben kendimi feda ederim senin için 🤪🤪🤪 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Bul beni 🤣 Yorumla Korayby3434 +1 yıl Emredin sultanım 🤪 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Senin canını yiyerem haa 🤣 Yorumla Korayby3434 +1 yıl Yi tabe yi no problem 🤪🤪 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Bak bak laflara bak sen 😂 sende az hınzır değilsin hee hınzır şey seni 🤣🤣 Yorumla Korayby3434 +1 yıl Yok canım iltifat benim ki 😎😎😎 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Tmmm pikiii 😊😊 Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. İmparator bana da yakışır hani 😄 1 10 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Benim üzerimde çok şık duruyor 🤣 eminim sizede yakışır ama bir beden büyük slin seneyefe kullsniyorsınız 😂😂 Yorumla DeliAdam31 +1 yıl Yarının garantisi yok tadını çıkarmak lazım. Hem seneye moda değişiyor 😉 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 😂😂 oda doğru haklısınız 😂 Yorumla DeliAdam31 +1 yıl Her zaman 😜 Padişahım çok yaşa! 😄 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Süpersin 👍😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Az yaşa ama iyi yaşa 😂😂 Yorumla DeliAdam31 +1 yıl İyiyi anladım da az niye 😄 sen de süpersin. Eğlenceli birisin 👏🥳 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Çok yaşayıp ta napican gülüm elin syagin tutmaz insanlara yük oluyorsun çok yaşamak iyi bir şey degilki Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Çok teşekkür ederim genç adam ağzına yüreğine sağlık 🙏🙏 eğlenmek için buradayız çünkü öyle değil mi Yorumla DeliAdam31 +1 yıl Kesinlikle eğlenmek için buradayız. Elden ayaktan düşmediğim Sürece (Allah öyle günler yaşaynsın) dolu dolu yaşamak isterim Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bekarlık iyidir 😁 1 11 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Aynen öyle kafa rahat olucak agaa 🤣🤣 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Kesinlikle 😁 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Gülme 🤣 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Niye 😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Hep ben gülüyüm sen gülme 🤣🤣 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Oldu canım başka var mı 😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Ne var mı 😂 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Bilmem var mı işte bişeyler 😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Olmaz mı beyaaa 😂 olmasa da oldururuz sen yeterki işte 😂😂 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Tamam olsun o zaman 😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 😊😊😊 Yorumla
BilirObeni34 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 81% +1 yıl Muhtar olmak istiyorum aplaaa 1 4 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Belki bu seçimlerden sonra olursun Yorumla BilirObeni34 +1 yıl Senin mahallenin inşallah Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Seni bana getirmeyen yollarda kaybolursun inşallah 😂😂 Yorumla BilirObeni34 +1 yıl Aminnn Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Alayını yaşadım. Ben ne oluyorum şimdi 😂 1 19 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Sen bu durumda belediye başkanı oluyorsun reiss 🤣🤣 sen kendini aşmıssın artık 🤣 reiis 🤣 sen fakir fukara babasısın Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @GOKHANoturumactı Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Fakir fukara babası mı 😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 😂 heee kabadayılar olur ya onlara fakir fukara babası derler 😂 garibanı yetiimi kollarlar filan Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Belediye başkanı olacakken kabadayı oldum 😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Gökhan baba 😂 reisss sana yakışır Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Eyvallah pozitif kadın. İş yerinde var bir kaç arkadaş baba diyen 😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Bak içime doğmuş demekki 😂 sana kanım ısındı sana babam diyebiliryimiyim 🤣 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Babam ne kız 😂😂 pozitif kadın alkol mü aldın sen 😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Fakir fukara babası terimi banada komik geldi bak şimdi 😂 gece gece benide güldürdün hee 🤣 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Harbiden manitacılık işinden Ramiz dayıya bağladık 😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Alkol mu ben alkol kullanmıyorum ki Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Harbi mi kız? Helal olsun sana bak. Saglıgı olumsuz etkiliyor Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Niye işyerindekiiler derken oluyorda ben diyince mi olmuyor 🤣 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl orada m harfi fazla olmuş 🤣 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Direkt baba demiyorlar 😂 ne baba adamsın şef , müdür diyen oldu sadece. Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Sen dua et köksal babaya bağlamadim Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Efsane adam ya 😂 siniri boyunun 4 katı falan 😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Aynen ben onun videolarını çok izledim zaten 🤣 Yorumla
Ardayanlız Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 88% +1 yıl Buraların sultanı benim 1 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Ben buraların imparatorluğunu devraldım 😂 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı. benim imparatorluk :) 1 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Oooo reisss 😂 imparatorluk yakışır 😂 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. hepsini toptan alayım tecrübe ediniriz :D 1 13 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Çok iyi olur toplu alımlarda %6 indirim kuponu veriyoruz 😂😂 çok al az öde 😂 Yorumla novel +1 yıl Beleşçilik en sevdiğim :D indirsinler severiz :D :D Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Olaya indi bindiye getirmeseydin iyiydi 😂😂 Yorumla novel +1 yıl Aman dur hazırda bekleyene malzeme verme :D Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Tmn pikiii 🤣 Yorumla novel +1 yıl ne anlayışlı ya :D :D Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Böyle de anlayışlı bir insanım işte 😂 Yorumla novel +1 yıl Yirimmm :)) Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Olmaz anamgiller kızar 😂😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Annem yabancılarla konuşma dedi 🤣 sizi tanımıyorum çünkü 🤣 şeker çikolata filan verirlerse sakın alma dedi 🤣 Yorumla novel +1 yıl Şeker gibi adamım kendimi nasıl verem 🤣Ben seni kandırırım merak etme fjdjd Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl tamam ikna oldummm 😂 Yorumla novel +1 yıl Uğraştırmaman çok tatlı 🤣🤣 Yorumla
Akbulutmersin Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Pek imparatorluk göremedim 🤣 1 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Nerde göremedin küçük bey 😂 Yorumla
Ahmetbüyükbaş Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. Bekarım hiç evlenmedim çıkınca kismet inşallah bir evlilik hayalım var 0 0 Yorumla
chat-gpt Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl İmparatorluğun yolu muhtarlıktan geçiyormuş? 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
Samaranınintikamı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kalbimi derin dondurucuya attım şu an çok katılaştı ve yalnızım. 0 0 Yorumla
drtrue Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Şu an sultanlık ama istersen beni muhtarlığa terfi ettirebilirsin 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Ne bekar ne de ilişkide, yedi yirmi dört çelişkideyim seninle Neriman 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Muhtarım muhtar. Yakında tahtalı köye muhtar olurum. 0 0 Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. muhtarlıkta takıldım kaldım :) 1 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Daha güzel işte Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. muhtarım 1 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Ohhh misss daha ne olsun Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl bekarlık sultanlık 1 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Ohhh hayat sana guzel 😂 seni muhtarlığa terfi ettiriyimmi hıı 😂😂 Yorumla
Blue0006 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl İmparator 😅 1 2 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Oooo hayırlı olsun imparatorluk 😂 Yorumla Blue0006 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Bekar 1 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl İhh miss 🤣 kafa rahat olucak agaa 🤣 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sultanım ben 1 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Herşeyin hayırlısı gülüm geç olsun temiz olsun yanlış bir kalpte olmaktansa yalnız olmak herzaman iyidir 🌺🌿🌺🌿 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Bakarım ama sultanlık falan değil 1 1 Yorumla delici94 +1 yıl Aynen pompa yapacak adam lazım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sen direkt çılgın dul :D 1 5 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Ağzından bal damlıyor gelde siliyim 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahaha gel de ağzını s+keyim anladım bende 😅 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 😂😂 senin kalbin fesat oyuzden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pipini kesersin sen şimdi kaciyim ben 😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Birazdaha konuşursan seni ısırmak zorunda kalıcam küçük bey 😂😂 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Buraların muhtarı benim 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ben sultan olmaktan çok sıkıldım artık ya 😂 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Söyle bakalım @shraeva 😂 0 0 Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı. medeni durumum sıkıntı 0 3 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Neden peki Yorumla Aydınlı009 +1 yıl tr durumları Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Herkesin öyle emin olun bu yaşam sartlarinda fazla bir şey beklemek ahmaklık oluyor sadece günü kurtarmaya bakıyoruz Yorumla
delici94 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Bekariz pompaya biri lazım 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 29,3b cevap paylaştı. hiçde sultanlık değil :D 0 0 Yorumla
golge_yeli Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Bekarlık 😉 0 0 Yorumla
akigolar1990 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bekarlık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Dulluk imparatorlukmuş :D
Bekarım ve sapım
Ya evliler memnun değil bekarlar değil dullar değil. Yani sultan da olsa. İmparator da olsan olmuyor bazen demek ki
Ama sen kategoridesin şu an
Bekarım. Daha hayatımın kadınını bulamadım. Öyle biri olduğunu da pek zannetmiyorum ya artık
Hangi
Sultan oluyorum
Böyle devam edersen sana terfi veririm 😂 imparator olursun
Uzun uzun yıllar yanlız bekar yaşıyorum hangi kategoriye girer ama bilmiyorum
Sen sultanlık kategosindesin 😂 muhtarlık ta sana yakışır ama 😂 gel ben seni muhrar yapayımmm 😂
Hangi kategoriye ait olduğunu nasıl bilmiyorsun oraya koskoca görsel atmışım görmüyormusun 😂 okumadinmi hangi kategoriye giriyorum diye zalımmmmm 😂😂
Hiç sultanlık görmedim alında bekarlık rezillik gerçek anlamda sultanlık şehir efsanesi
Görsel kategori başlıkları okudum hiç birine kendimi hissetmiyorum
Nedemek hiç birinde kendimi hissetmiyorum 😂 hissedeceksin 🤣
İlla birini seçmek istersem muhtarlık okur
İmparatorlukmuş ama zışarım böyle imparatorluğa sıkıldım ben yalnızlıktan
🤣🤣 Böyle duygusal konuşma leynn benide ağlatacaksın şimdi 🤣🤣
Hadi evlenelim biz
Napiyim seni isteneyemi geleyim
Tuzlu kahveyi içerim diyosun yani tamam gel
Yarın akşam seni istemeye geliyim diyorum gelirken de kastamonun meşhur çekme helvasiyla bir buket çiçek yaptıriyim 🤣 ama annene söyle kadincağızın haberi olsun " anne yarın akşam beni istemeye gelicekler dee 🤣 vermezseniz kaçarım dee 🤣
Gel gel onlar kolay şeyler 😂
Keşke hemen evet demeseydin , biraz naz yapsaydın bugün olmaz 😂 yorgunum başım ağrıyor deseydin 😂
Kız evi miyim ben ne naz yapıcam yaaa 😂😂
Srmdi erkekler daha nazlı oluyor 🤣🤣
Benim hiç nazla cazla işim olmaz kesin ve net konuşurum
Hemen isterse veririm diyorsun 😂
Tabi ki verdim gitti hatta hadi gel
Sultanım ben. 39 oldum bir türlü muhtar olamadım. Körpe bedenime el değmeden toprak olacam🥲
😂😂 böyle duygusal konuşma leynn benide ağlatacaksın şimdi 🤣 evde kalırsan korkma ben seni alırım 🤣
Beni görsen şükür namazı kaç rekatti lan diye kaçarsın 😂😂
Sen şu ses kaydı atan deliğganlı değilmisin 😂
He yaa benim benim. Yabancı yok 😂😂
Konuşma şeklinden tanıdım 😂
Bu kadar devrik yamuk yumuk yazan başka kimse yok demi😂😂
Estafurullah olur mu öyle şey surdan anladım " sultanım ben 39 yasindayim demenden anladım ,😂 böylede zeki bir insanım işte 😂😂
Körpe bedenime el değmeden dememden de anlayabilirsin artık 😂😂
tamam ordan anlarim 😂😂
Ben şey derim " o nacizane vücuduna kadın eli değmeyen adam değilmisin 😂 derim 🤣🤣
Yok sen yinede ses kaydı de. Sonra millet kadın eli değmedi güler yetmez erkekler bizim elimiz değsin der. Totomu korumam şart 😂
Eee ozaman sende ses kaydı atsaydin da bu polemiklere girneseydik yürüyen cazibe seni 🤣
Nereye yürüyorum. Yine bilmeden bilinmez yollara mı girdim 😂
Hepsini yaşayıp imparatorluğa yol alma durumundayız azize imparatorum o makam iyisidir yol göster iyi yoldamiyiz
Hurafedir bunlaaarr.
Bekar adam çorabını kendi yıkar. Hangi sultan kendi çorabını kendisi yıkar?
Sefillikmi Krallık mı henüz çözemedim Sultanlık filan değil onu çözdüm
Ben kendimi feda ederim senin için 🤪🤪🤪
Bul beni 🤣
Emredin sultanım 🤪
Senin canını yiyerem haa 🤣
Yi tabe yi no problem 🤪🤪
Bak bak laflara bak sen 😂 sende az hınzır değilsin hee hınzır şey seni 🤣🤣
Yok canım iltifat benim ki 😎😎😎
Tmmm pikiii 😊😊
İmparator bana da yakışır hani 😄
Benim üzerimde çok şık duruyor 🤣 eminim sizede yakışır ama bir beden büyük slin seneyefe kullsniyorsınız 😂😂
Yarının garantisi yok tadını çıkarmak lazım. Hem seneye moda değişiyor 😉
😂😂 oda doğru haklısınız 😂
Her zaman 😜
Padişahım çok yaşa! 😄
Süpersin 👍😂
Az yaşa ama iyi yaşa 😂😂
İyiyi anladım da az niye 😄 sen de süpersin. Eğlenceli birisin 👏🥳
Çok yaşayıp ta napican gülüm elin syagin tutmaz insanlara yük oluyorsun çok yaşamak iyi bir şey degilki
Çok teşekkür ederim genç adam ağzına yüreğine sağlık 🙏🙏 eğlenmek için buradayız çünkü öyle değil mi
Kesinlikle eğlenmek için buradayız. Elden ayaktan düşmediğim Sürece (Allah öyle günler yaşaynsın) dolu dolu yaşamak isterim
Bekarlık iyidir 😁
Aynen öyle kafa rahat olucak agaa 🤣🤣
Kesinlikle 😁
Gülme 🤣
Niye 😂
Hep ben gülüyüm sen gülme 🤣🤣
Oldu canım başka var mı 😂
Ne var mı 😂
Bilmem var mı işte bişeyler 😂
Olmaz mı beyaaa 😂 olmasa da oldururuz sen yeterki işte 😂😂
Tamam olsun o zaman 😂
😊😊😊
Muhtar olmak istiyorum aplaaa
Belki bu seçimlerden sonra olursun
Senin mahallenin inşallah
Seni bana getirmeyen yollarda kaybolursun inşallah 😂😂
Aminnn
Alayını yaşadım.
Ben ne oluyorum şimdi 😂
Sen bu durumda belediye başkanı oluyorsun reiss 🤣🤣 sen kendini aşmıssın artık 🤣 reiis 🤣 sen fakir fukara babasısın
@GOKHANoturumactı
Fakir fukara babası mı 😂
😂 heee kabadayılar olur ya onlara fakir fukara babası derler 😂 garibanı yetiimi kollarlar filan
Belediye başkanı olacakken kabadayı oldum 😂
Gökhan baba 😂 reisss sana yakışır
Eyvallah pozitif kadın. İş yerinde var bir kaç arkadaş baba diyen 😂
Bak içime doğmuş demekki 😂 sana kanım ısındı sana babam diyebiliryimiyim 🤣
Babam ne kız 😂😂 pozitif kadın alkol mü aldın sen 😂
Fakir fukara babası terimi banada komik geldi bak şimdi 😂 gece gece benide güldürdün hee 🤣
Harbiden manitacılık işinden Ramiz dayıya bağladık 😂
Alkol mu ben alkol kullanmıyorum ki
Harbi mi kız? Helal olsun sana bak.
Saglıgı olumsuz etkiliyor
Niye işyerindekiiler derken oluyorda ben diyince mi olmuyor 🤣
orada m harfi fazla olmuş 🤣
Direkt baba demiyorlar 😂 ne baba adamsın şef , müdür diyen oldu sadece.
Sen dua et köksal babaya bağlamadim
Efsane adam ya 😂 siniri boyunun 4 katı falan 😂
Aynen ben onun videolarını çok izledim zaten 🤣
Buraların sultanı benim
Ben buraların imparatorluğunu devraldım 😂
benim imparatorluk :)
Oooo reisss 😂 imparatorluk yakışır 😂
hepsini toptan alayım tecrübe ediniriz :D
Çok iyi olur toplu alımlarda %6 indirim kuponu veriyoruz 😂😂 çok al az öde 😂
Beleşçilik en sevdiğim :D indirsinler severiz :D :D
Olaya indi bindiye getirmeseydin iyiydi 😂😂
Aman dur hazırda bekleyene malzeme verme :D
Tmn pikiii 🤣
ne anlayışlı ya :D :D
Böyle de anlayışlı bir insanım işte 😂
Yirimmm :))
Olmaz anamgiller kızar 😂😂
Annem yabancılarla konuşma dedi 🤣 sizi tanımıyorum çünkü 🤣 şeker çikolata filan verirlerse sakın alma dedi 🤣
Şeker gibi adamım kendimi nasıl verem 🤣
Ben seni kandırırım merak etme fjdjd
tamam ikna oldummm 😂
Uğraştırmaman çok tatlı 🤣🤣
Pek imparatorluk göremedim 🤣
Nerde göremedin küçük bey 😂
Bekarım hiç evlenmedim çıkınca kismet inşallah bir evlilik hayalım var
İmparatorluğun yolu muhtarlıktan geçiyormuş? 🤣🤣🤣
Kalbimi derin dondurucuya attım şu an çok katılaştı ve yalnızım.
Şu an sultanlık ama istersen beni muhtarlığa terfi ettirebilirsin
Ne bekar ne de ilişkide, yedi yirmi dört çelişkideyim seninle Neriman
Muhtarım muhtar. Yakında tahtalı köye muhtar olurum.
muhtarlıkta takıldım kaldım :)
Daha güzel işte
muhtarım
Ohhh misss daha ne olsun
bekarlık sultanlık
Ohhh hayat sana guzel 😂 seni muhtarlığa terfi ettiriyimmi hıı 😂😂
İmparator 😅
Oooo hayırlı olsun imparatorluk 😂
Teşekkür ederim
Bekar
İhh miss 🤣 kafa rahat olucak agaa 🤣
Sultanım ben
Herşeyin hayırlısı gülüm geç olsun temiz olsun yanlış bir kalpte olmaktansa yalnız olmak herzaman iyidir 🌺🌿🌺🌿
Bakarım ama sultanlık falan değil
Aynen pompa yapacak adam lazım
sen direkt çılgın dul :D
Ağzından bal damlıyor gelde siliyim 😂
Ahaha gel de ağzını s+keyim anladım bende 😅
😂😂 senin kalbin fesat oyuzden
Pipini kesersin sen şimdi kaciyim ben 😂
Birazdaha konuşursan seni ısırmak zorunda kalıcam küçük bey 😂😂
Buraların muhtarı benim
Bekar ve mutlu ✨
Ben sultan olmaktan çok sıkıldım artık ya 😂
Söyle bakalım @shraeva 😂
medeni durumum sıkıntı
Neden peki
tr durumları
Herkesin öyle emin olun bu yaşam sartlarinda fazla bir şey beklemek ahmaklık oluyor sadece günü kurtarmaya bakıyoruz
married with cildirin
Bekariz pompaya biri lazım
hiçde sultanlık değil :D
Sultan
Hiç biri :)
Bekarlık 😉
Imparator
imparatoriçem :)
Bekarlık