Uzun boylu
Kısa boylu
Açıklamaya yazcam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kısa kızlar daha çok çekici bulunuyor sebebi ise narin olmaları. Erkekte uzun boy avantaj ama kadında değil. Ayakları daha küçük oluyor mesela kısaların, daha narin duruyorlar.
Ben 168 olarak aradayım hatta uzunum bence ama 160 erkeklerin favori boyu ve 36 numara ayak.170 ve üzeri kadında asla ve asla güzel durmuyor net.
Kısalar çekici oluyor. Ben şahsen beğenmiyorum kızlarda uzun boyu. Erkek için boy lazım ama kadında minnak olmak lazım. Birde abi 160-165 arası orta normal boy zaten erkekler zaten uzun değiller. 165-170 arası uzun boy.170ten fazla olanlar aşırı yani bence iyi durmuyor.160 ve altı kısa. Ama onlarda iyi ise fiziği hoş durabiliyor.
Abi uzun boylu kızlara çok özeniyorum ya 🩷🩷
Boyun kaç
Söylememeye utaniyom smbsksbsks
Hahaha ne var bunda
60 olamadım diyim skbsks
Normal
Cevap
5Cevap
Fiziki yapısına göre değişir. Fit değilse boyu pek fark etmez, çekici gelmez.
Fit olan
tabı kısa olcak ki kocaman sarılım💖
Çoğunlukla minyonlar seviliyor. Şahsen 165 boyundayım bende o şekilde olanları beğeniyorum. özellikle 170 ve üzeri ciddi kötü duruyor kadında bence.
Tercih meselesi genelleme değil bence öyle olsa mankenler uzun olmazdı
Mankenler ile bu konunun alakası oldugunu düşünmüyorum. O bir iş , üstelik dünyanın en güzel ve çekici kadınlarının çoğu orta ve kısa boy. Güzelliğin ölçütü uzun boy asla değil. Ona bakarsan büyük beden mankenliği var, 0 beden kıyafetleri taşıyabilmesi için uzunlar seçiliyor ki her uzun manken fiziğinde de değil.
🙂 tercih meselesi genelleme değil yinede 😏
150 boyunda çirkin bir kızı kimsenin fazla beğeneceğini sanmıyorum
150 boy evet kısa. Kısadan kastın 150 ise bu iyice tatışılır. Ama 160-165 kısa değildir.
Birde 150 boyunda çirkin bir kızı olarak adlandırman yanlış. İnsanları bu şekilde değerlendireceğine boy kompleksinden sıyrılır. Kim bilir hangi kısa kız sana tercih edildi de bu şekilde saldırganlık gösteriyorsun yazık.
Ha bu arada rica ediyorum cevap atma. Bu konuda tartışabileceğim biri olmadığın anladım , üslubun hoşuma gitmedi. Muhattap olmak istemiyorum. Bildirimde almayacağım gerçi. Ama senin için üzüldüm.
😅😅😅 konuşmandan anlaşılıyor kısa olduğun bu kadar kıskanmana gerek yok topuklu ile halledebilirsin ayriyeten bu soruyu sorma sebebim xper seviyemi yükseltmek 👍 demekki o kadar zoruna gittiki bildirim kapattın 😅 kimse bana tercih edilmedi. kişi kendinden bilir işi demekki senin başına gelmiş 👍 zaten bu kadar sosyopat cazgın bir kadınla durulmaz
Uzum boylu. olarak uzun diyorum😅
🤗🤗🤗🤗
Orta abi orta
Kısa ve çirkin olanlar
😂😂 zevkler tartışılmaz
Çirkin kızlar 5 puan daha fazla puana sahip :)
Şaşırtıcı:)
Güzeller zaten bakmaz
Belki bir gün bakan olur
İnşallah
Orta boylu kızlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?