Gizli Üye(30-35)+1 yılbunun boyla alakasi yokki bende 157 yim ama giyimim kusamim bakimim yuzumun ve fizigimin guzelligi onemli bir butun halinde bakmak gerekir. kisa boylu olup cekici olan kadinlar shakira kylie minogue madonna eva longoria hillary duff kim kardashian britney spears aklima gelen bunlar yani
54 Yorumla- +1 yıl
biraz reklamlar gibi olmuş . ne kadar güzel olursanız olun fiziksel olarak uzun birinin yanında sönük kalırsınız . alım, çalım zerafet çekicilik sexilik hep uzun boylulerda degilmi çatlasakda gerck kabullenmek lazım . ama kısa sevilmezmi . yeri gelir ugruna olünür . her satıcının bir alıcısı oldugu gibi kısada uzun kızda gidiyor . dedem derdiki !delikli taş yerde kalmaz . yani ilgi çekeceginden egilir biri alır :))) herkez boyu postu ile mutlu olsun . aslolan post boy deği . soy önemli ...
Cevap sahibi+1 yılsimdi shakirayi kylie minogue cekici bulmuyorsan kazulet gibi 46 numara ayakli bir kizi cekici buluyorsan sende sorun var ama :D reklamda yapmadim ayrica kadin dedigin biraz zarif olucak narin olucak kivrimlari olucak erkek yaninda boyuyla posuyla gucunu hissettiricek.. jerkesin zevkleri farklidir tabi ama kisa kadinlarin estetik acidan daha onemli oldugunu dusunuyorum..
- +1 yıl
@bo0oş onu bilmem ama ben kısayım ve birçok uzun kızdan güzelim. Bu bir gerçek. onların tek avantaji boylarının uzun olması benim tek dezavantajım boyumun kısa olması. Gözlerimin yeşili tenimin beyazlığı ve sarı saçlar. Her kız ister bu kimyayı.😂bazen boy kompleksi yapıyorum yalan değil. ama uzun bir boy ve çirkin bir yüz istemezdim... Uzun olmasına rağmen o kadar kız tarafından kıskanılmışımdır ki
En İyi Cevaplar
sorunu şikayet ettim tekrarlanmış sebebiyle..
şahsına alınma ama, artık yorulduk istemiyoruz bu soruları burada.. Sen sormakta özgürsün ama, şikayet etmek hakkımı kullandım ve kullanacağım..12 Yorumla- +1 yıl
sen uzunsun galiba:-))
Bence boyun ortalamarda bir boy...bayanda kısalık sorun değil çünkü erkeklerde boy biraz sıkıntılı bayandan kısa kaldığı zaman hoş durmuyor...Eğer güzel giyimliysen birazda kendine bakıyorsan boya o kadar takılma...
10 Yorumla
Uzun boylu ve uzun saçlı kızın vücudu da güzelse çok çekici olabilir. Böyle bir kızı aptallığım yüzünden elimden kaçırdım hala aklımda :)
Kısaları çekici bulanların durumu kedi-ciğer ilişkisi galiba :)233 Yorumla- +1 yıl
Sevgilim 1.83 boyunda ve kısa kızları daha çekici bulduğunu söylüyor sence kedi ciğer ilişkisi mi
- +1 yıl
@Müzmintalebe kısalar daha bir minnoş tatlı duruyor onun için çoğu erkek minyon sever en önemlisi hangi boyda olursa olsun vucut ölçüleri orantılı olmalıdır
- +1 yıl
Yani şimdi biz sevilmiyoruz galiba sadece kısa oldugumuz için kullanılıyor muyuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Uzun boyludan yanadır benim tercihim. Ama, göçmen kızlarını bilir misiniz..uzun boylu,uzun bacaklı,incecik belli,kalkık popolu,iri göğüslü,zayıf,narin..yani şunu demek istiyorum,tek başına uzun boy bir işe yaramıyor.bu saydığım özelliklerden en az 3 tanesinin daha olması gerekiyor.işte o zaman tadından yenmez, ;))
51 Yorumla
+1 yılbenden kısa olsun diyen erkekleri ve 150 boyunda olup 180 erkek arayan kızları anlamıyorum benden uzun olsun daha seksi olur 1ama 3 cm den fazla kısa olmasın 150 boyundaki kızlar sizde hayal kurmayı bırakın ve trabzona gidin orda boyunuza uygun birilerini bulursunuz
122 Yorumlaefendim bakın. bizim yörede güzel bir söz vardır . kısa yataga uzun sokağa yakışır ..derler artık insan zevki tercihi ne ise talebi o yöne olacagından :) ikisininde cekiçiligine talep mutlak vardır .
30 Yorumlaşu bir gercekki uzun boylu kızlar herzaman gösterişli ve ilgi çekici oluyorlar :))) küheylan mübarekler :)))
160 YorumlaKısa boylu kızların daha çekici olduğunu okumuştum bir yerde.Ama o kıza göre değişir,boyla alakasını anlayamadım.
53 Yorumla
Soran+1 yılişte bende okudum o yüzden sordum ama doğru her şeyden önemlisi yüz güzelliği ve huy herhalde :)
Uzun kadın demek uzun bacaklı kadındır %100 çekicidir!
150 Yorumla
+1 yılBunun boyla alakası yok. Yaydığın pozitif enerji meselesi semapatikliğin ve davranışların esas olan..
30 Yorumla
+1 yılKiz dedigin uzun boylu olur kardesim en az 1.80 olmali ama turkiyedeki kizlar birak 1.80 ni 170 i bile goremiyor ve turkiyedeki ciftlerin neredeyse tumu deve ile cuce gibi gorunuyor...
182 Yorumla- +1 yıl
aynen moruq 177 altı ne öyle coçuk gibi
- +1 yıl
Ne 1.80 i en az 2 metre olmalı aramızda ulaşılamaz bir mesafe olmalı ki bu zorlu ilişkiden zevk alınmalı.
TErcihen Kısa Boylu Uzun Saçli Ufak Tefek Mimik Hareketleriyle Yüzünde Güller Acan Her Bayan Dikkat Cekici. d Makyajsız.!
20 Yorumla
+1 yılkısa kızlar daha çekicidir çünkü kısalığı kendi boyumuzla değerlendirdiğimiz için benden kısa olsun düşüncesi vardır hep ya da isterse 1.95 olsun ama güzel olsun :)
31 Yorumla- +1 yıl
Evet biz kısa olduğumuz için daha cekiciyiz 🤗🤗
tabikide uzun boylu kız daha çekici olur. manken gibi oluyorlar. hatta benden 10 santim uzun olsa bile severimde çok itici gözükürüz sevgili olsak oyüzden benden biraz daha kısa tercih ederim. yoksa upuzun olsun.
90 Yorumlabenden uzun olmayacak mümkünse boyu benim ağzıma veya burn hizama denk gelecek benim için en uygunu buda benden yaklaşık 13-15 cm kısa demek benim boyun 182 cm civarında olduğuna ögre onun boyu 165-170 arası olması gerekiyor
02 Yorumla1.70 1.75 boylarında tercıh ederım uzun kızlar daha cok ılgımı cekıyor daha sexy ve cekıcı gozukuyor
105 Yorumla- +1 yıl
seninle ayni boyda yada birkac cm uzun olmasi nasil ?
- +1 yıl
topukluda giyecek ama o kiz :-)
- +1 yıl
zevk meselesi
+1 yılUzun boylu=Sevilebilecek daha fazla alan
Kısa boylu=Yedim bitti.Birşey anlamadım.Gelsin eksiler :)83 Yorumla- +1 yıl
Dedim ya.Güm güm içimde patladı eksiler.Oooohhhh yarasın Şerafettinime :)
Soran+1 yıl:)
- +1 yıl
:)
+1 yılbayanın uzunu kısası farketmez.. giyinişi onun albenisi kadını çekici kılar
30 YorumlaBoy önemli valla. Aslında önemli değilde 2 gün önce önemli oldu. Kesinlikle 5 cm daha uzun olmaz lazım.
12 Yorumla- +1 yıl
erkegin kizdanmi 5 cm uzun olmasi lazim
+1 yılboyu ne olursa olsun benim için beyaz tenli ve renkli gözlü olması önemli benimde boyum 180 olduğundan tabi ki en az 166 olsun
10 YorumlaBenim boyum 191 uzun boylu kizlar daha az olduğu için daha çekici bence
50 Yorumlaerkek kendinden uzun kızla komplekse girer. türkiyede en taşlar 1.65tir sende yakınsın. gel tanışalım :D
30 Yorumlakısa bolu kızlar daha sempatiktir. daha hoş olurlar
11 Yorumla
+1 yılKısa boylu kızlar bana biraz daha sempatik gelir ama uzun boylu olup da at kategorisine girenlerinde tadı başka oluyor;) Her türlü gider yani;)
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıluzun boyunda cekiciligi vardir kisa boyunda kylie minogue shakiraya bak 150 ama nasil kadinlar simdi yani. bide kim kardashian britney jennifer lopez falanda var :D bu kadinlar bayada bir zeki ama
10 Yorumla
+1 yılne kısa ne uzun orta boylarda uzun kızlar olmaz erkekten uzun olursa kız olmaz
10 Yorumla
+1 yılUzunu dışarıda,kısası yatakta makbuldür der atalarımız
01 YorumlaBence öncelikle insan olması yeterli:).uzun ve kısa erkeklerin dikkatine diyorum:)
30 YorumlaÖpüşürken ben eğilmiyorsam o da parmak uçlarına kalkmıyorsa o boy ideal boydur :)
30 Yorumla1,63 fıstık gibi boyken, neden kendizini böyle saçma hallere sokuyorsunuz?
16 Yorumla- +1 yıl
boyumdan sikayetci degilim zaten gayet hos ama erkeklerin fikrini merak ettim
- +1 yıl
163 mü ranzadan paraşütle atlıyolardır onlar
- +1 yıl
@Burakkaan06 canım
- +1 yıl
@Burakkaan06 canım
- +1 yıl
@Burakkaan06 salak niye benimle dalga geçiyorsun
Ben 178 boyunda olarak tabiki uzun boylu kızlar diyorum bir ortama girdiğinde bile herkes dönüp sana bakıyor ve bu çok güzel bir şey bence 😎😎
80 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıluzun boylu kızları hoş bulmuyorum ne öyl at gibi.kadın dediğin estetik olacak
41 Yorumla
+1 yılDünyadaki bütün mankenlerin boyu 175 ile 178 arasında victoria mankenlerine bakın hepsinin boyu bu oranda 10cm topuklu giydikleri için at gibi gözüküyorlar
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1.58-1.65 arası en hoşlandığım kız tipi hafif de dolgun balık etli olursa yemede yanında yat o derece:DD
51 Yorumlakısa boylu kızlar daha çok hosuma gidiyor. yatakta kucagıma almak zıplatmak daha rahat...
31 Yorumlalise yıllarında boyun kaç cm'di söyleyebilir misin?
00 YorumlaYatakta hiç farketmiyor hepsi aynı, takma kafana...
03 Yorumla- +1 yıl
erkek bayandan daha kisaysa 1,78 de cok degilmi?
1.75 üzeri ise benim için bulnmaz veli nimettir :))
60 YorumlaBen 1,60'im ama uzyn boylu kizlar efsane guzel tabii fizikleri guzelse. Elbiseler cok iyi yakisiyor uzun boylu kizlara.
10 YorumlaBence boy kısa ya da uzun fark etmez fiziği güzel olanı herkes çekici bulur.
30 Yorumla165 altı olan kızlar çekicidir
51 Yorumlakısa, ama cüce olmasın
10 Yorumlaboyu değil işlevi önemli :)
21 Yorumla
+1 yılUZUN BOYLU KIZLAR ÇEKİCİ GELMEZ BANA
61 YorumlaKısa boylu kızlar <3
110 Yorumla
+1 yıltamam la tamam siz çekicisiniz.
40 Yorumlaen çekici benim.1.65 e çekici boydur.
13 Yorumla
Soran+1 yıl:)
- +1 yıl
efendim 1.65 türk standar tıdır . yani gecerli tescilli genellikle türk kızlarının boyu bu kadar . sonradan ceşitli nedenlerle yercekimine karşı koyamayıp 1.50 ye düşüncede kara kara düşünmeler başlıyor . ya ben ne yaptımmmm :))) bu mu idi saçma düşünceler :))) espiri olsun devedede boy var ama kervanda herzaman eşşek en önünde klavuzluk eder . buradanda birsürü mana ve anlam cıksada ben kısa boyluları tutarım . gerisini bilemem :)))
- +1 yıl
@stayhard Klasik uzum boyluya laf söyleme muhabbeti dovodo do boy vor omo oşok klovozlok yopoyo.. Pardon ama ağzınızın suyunu akıtan ulan at gibi hatun be dediğiniz Victoria Secret mankenleri en az 1.75..
Edit: Boyum 1.83 ve mutluyum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzun boylu kızlar candır caannn 1,85 1,90 off :)
81 Yorumla- +1 yıl
1 diss yer cücesi 😂
+1 yılağa benden kısa olsunda. nolursa olsun :D
21 Yorumla- +1 yıl
ve 1.68 boy ideal boy hiç tereddüt etme bence.
ay bu sorudan bay geldı artık ya yeter la
20 Yorumla
+1 yılkısa boylu hafıf kılolu kızlar bence
20 YorumlaBana göre kısa boylu kız çekicidir
50 Yorumlaomuzuma kadar gelsin yeter
10 Yorumlaya bos la moyla ne alakası var.(nefes alsın yeter)
20 Yorumlauzun boylu esmer renkli gözlü kızlarrrr :))
00 Yorumla
+1 yılUzun boylu
90 Yorumla
+1 yılBakımlı bayan her zaman çekicidir.
11 Yorumla
+1 yıl1.63 iyi
70 Yorumlakısa minyon
40 Yorumlabu kısıye gore deısır fizik'e baglı
10 Yorumlatabiki uzun boy :)
50 Yorumla
+1 yılişlevi önemli :)
21 Yorumla
+1 yıluzun
50 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!