Yemin ederim kiz icin o kadar caba gosterdim ki taniyim evleniyim diye kiz nuh dedi peygamber demedi. halbuki yakiyorduk da boy olarak falan beni sever diye dusundum cok yanildim. ailemi gondereyim dedim cay icelim dedim kırma beni nolur gel dedim. annem gitti ogluma seni istiyorum seni beğenmis dedi yapmadigimiz sey kalmadi az daha gidip zorla kolundan tutup caya goturmedigim kalmisti o kadar cabalamama ragmen bana boyle olumsuz geldi ya ben boyle cok uzdu beni. kırma beni gel konusalim dedigimde beni kırmaz bulusur bi konusur sandim. bir erkek bu kadar kırılmamalı bir kiz bir erkeği bu kadar kırmamalıydı. beni yerden yere vurdu desem az gelir. hergun banyoda ağlar oldum. En sonunda birleri ogrendi kizla ilgilendigimi araya girdiler bozuldu is kapandi su an mesele. ama bana doner mi orasini bilemem ben en sonki kizla konuşmamda onu uyardım ciddi olmayanlarla takılma dedim ve gittim o da benim son konuşmamdı
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Sevgiyi hakkedene vermeyi deneyin
Ben dunku kisi hatirladin mi kiza annesini gonderen olumsuz olan
Ya kirma beni dedigimde sadece 10 dakikada disarda konussaydi belki uzulmezdim konustuk olmadi derdim
Okuyunca tanıdık geldi bende ilk öyle yazacaktim
Ya bence çok üstüne düştün gerek yok. Gerçekten değeri eğer bir işe sen ona bin verdin
Bir erkek sana kirma beni gel konusalim dese gitmez miydin konusmaya
Ben gitmezdim galiba ama eğer o kişinin annesine kadar tanıyorsam giderdim. Ama benim fikrim onu görsem de değişmezdi
Fikirden kastetmedim benim ne kadar kirilacagimi tahmin etmesi lazimdi bir erkek bu sozun reddedilmesine kolay kolay dayanamaz
İşte düşün ki senin kırılman hiç onun umrunda değil. Sair gibi adamlar doğru şiire denk gelmeli bu kadın içinde geçerli. Hayat çok kısa o yüzden sevmeyeni sende sevme çok değer verme gerek yok. Emin ol seni de kalbinden sevecek biri vardır. Sehrin bir kenarında
Evet sirf beni kirmamak icim gelse konussaydik bende tamam ben seni gercekten anladim sen beni istemiyorsun o zaman yolun acik olsun derdim ve uzulmeyi keserdim
Simdi dusunuyorum acaba olacak miydi belkide devam etmeli miyim falan filan kafamda bin turlu soru
Annem su an burada degil geldiginde gonderecem onu
Seni ekliyim mi sorum varsa soylerim iznin varsa
Sen bilirsin
Dogru ben birini sevecegim ama o kiz bana donerse bu sefer ne olacak elimdeki kiza bana biri dondu seni birakiyorum mu diyecegim.
Kizla tanisma ortami sıkıntılı heryerde konusulmuyor mesela sokak olmaz
Bir ogretmen vardi bana ilgili bakti okulun orada onla ilgilensem yanlis olmaz mi
Ben kendinden örnek vermem gerekirse birini gerçekten çok sevdim taviz verdim hiç olmayacağım kişi oldum. Bir gece bitirdim içimde. Zaman geçti karşıma başka biri çıktı çok sevdi beni ama benim aklımda halen o beni sevmeyen kişi vardı. İste ben beni seven kişi ile buluşmaya gidecekken benim sevdiğim kişi aradı. Nasilsın diye. Ben cümlesini bitirmesini beklemedim ve bitti bende artık yoksun dedim. Kapatinca çok ağladım ama geri dönmedim. Sonra tekrardan aradı mesaj felan attı ama ben bitirdim. Simdi diyorum ki iyi ki kendi değerimin farkına vardım şu an beni seven kişi çok temiz seviyor umarım da öyle olur.
Vay be cok zor bir karar vermissin
eger kiz sevgilisle ayrilirsa falan facebookunu acar mi kitlemis ve mesajlara bakmiyor su anda
Ama yaptigin dogru mu yanlis mi bunu zaman gosterecek su anda bilemem
Bak ben sana diyeyim ki sen o kızı unut gerçekten kendine neden bunu yapıyorsun. Birak gitsin gerçekten seveni bul. Bu kişi için sence sende çok üzülmedin. mi
Benim yaptığım bence doğru çünkü o kişi yine beni sevgi kırıntısına mecbur bırakacaktı. Hiç değer vermedi bana. Ben aşık olmaktan sevmekten çok korkan biriyim. Onun için çok yol gittim elimde kek ile elim nasıl titriyor ilk defa böyle atiyordu kalbim. Gittim ve gelmedi sonra aramadı günler geçti bir mesaj attı. Ben o günü yıllar geçse de unutamam. O an bitmişti bende ama işte kalbe söz geçmedi çok ağladım ya değmeyen biri için tek pişmanlığım onu hayatıma dahil etmiş olmamdi
Unutacagim ama su an sirasi degil evlenme niyetinde biriydim oyle kolayca nasil unutabilirim evlenip yuva kurmak istiyordum onla
Facebooka bakar mi sevgilisiyle ayrilirsa kiz
Bakar tabii ki. Emin ol bende o kişiyle evlilik konuşuyordum ama gerçekten şu an bile hatırlayınca o kadar içim acıyor ki kendime kızıyorum çoğu kez sevmeyecektin diye işte ama gönül de dinlemiyor. Herkes bana nasıl yapabildin o kadar yalvardı tekrardan barışmak için ayrıldın dedi. Hepsine mutlu yüzümü gösterdim ama ben içimde onu öldürene kadar kaç gece uykusuz kaldım ağladım. Onu her gördüğüm rüyada uyandım görmemek için belki de ona şans vermem gerekirdi ama bu seferde sonu aynı olacaktı.
Annede birdaha gitme diyor basini belaya koyma diyor bende mecburum artik dayanmaya annem gidecek ben gidemeyecem
Onu gormemeye Dayanacagim yapacagim baska birsey yok
Annen haklı.
Sen annemle konusur musun lutfen anlat meseleyi birdaha kizla konussun ilerki zamanlarda
Annem beni pek takmiyor 1 defa konustum birdaha olmaz diyor falan
Facebbokunu acar mi kiz bakar mi mesaja eger ayrilirsa arkadasiyla falan
Yarin oraya gidecem dayak yersem de atarsam da gidecem eger sevgilisiysen soyle lan diyecem.
Yeter artik dayanamiuorum bu supheyle olmaz ki
Ya ben onu doverim ya o
Gidecem yarin sevgiliyse benle kavga eder degilse duracaktir
Kizin sevgilisi degil birsey degil ona ne kizla konusursam konusmasam
Annenle ben konuşmamam ama bence yapma da gitme değmez ben daha yeni o kadar sevgisine inandığım kişiyi de içimde öldürmeye başlamam gerketigini hissettim iğrenç bir hayatta yaşıyoruz o yüzden yapacak bir şey yok gerçekten bu his çok zor
Ben yarin gidince sana soylerim ne oldugunu her ne olursa olsun sevgilisi olmayan biri beni durduramaz o kim
Ama kiz istemiyorsa istemiyor ona birsey demiyorum cocuk niye karisiyor ondan bahsediyorum ondan gidecem diyorum
Sen bilirsin hakkında hayırlısı olsun
Saol
Bana vurursa bende vururum ama kavga cikarmaz bende karismayacam
Hakkında hayırlısı umarım mutlu olacağın adimlar atarsın
Olecegimi bilsem de gidecem oraya o bana vursun bakalim neler oluyor gorecem denesin bi sadece
Kizin sevgilisi olsaydi belki gitmezdim ama bu durumda giderim
Bana vurdugu icin onu kovarlar ne guzel olur ben kiza kolay gelsin dedim diye bana boyle yapti derim kiz beni rahatsiz etmiyor dedi zaten
Sevdigim kiz icin cabalamayacaksam ben niye asik oldum ki madem asik oldum arkasinda durmam lazim degil mi? Yanlis miyim
Cabalamayacaksam asik olmamam lazimdi gerekirse kavga da edeem
Annemi dinlemedim bana kizmasin ben sadece sevdim ondan gittim insan sevdiginin pesine gitmese neye yarar ki
Biraz bakar misin konusacagiz bu konuda
Kizi ona ancak canım biri birakir o kimki
Alacam o kizi elinden eger bana vurmaya kalkarsa kizin gozunden cok cok dusecek
Hayatta bir kez sevmisim ne yapip edip almam lazim o kizi yokaa iflah olmam