A101 De kizla konustum diye beni kovdu bir erkek calisan
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Konusabilirsin tabi kimse birsey diyemez. Sikayet et. Hatta a101 musteri hizmetlerini ara
Bu sefer kiz sinirlenip o cocuga gider kiz ters seyleri sevmeyen biri
Kovarlar mi peki cocugu
Uyari gelir.
Bana birdaha gelme dedi kizi goremiyorum basimi da belaya sokmak istemedim
Cikista bekle sende git alisveris yap. Tek tuk parca parca seyler al. Gunede 3 4 defa git bisiler al. Kimse bisey diyemez.
Ama kiz beni istemiyor bu problem mi sence
Hep reddediyor
Ha birde o calisan erkek arkadasi olabilir bu da problem olur mu ben bilmiyorum erkek arkadasi mi degil mi haberim yok
Kiz cikista tanidigin arabasiyla gidiyor goremiyorim hic
Bisi olmaz korkma. Ciddiyetini goster israrci ol. Utanma
Bana kizma ama acik acik anlatmamda fayda var ben kizin sevgilisi var mi yok mu hic bilmiyorum ama ben 1 ay once kiza bekar misin dedigimde erkek arkadasim var dedi bende etrafinda erkek olmadigi icin yok sandim naz sandim yani boyle durum ama sana yemin ederim kotu niyette degildim sadece yalandir nazdir diye dusundum
Instagram da bul ordan ekle. ve gunde hic bisi olmasada git bi sakizi bile irdan al. Gozuk surekli
Facebooku var ama profili kilitli ve mesajlarima cevap vermiyor
Tamam iste sen biraz isarci il. Hatta sende aynu subede ise girmeye calis
Ise Basvurdum daha haber gelmedi
Simdi kizin ya erkek arkadasi gercekten varsa bunu dusunuyorum
Olsun fark etmez
Sanki omur boyu sevgili mi olacaklar
Ben markete gitmek istemiyorum ama disarda gorebilirim kizi ben erkek arkadasiyla arasina girersem kiz beni istemez annem bazen gidiyor oraya anneme belli eder kiz birsey soylerse falan
oyle sevgilisi olsun farketmezle olmuyor kanka belkide kiz asiktir bilemezsin ki
Kimseyi dusunme utanma laf gelecek diye. Bu konularda peyç olacaksın yoksa hep kaybedersin
Ya oraya gidince cocukla hergun kavga edersem ne olacak hergun biribirimizi mi dovecez
Sonunu dusunme sen musteri olarak gidersen bir bok yapamaz. Sana hizmet etmek zorunda.. anladın
Anladim peki boyle hergun kavga olsa kiz beni kotu gormez mi serseri ya bu ne boyle diye
Nie kavga ciksin hergun ya sacmaalama. Senin yas kac. Gideceksin musteri olarak magzaya gireceksin. Orasi onun babasinin mali degil ya. Basit bi hizmetli sana hizmet etmek icin var
25 im
O cocuk sevgiliyse eger cok kavgalar cikacak cunku
Bisi olmaz erkek adamsın korkma git. olsa bile kizi kopar al ondan
Kanka kavgadan cekindigimden degil kizi zorla bana gelmez ki boyle yaparsam asıl demek istedigim sey bu
Kiz istemedikten sonra zorlasam nolur
1 aydir caya bile gelmedi 1 ay diyorum kocaman 1 ay
Annem halledecek bu isi o gider bazen konustum annemle.
Kizin gonlu varsa birseyler olacak
Gonlu yoksa zaten karari aynidir halada
Zor kizdir belki. Ya istemiyordur. ya da seni olcuyordur.
Iyi soyledin ama bunlari ben yapamam maalesef cunku benim hayatta cok tecrubem oldu hicbirsey zorla olmaz bence
Sen sansini dene. Olmuyorsa vaz grc dunyanin sonu degil
Cok saol
Evet son sansim annemde
Annemi taniyor annem daha once de kiza teklif etti evlilik icin
Ama benim icimde hala umut var bu kiz donecek bana diye dusunuyorum. o cocuk bu kadar cesaretli erkek adam olsa ben sevgilisiyim defol burdan derdi bana ama onda o yurek nerde
Ama ben cok sevmistim be kanka oyle hemen vazgecemem zor olacak
Tamam ama sende takıntılı olma. Simdi anlattigin durum baska.. alien gider bir daha ister kiz gorusmek istemiyorsa sen daha hiç gözükme. Küçük düşürme kendini
Evet son carem o daha ugrasmayacam kizla. Annem kiza teklif etmeyecek annem ben daha sormam diyor sadece gidecek oraya kiz eger oglun nasil falan derse belli ederse birseyler olacak belli etmesi lazim
Cekip hepsini bile vurmayi dusundum ama yapamam ben dogru olan seyleri seciyorum
Yav sacmala. ne mezununusun sen ne is yapiyorsun
Lise mezunuyum uniyi terk ettim bostayim su anda
Git unwye devam et. Ayriyettende bir is bul calis. Hersey daha iyi olur. Bir erkek bosta kalamaz
Gecelecek yil devam edersem 1 donem bile sinifta kalirsam hakkim dolup mezun olamiyorum cunku 4 yillik 7 sene hak var 3. siniftayim su anda okulum cok uzakta oldugu icin gitmedim arada 21 km var ve hergun belediyeye kadar yurumem lazim cunku uni arabasi bizim mahalleden kalkmiyor
Belediyedem de eve yurumem lazim otobusler bizim mahlleye kalkmiyor blediyeden
Is bulayim ama dandik islere girmem parami yerler BİM gibi a 101 gibi maasi garanti islere basvuracam
En azindan kafami dagitirim bostayken kizi unutamiyorum. baska kizla tanismam daha iyi olacak eger o son care olumlu olmazsa tabi
Sana takip atayim bazen konusalim istersen
Cok saol insallah olacak bu kiz zamanla
orası onların işyeri
Olabilir yasak mi ama
yasak tabi
O zaman omur boyu bekar kalalim olelim mi?
kardeşim müsait zamanini sor konuş iş esnasinda yasaktır
Musait zamani cok sordum kiz disari gelmiyordu
Bence zorlamanin anlami yok kizin gonlu tanismaya olsa 1 ayda gelmez miydi sence
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!