Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar Ne Diyor
7
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ne alakası var? Bu durum kişilik meselesi. Anlamsız ve mantıksız bir önyargı. Burada erkekler hakkında yapılan genellemeleri sıralasam acaba hoşunuza gider mi? Ne zaman anlayacaksın meselenin kişilikle ilgili olduğunu.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Turbanli kizlar yaratilani sever yaradandan öturu diye dusundum nebilim. Karaktere bakiyolardir diye umdum
Kadın - Erkek veya Türbanlı - Açık fark etmez. Akıllı ve Zeki insan zaten böyle şeylerden çok etkilenmez. Önceliği kişilik, karakter, mizah uyumu, hayat görüşü, ilgi alanları, ortak zevkler veya zıtlıkların ne kadar tahammül edilebilir seviyede olduğu vb. Kalıcı konulardır. Dünya güzeliyle evlen, günün sonunda elinde baston, yatağında altına yapan birine dönüşebilir veya yüzü eninde sonunda buruşup, saçları dökülecek. Gün gelecek beli bükülecek, takma diş takacak ve daha sayamadığım onca şey. Ülkenin en zenginiyle evlen yine garantisi yok. Bak bir depremle insanlar tek gecede kaybetti tüm mal varlığını. Etrafta iflas eden binlerce insan var. Bir kanser tedavisinde 4 dairesi gidenler var, Allah göstermesin. Diyeceğim o ki; maddiyat ve dış görünüşün hiçbir garantisi yoktur. Kalıcı olan şeylere öncelik verilmelidir. Dört duvar arasında oturup eşinle keyifli vakit geçirirken, gülüp şakalaşırken veya herhangi bir konuda sohbet ederken gül Cemali değil zekası, mizah seviyesi veya karakteri kişiliği olacak karşında. Gidip tamamen yok saymayın elbette. İnsanoğlu güzellik ve cazibeden etkilenir ve psikolojik araştırmalara göre cinselliğin yetersiz olduğu evliliklerin bitme oranı aşırı yoğun. Gözünüze belli oranda hoş gelmeli ve arada diğer uyumların yanında ten uyumu vb. Olmalıdır, kast ettiğim ilk öncelik olarak ele alınmaması. Herkese akıl-fikir diliyorum, iyi günler.
Veriri neden vermesinki sonuçta başta herkes güzeliğe bakar. Artık kapalı kapalı kadınları sadece kendine bakacak koca arayan kadın muamelesi yapmayın onlarda sevilmek sevmek isterler
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hmm zaten turbanli kizlar hep yakisikli uzun fit oglanlarla goruyorum. Acik kizlardan daha cok erkek meraklisi bence turbanli kizlar😂
Yani tabi , ben cirkin zayif erkekle opusen türbanli kiz görmedim hic. ya da tipsiz erkegin evine gelen gormedim. Hoslandigim turbanli kizi bile yakisikli zayif denicek arkadasim eve atti offf yaa😭😭
Türbanlı demek çok ayıp Dindar vardır süslüman vardır Dindar bir kız evleneceği erkekte ahiretligi olsun ister dünya geçici ahiret kalıcı sonsuzdur Gençlik 20 yıl sonrası 60-70 yıl bilinçli olmak lazım
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Turbanli olup bir cok oglanla olan kizlar biliyorum. Bastirilmis duygulardan galiba
Ya demek istedigim cok turbanli kiz yakisikli fit oglan gordumu basindaki turbani unutup opusebiliyo. Mesela turbanli guzel kiz var sinifta ama tipsiz zayifim diye reddetti beni. Ama yakisikli zayif bi oglanla opusmusler sahilde
Oğlum kafamı buluyorsun ya delirteceksin zorla sanane başkasıyla ne yaptığından kafasındaki baş örtüsü den onun hayatı onun tercihi seni seçmemiş tipi değildin demekki
Benim yakisikli fit arkadas 6 turbanli kizi eve atti, s. kso cektirmis, opusmus, Tipin yakisikli ise fit isen bide türbanlida olsa kizlar dayanamiyo gunah falan dinlemiyo Yalan mi
Kızlar Ne Diyor
Ne alakası var? Bu durum kişilik meselesi. Anlamsız ve mantıksız bir önyargı. Burada erkekler hakkında yapılan genellemeleri sıralasam acaba hoşunuza gider mi? Ne zaman anlayacaksın meselenin kişilikle ilgili olduğunu.
Turbanli kizlar yaratilani sever yaradandan öturu diye dusundum nebilim. Karaktere bakiyolardir diye umdum
Kadın - Erkek veya Türbanlı - Açık fark etmez. Akıllı ve Zeki insan zaten böyle şeylerden çok etkilenmez. Önceliği kişilik, karakter, mizah uyumu, hayat görüşü, ilgi alanları, ortak zevkler veya zıtlıkların ne kadar tahammül edilebilir seviyede olduğu vb. Kalıcı konulardır. Dünya güzeliyle evlen, günün sonunda elinde baston, yatağında altına yapan birine dönüşebilir veya yüzü eninde sonunda buruşup, saçları dökülecek. Gün gelecek beli bükülecek, takma diş takacak ve daha sayamadığım onca şey. Ülkenin en zenginiyle evlen yine garantisi yok. Bak bir depremle insanlar tek gecede kaybetti tüm mal varlığını. Etrafta iflas eden binlerce insan var. Bir kanser tedavisinde 4 dairesi gidenler var, Allah göstermesin. Diyeceğim o ki; maddiyat ve dış görünüşün hiçbir garantisi yoktur. Kalıcı olan şeylere öncelik verilmelidir. Dört duvar arasında oturup eşinle keyifli vakit geçirirken, gülüp şakalaşırken veya herhangi bir konuda sohbet ederken gül Cemali değil zekası, mizah seviyesi veya karakteri kişiliği olacak karşında. Gidip tamamen yok saymayın elbette. İnsanoğlu güzellik ve cazibeden etkilenir ve psikolojik araştırmalara göre cinselliğin yetersiz olduğu evliliklerin bitme oranı aşırı yoğun. Gözünüze belli oranda hoş gelmeli ve arada diğer uyumların yanında ten uyumu vb. Olmalıdır, kast ettiğim ilk öncelik olarak ele alınmaması. Herkese akıl-fikir diliyorum, iyi günler.
Cinsellikte dis gorunus cok önemliymis ama. Mesela o yuzden cirkin zayif erkekle zina yapamiyo. Cinsel iliskiyi sadece evlenince yapio onlar
Ne alaka? Neyse sorunun cevabını gayet uzun ve açıklayıcı şekilde yeterince verdiğimi düşünüyorum. İyi günler.
Veriri neden vermesinki sonuçta başta herkes güzeliğe bakar. Artık kapalı kapalı kadınları sadece kendine bakacak koca arayan kadın muamelesi yapmayın onlarda sevilmek sevmek isterler
Hmm zaten turbanli kizlar hep yakisikli uzun fit oglanlarla goruyorum. Acik kizlardan daha cok erkek meraklisi bence turbanli kizlar😂
Ama turbana saygisi olsa bari. Nebilim opusurken falan aklina gelmiyo galiba onlarin bu
Benim kapalı arkadaşlarım önem veriyor. Onlar da normal kız yani
O yuzden cogu turbanli kizi yakisikli fit uzun oglanlarla goruyorum. Acik kizlardan daha cok erkek meraklisi bence
Erkek meraklısı demek pek doğru değil. Herkes sevilmek ister. Erkekler de kadınları sevmiyor mu
Evet, ama önemli olan karakter falan derler diye bekliyodum cogunu 😂😂
Demekki turbanli kizlar karaktere bakmiyo çogu tipe bakiyo
Hem gözüne hem gönlüne hitap etse daha iyi ama dimi
Yani tabi , ben cirkin zayif erkekle opusen türbanli kiz görmedim hic. ya da tipsiz erkegin evine gelen gormedim. Hoslandigim turbanli kizi bile yakisikli zayif denicek arkadasim eve atti offf yaa😭😭
Türbanlı demek çok ayıp
Dindar vardır süslüman vardır
Dindar bir kız evleneceği erkekte ahiretligi olsun ister dünya geçici ahiret kalıcı sonsuzdur
Gençlik 20 yıl sonrası 60-70 yıl bilinçli olmak lazım
Turbanli olup bir cok oglanla olan kizlar biliyorum. Bastirilmis duygulardan galiba
Hala bastırılmış duygu diyosun ya
Kafasına bez bağlayan her kız dindar değil anlamanda sorun mu var senin
Haklisin, namaz kilmiyo bu dedigim kizlar zaten.
Kesinlikle öyle değerlendirin bunu
Ama turbana saygisi olsa bari. Nebilim opusurken falan aklina gelmiyo galiba onlarin bu
Niye vermesin o da insan ve beğendiği birini ister
O yuzden cogu turbanli kizi yakisikli fit uzun oglanlarla goruyorum. Acik kizlardan daha cok erkek meraklisi bence. Yalan mi
Genelleme yapamazsın tercih meselesi, erkek meraklısı diye hem cinslerime laf söylemem
Karsi cinsi daha cok arzuluyo bence mesela benim yakisikli fit bi arkadas turbanli kizla neler yamis evde.
Bize ne milletin ilişkisinden Allah allah 😂😂
Ya demek istedigim cok turbanli kiz yakisikli fit oglan gordumu basindaki turbani unutup opusebiliyo. Mesela turbanli guzel kiz var sinifta ama tipsiz zayifim diye reddetti beni. Ama yakisikli zayif bi oglanla opusmusler sahilde
Oğlum kafamı buluyorsun ya delirteceksin zorla sanane başkasıyla ne yaptığından kafasındaki baş örtüsü den onun hayatı onun tercihi seni seçmemiş tipi değildin demekki
Bunu yediremiom iste, ben opmek istiyodum onu dudagindan. Bu oglan bu kiza s. ksoda cektirir eminim cunku sapik. 😭😭😭😭
Öyle bi genelleme yok onlarda da cok veren var
O yuzden cogu turbanli kizi yakisikli fit uzun oglanlarla goruyorum. Acik kizlardan daha cok erkek meraklisi bence
Kimseyi beğenmiyolsr ben arkdşlarmdan biliyorm
Guzel degildir cogu, Kendileride guzel olmuyo ama onlarinda😂😂 sonrada erkekler neden guzel slav, polonyali kadinlarina gidiyo derler
bunun da ayrımcılığı yapılmamalı
herkes tipe önem veriyor bu bir gerçek ama bunun açığı türbanlısı olmaz neticede insanlar ibadet amaçlı örtünüyor
Yahu Ama turbana saygisi olsa bari. Yakisikli fit bi arkadasim türbanli kizla nele yaptigini anlatti Nebilim opusurken falan aklina gelmiyo galiba onlarin bu.
Aslında herkesin dikkat etmesi lazım ama yine de kişisel tercih
Benim yakisikli fit arkadas 6 turbanli kizi eve atti, s. kso cektirmis, opusmus, Tipin yakisikli ise fit isen bide türbanlida olsa kizlar dayanamiyo gunah falan dinlemiyo Yalan mi