Hayır sonlandırmaz. zaten sonlandırıyorsa o gerçek bir tartışma değildir. insanlar sorunlarını konuşarak çözmeli sevişerek değil. tabi ki yine de herkesin kendi kararı yani saygı duyarım. ama benim eşim veya sevgilim olsa tartıştıktan sonra oturup konuşmak ve önce sorunu çözmeyi düşünürdüm. sonra zaten tüm gün öpüşürüz o önemli değil. ama tam konuşurken bir den kestirip atmak ya da sorunu unutmak doğru değil çünkü bir süre sonra o sorun yine gün yüzüne çıkar ilişkilerde yaptıkları hatalar bunlardır genelde üstünü örterler sorunun ya da görmezden gelirler. mesela erkek de sürekli sevdiği kadına hediye alır kadın da öperek mutlu etmeyi dener. ama tartıştıkları konu kapanmaz. ve daha sonra yine daha büyük şekilde tartışırlar. bu yüzden de günlük çözümler yerine gerçek çözüm isterdim ben
Öyle bir sonlandirir ki hemde .. sevgililer arasında ki tartışmada beyne cinsel istek hormonu salgılanır.. kişiler çok mutlu olduğunda değil özellikle sinirliyken ya da gardınin düştüğü bir romantizmde bu istek fazlasiyla artar.. zaten yükselmişsin adrenalin heyecan bütün tavan yapar.. kanıtlayamam ama doğruluğu olduğundan kesinlikle eminim 😅
Her tartışma öpüşmeye imkan sağlayacak boyutta değildir kimisi aşırı şiddetlidir ve öpüşme o an yapılabilecek en tehlikeli şeydir ama bazı tartışmalar vardır öpüşmek o tartışmada gerçekten hayat kurtarır doğru yer ve doğru zamandır
Tabi neden getirmesin bugün öpüşme yarın sevişme ertesş gün güle güle alan alacağını alır geriye acılar kalır gayat sizin hayatınız karışmak haddime değil ama yanlış evlilik olmadan öpüşme sağlanamaz iyi bir insan her ayrılanla öpüşürse birkaç kişi faydalanmış olur maksadım sizleri kırmak değil lütfen yanlış anlamayın ben bir erkek olarak diyorum yol göstemek maksadım erkeklerin hoşuna gitmez yazdıklarım doğrusu dediğimdir
Hepsini değil bir yerden sonra sağlam temeller bu yüzden sarilabilir çünkü günü kurtarmak için yapılan bir davranış olur sorun hala oradadır ve yalnızca ertelenmiştir
Öpüşme her tartışmayı birirmez ama Türk polisinin çözüm yollarından biridir bu. Her kavga edip karakola geleni öpüşğn de barışın deyip öpüştürür, evlerine gönderir. 🤣
birbirini seven iki insansa bunlar çok büyük bir konu olmadığı sürece bence bitirir bitirmeli
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hayır. Tıpkı böyle bir anım var. Eski sevgilim beni gerçekten zıvanadan çıkarmıştı. Doğru düzgün oturup konuşmuyordu bile artık bağırışmalara başlamıştm bi anda gelip beni öptü ve sinirle yüzüne tokat attım. Pişman oldum çünkü ben bu tür şiddet içeren hareketleri hiçbir zaman savunmam. Ama gerçekten dayanamamıştım. Karşıdakini ciddiye almayıp bi sus artık objeden farkın yok demenin farklı bir yolu.