- Ruh eşi kavramına inanır mısınız?
- Anketimie katılırsanız, çok mutlu olurum :)
Hayır açık ve net.
Evet.
Varsa bile bize uğramıyor.
Onlar sadece filmlerde olur.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet inanıyorum şuanda da buldugumu dusunuyorum 2 yıldır birlikteyiz bence var şuanlık oyle dusunuyorum
dostum daha 18 yasındasın yanı sıte de ki yasını gercek yasın olarak kabul ediyorum
valla bna sorarsan sen Şu an buldugunu zannediyorsun aileler biliyor mu ilişkinizi eğer bilmiyorsa yandın valla aynı şeyler senın yasındayken benım de basımdan gecti kötü bir sonla bitit sonu hüsran oldu
@turhannnn yaşım 19 aileler biliyor yani ilk sevgilisiyim yaklaşık olarak hergün görüşüyoruz. Benden 1 yaş küçük. Benimle aynı ünide olucak %90. Annesiyle babası ayrı. Annesinde kalmışlıgım bile var 5-6 kez. Annenannesi dedesine kadar tanıyorum hepsini.2 yıldır birlikteyiz. Fazlasıyla baglıyız birbirimize. Bilmiyorum dersleride iyi ben bilkent hukuk okuyorum. O da mfden giricek sınava. şu an tyt netleri denemelerdekilerden bahsediyorum 105-113 arası. Ayt denemeleride 60-75 arası geliyor. Yani %90 ı geçtim %99 aynı ünide olucaz 3 sene boyunca benim bu senemi saymazsak 3 senede aynı unide olucaz. Bilmiyorum belli olmaz hicibsey fakat dedigim gibi durum böyle. Önümüz baya bi açık. Maddi sorun yok manevi sorun yok akademik sorun yok ilişkisel, duygusal sorun yok sağlıksal bir sorun yok daha ne istiyelim.
Bu kadar güzel bir ilişkin olduğunu tahmin etmedim sözlerimi geri alıyorum mutluluklar diliyorum size umarım dediğin gibi hiç sorun yaşamazsın
@turhannnn çok teşekkürler
eş kavramına bile inanmıyorum kimsenin eşi yoktur herkes eşsizdir bana göre
böyle birşey var, arkadaşlar
Sanaldan bulacağıma inanıyorum.
Varsa bile bize ugramiyo
İnanmıyorum.
Hayır