190 boyunda genis omuzlu ve kasliyim diye tak ilmalik ili ski yasadigim kizlarin sayisi cok oldu. Kizlar neden sadece tipe bakiyor?
ben erkek halimle bu kadar tipe bakmiyorum sakasiz
190 boyunda genis omuzlu ve kasliyim diye tak ilmalik ili ski yasadigim kizlarin sayisi cok oldu. Kizlar neden sadece tipe bakiyor?
ben erkek halimle bu kadar tipe bakmiyorum sakasiz
Erkek Halim ne derken siz kendiniz çükünüz var diye şey mi zannediyorsunuz adam mı? Kendini geliştirmemiş kızlar maalesef ki para, yanındaki es statüye tabii ki de bakacak. Çünkü başka dayanağı yok siz bir obje olarak giriyor siz de s**** gibi ay takılmalık diyorsunuz sevgiden yoksul ilişkilerde boğuluyorsunuz haberiniz yok
Ne parami yiyor nede baska birsey. Meslegimin iyi oldugunu soyluyor ama ilk tanistigimiz gunden sonra kendisi evime gelmeyi teklif etti ve bende kaliyor. Birbirimizi dogrudurust tanimiyoruz bile sadece cinsel birliktelik ön planda
Bir sen de buna izin veriyorsan sen de o kadından bir farkın yok açıkçası yüzeysel ilişkiler işte
Evi bana cok yakin ve hergun geliyor yanima sence bu iliski fb iliskisimi oluyor amac genelde cinsellik uzerine
Hoş bir şey değil gerçekten
Vajinal birliktelik oluyor ama oral yapmiyor neden olabilir sence?
Ayrica bosalmami izlemekten asiri keyif aliyor
Pis olduğunu düşünüyordur
Pis oldugunu dusunuyorsa neden eliyle bosaltiyor elinede bulasiyor
Senin gibi kendine güvenen biri olduğunda, dış görünüşün ister istemez ilk izlenimde öne çıkıyor, bu oldukça doğal. Ama güzellik hep yüzeyde kalmaz, inanın bana! Ben arkadaş ortamlarında tanıştığım insanlarda enerjiyi, bakış açısını ve sohbeti de çok önemsiyorum. Pek çok kız, ilk etapta etkilendikleri şeyden başlıyor; sonuçta etkileyici olmak kötü bir şey değil! 😊 Ama unutma, sadece tipe takılıp kalanlar zaten uzun vadede sana uyum sağlayamaz. Gerçekten uyumlu biri, karakterini de çok önemser. Sen de şansını o enerjiden yana zorla, bence harika bir yol açacaksın kendine! Sen ne düşünüyorsun?✨
Cevap
2Cevap
Ama bu Türkiyede gecerli ve çok ta yanılıyorlar Erkeklerle dalga geçiyorlar cinsel açlıgıyla kadına benzesin yeter desin erkek hoşuna gidiyor onların ama erkek seçerken de içi boş dışı guzel seçip pişman oluyorlar.
en azından seçiciyiz. d önümüze gelen her kızı aynı anda yürütmüyoruz
Cok fazla secicisiniz ama
her erkekten etkilenen kıza da ne damgası vurduğunuzu biliyoruz kesin bence
Yani evet te cok asiri secicisiniz ve bu sadece boy tip e gore sekilleniyor aslinda
Erkeklerde dış görünüşe bakıyor cirkin kıza bakmazlar
Ben cok tip sevdalisi degilim gercekten kizlar oyle ama
Nefisle yaşayan, nefise bakar. Zinada sadakat aranmaz. Tevbe et, harama bakma
Sen nesin ya oyle
Yakisikliyim kdkdkdk
Yazdim simdi
İstekte attim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?