Evet, herkesin bir ruh eşi var
Hayır, saçma buluyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hayır ben inanmıyorum çünkü ruh eşi ya da aşk diye bir şey yok. bu anca pembe masallara inanan çok fazla dizi film izleyip kendini kaptıran insanların düşüncesi. ruh eşi olsa bile zaten insan bunu yakın çevresinden bulamaz hadi buldu diyelim o zaten ruh eşi değil siz çok iyi anlaştığınız için sadece ruh eşim diyorsunuz öyle olsa zaten ayrılmazlar ya da tartışıp kavga etmezler. ruh eşleri birbirinin kopyası olur tam da hayallerinizde ki gibi yani. ama kızların istekleri daha çok uzun boy tip para ve erkeklerin istekleri de sadece cinsellik olunca zor o ruh eşini bulmak.
İki eşit parçanın oluşturduğu bir bütün fazla soğuk ve tekdüzedir. Oysa birbirinden çok farklı iki parçanın uyumuyla oluşan bir bütün daha samimi ve hayata dairdir.
Bu nedenle birbirinden bağımsız iki eş ruh kavramı kişileri kutsayan bir durum değil benim için. Böyle bir karşılaşma masalsı dünyaların kusursuz eşleşmelerinde anlatılan, insan doğasına uygun olmayan eşleşmelerdir. Oysa iki farklı ruhun oluşturduğu uyum gökkuşağı benzeri onca farklı rengin birleşimiyle yaratılan ahenk gibidir. Her açıdan birbirlerine zıtlık barındırsa da bir bütün olarak her zaman eşsiz bir uyumu yansıtır dışarı.
Eskiden inanırdım ama türk yan sanayisinde onunda sahtesi çoğaldı her şey köprüyü geçene kadar 😎 bana en zor zamanlarda bile elimi tutacak suç ortağım bile olabilecek bir hatun lazım, iyi günde gülümseyen uyduruk bir ruh eşi değil
Hayata aynı pencereden baktığım, aynı şeylere gülüp, aynı şeylere ağladığım, zihinsel ve ruhsal açıdan beni tamamlayan biri vardır muhakkak. Ama denk gelmeyiz, tevafuk etmeyiz, nasip olmaz, yollarımız karşılaşmaz, birbirimizi umursamayız belki ama bence var.🌿
Cevap
23Cevap
Evet inanıyorum
Fakat ruh eşi illaki sevgili olacak diye bir şey yok. Benim ruh eşim erkek kardeşimdi...
Tenlerin seçimi varsa ruhların da eşi vardır mutlaka
Ruh eşi kavramı olduğunu düşünmüyoru. Ama herkesin önünde sonunda layigini tam olarak hakettigini bulduğuna inaniyorum. Her gönül kendi dengini bulur ve sever. İyi yahut kotu dengini, hamuru neyse artık
birbiri için doğru insna olmaya inanıyorum adı her neyse artık
iki kişinin birbirini şeytanlarıyla sevmesine inancım var
İnanıyorum evet ama çok melek gibi insanların sahip olduğu onların karşısına çıkan bir şey bence.
Ruh eşi kavramına şöyle inanıyorum. aynı şeyleri hissetmek istemek yani önceden birisi yazılmamıştır fakat kendin sana benzeyen birisini bulabilirsin.
Artık herkes eşsiz muazzam bir birey tasarım harikası en mükemmel:)))) ruh eşi inanırsan birazda kendini paralarsan yakalarsin hepsi bu
İnanmiyorum.. Bilmiyorum. karisik. Bazen tanıdığımız sandığımız kişileri aslında tanımamış oluyoruz..
Kaslı uzun boylu ve zengin erkeğe kadınların yüzde 99.9'u "Ruh eşim" der. Mevzu budur. Gerisi hikayedir.
İnsan yarım bir elma. Diğer yarısı elbette var bir yerde ama nerede. İşte diğer yarısına ruh İkizi diyoruz
Biraz egoistçe cevap vereceğim ama benim ruh eşim olamaz ve eşsiz bir ruha sahibim ve ruh eşi olayına inanmıyorum ama sizi bilemem.
İnanıyorum hızlı bir şekilde aptalca kararlar vermeden insan ruh eşini bulabilir..
Evet herkesin bir ruh eşi var benimde var ♥️
@Gezelimmaksat ☺️❤️❤️🥰😍
♥️🌹😍😍
Bence var. Aynı anda aynı şeyi düşünen, birbirini tamamlayan ve aynı şeylerden hoşlanan çiftler var.
Ruh eşi kavramına inanıyoum ama her insanın ruh eşini bulabileceğine inanmıyorum
O benim fotoğrafım lütfen çok yaymayalım Bihter kavga çıkaracak beni Serenay ile görürse
Hayır inanmıyorum bence ruh eşi diye bir şey yok
İnanıyorum ve bir gün 9382773636727473. Ruh eşimi bulacağım jdjejfb ₰
Ruh öküzü kavramı daha mantıklı geliyor bana ya da direkt öküz
Evet çok inanıyorum bekliyoruz bakalım birbirimizi
Evet inanıyorum ama insanların ruhunun eşi ile çokta anlaşabileceğini düşünmüyorum
Ruh eşi değil ama ruhuma sahip olmak istediğini söyleyen oldu :)
İnanıyorum evet...
Herkesin bir ruh eşi var ama bulmak zor
Anket sorar oldu millet yahu 😀inanıyorum evet.
İnanırım tabi sanırım bunu onunla tanışmak konusunda dusunemicegim
Emin değilim.
Ne ruh eşi ya ruhlar dünyasında mı yaşıyoruz😂
İnanıyorum artık.
Zamanımız onu aramaklamı gecicek?
Evet, mümkün 🙄
Evet inanıyorum. Bakalım ne zaman bulacak beni.
Niye inanayım ki?
Evet var umarım siz geç kalmazsınız benim gibi😔😭
Ben ruh öküzü kavramına inaniyorum
Inaniyorum Ruh ikizimi buldum 💫💙
İnanıyorum. ama hala denk gelmedik
İnanmak istiyorum diyelim.
Bence kesinlikle var da bize denk gelmedi henüz.
İnanıyorum ama gelmedi daha nerdeyse
Var ama, bulmak samanlıkta iğne aramak gibi
Herkesin ruh eşi vardır inşallah hayırlısı
Ruh eşinden daha çok suç ortağına inanıyorum 😄
İnanıyorum ama bulmak mesele
Öyle bir şey var ama denk gelebilene..
Evet inanıyorum.
Bulduğum için inanıyorum
Evet inanıyorum kesinlikle var
İvet inanıyorum ya sen abiş inanıyor musun?
Evet buna inanıyorum
İnanmak istiyorum
Çorabın bile teki var :)
Biraz..
Evet
Bilemedim
Yani kısmen
Hayır
Pek değil
Hayır.
Hayır, saçma buluyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?