Bence umutsuz olmayın. Belki ciddi bir karaktersiniz veya baskınsınız bu dikkat çekiyor olabilir. Ciddiyetsizlikten hoşlanmıyorsanız bu farklı yansıyor olabilir. Ben de ciddi ilişki düşündüm olmadı. Pek aramıyorum artık. Çevrenizden nasıl göründüğünüzü sorun. Dış görünüşten ziyade karakter olarak. Belki buna göre bir şeyler düşünebilirsiniz.
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet içe kapanık biriyim insanlar bunu havalı olarak yorumluyor. bu neden olabilir mi
Soran+1 yılHiç konuşmak isteyen çıkmıyor.
İnsanlar nasıl anlıyor olabilir?
Soran+1 yılİçe kapanık olduğum için görüşmedim. bi kaç sene önce zor bela konuştum onda da konu hemen cinselliğe geldi maalesef. ben duygusal taraf ağır bassın istiyorum
- +1 yıl
Hımm o zaman güzelsiniz ve dikkat çekiyorsunuz. Yani Çalıştığınız ortam da hafif meşrep insanlar var ise takılmak için görüşüyor olabilirler. Ancak sanırım siz ilişkiye veya görüşmeye yanlış bir iş yapıyormuş edası ile bakıyorsunuz. Biraz daha rahat olun. Mesela mesele cinselliğe geliyorsa bile gerilmeyin görüşmek istemediğinizi söyleyin ama bu durum erkeklerin hepsi böyle kanısına sokmasın sizi. Belki de gereğinden fazla geriliyorsunuz. Mesleğiniz nedir?
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılTanışıp devam edemiyorsan sıkıntı karakterindedir. Hiç tanışamıyorsan somurkan bakıyorsundur. Biri sana bakınca sen de beğenirsen gülümse. Bir işaret olur bu. Bir de sosyal ortamlarda ol. Eve kapanıp ya da şahsına münhasır olursan kimse seni bulmaz
00 Yorumla
+1 yılHayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Bende çok uzun süredir yalnız ve e enerjik, olgun, tecrübeli, sadık ve arzulu erkeğim. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
+1 yıl30 yaşına gelip böyle bir sorun yaşıyorsan gerçekten işin çok zor. Yaşam tarzını, arkadaş ortamını değiştirmen gerekiyor öncelikle buradan başlayabilirsin.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl30 yasinda flort bile bulamamak biraz sorun olabilir öncelikle kendinde birseyleri degistirmen gerektigini gösteriyor bu fiziki olur ruhen olur cevre olur mesele cevre olarak daha arkadas canlısı girisken insanlarla takıl o insanlari hayatina al kiz erkek farketmeksizin cunku onlarin cevreleri genelde iyi oluyor ya da cabuk ortam edinebilme ozellikleri var sende o sayede birini bulursun
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Ben bu yaşıma kadar bulamadım ve bu böyle de devam edecek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. 30 yaşında hâlâ birilerinden adım bekliyorsun. Yaptığın hata bu. Zaten bu yaşta sana uygun erkek sayısı az. Bir de durduğun yerde gelsin beni bulsun diyorsun. Seçeneğin az seçeneğin. Farkındasın değil mi?
18 Yorumla
Soran+1 yılNeden seçeneğim az?
Soran+1 yılEvet.
Benim yaşıtlarımın çoğu evlendi.
Etrafımdaki erkeklerde genelde boşanmış vs..
Ben hergün geziyorum neredeyse ama kimse adım atmıyor. aslında içe kapanıgım ama biri adım atsa konuşurum.
Soran+1 yılBulan nerde nasıl buluyor. benden çirkinlerinpeşinde kuyruk var
Soran+1 yılYeşil ışık olunca da bi kaç buluşmadan sonra konu cinselliğe geliyor. ben cinsellik yaşamak istemiyorum.
- +1 yıl
Kadın erkek ilişkisinin tek esas nedeni cinselliktir.
İnsanlar üreme ve çoğalma içgüdüsüyle beraber olur. Kadın da bunun için erkeğe katlanır, erkektr bunun için kadına katlanır. Kadınla erkekten kanka ilişkisi olmaz. Konu elbet cinselliğe gelecek. Sen adamdan evlilik bekliyorsun, adam yatakta karşısına ne çıkacak bilmiyor. Öğrenmek istemesi normal değil mi? Yaşarsın veya evlenmeden yaşamam dersin. O karşındaki insanla oturup konuşup karar vereceğin bir şey.
Sen kadın halinle bulamıyorum dersen ee biz erkekler ölmüşüz de gomenimiz yok be 😁😁. Bir kadının flört bulması erkeğe göre daha kolaydır.
Bak bana sap geldik saman gidiyoruz. Artık çok da takmıyorum yani)))
212 Yorumla- +1 yıl
Görüntün de iyi aslında elin yüzün düzgün yani ortalamasin. Erkekler en iyisini en güzelini aradıkları için bulamadıklarını düşünüyorum biz kadınlar yakışıklılık kavramına çok da takık değiliz aslında. Benim aradığım ortalama bir erkek bende bulamıyorum beğeniyorum onları ama ben begenilmiyorum sanirim. Ayrıca ben de ortalama olduğumu düşünüyorum. Çok garip gerçekten kimse kimseyi beğenmez olmuş
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılAlfa dişi olmayın, karşı cinse posta koymayın, insanların zaaflarına karşı hassasiyetiniz olsun, aynı anda hem çölü hem de gölü istemeyin, tutarlı olun, ne istediğinizi bilin, siz doğru olursanız muhatabınız da dosdoğru karşınıza çıkar...
17 Yorumla- +1 yıl
Çok şey değil mi bunlar?
- +1 yıl
Kadınlar erkekten kas boy tip servet şöhret çevre statü vs bunların on katını istiyor. Bizim tek isteğimiz var: "Tutarlılık"
- +1 yıl
Yahu ne kası? Ne serveti
- +1 yıl
Siz kadınsı hipergaminizi dizginleyip olgunlaşmışsınız bunu herkes başaramaz
- +1 yıl
Kadınsı hipergam? Kadınlar erkeğin pöyrugunden yaratılmıştır diyenlerden misiniz siz yoksa.
- +1 yıl
Dizginlemek ne alaka? Ortada dizginlemek gereken bir şey göremiyorum. Kadınların siz erkeklere muhtaç olduğunu düşünmeniz çok acizce. Erkekler kadınlara muhtaç ama kadınlar erkeklere muhtaç değil.
- +1 yıl
Size olgunsunuz diyorum ergen gibi trip atıyorsunuz...
Cinsellik yaşamam deyip kesin sınır çizdikten sonra uygun bir erkek bulman oldukça zor. Adam gerçekten seni sevip evlilik düşünse bile az da olsa birşeyler yaşamak ister.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı.
+1 yılGelmişsin 30 yaşına hala flört peşindesin. Sağa sola konu komşuya akrabaya arkadaşa haber sal hayırlı kısmetimi bekliyorum de evlen artık.
35 Yorumla- +1 yıl
Yobaz zihniyete örnek.
- +1 yıl
@düşünmektükenmektir seni alkışlayanlar da sende asıl yobaz sizsiniz. Her türlü alanda her şekilde ispat ederim. Her alanda meydan okurum sizin gibi düşük kapasitesiz bilgisiz ve basit insanlara. Ne fizik bilirsiniz ne bilim bilirsiniz ne matematik ne ahlak ne toplum nede insanın biyolojik sosyolojik işleyişini bilirsiniz!
Siz değil 5 10 yıl ilerisini yarını bile görmekten aciz insanlarsınız.
Evlenmeyi aşağı görürsünüz akrabaya komşuya haber salmayı aşağı görürsünüz, yukarıd saydığım her şeyden bihaber hama her şeyi aşağı görürsünüz çünkü aşağıların aşağısında olan sizsiniz!
Size nefse kölelik ve bu acziyetin ömürünüzce sürmesi yakışır sizin gibilerin hoşuna rezil ahlaksız yakışıksız hayatlar hoşunuza gider. Size rezillikler şık görünür.
Sizin ciğerinizi bilirim en iyisi daha fazla yazdırmayın beni. Çünkü yazdığımın yüzde 1ine değmeyecek boş hayatlarınız boş kafalarınız var. Ne yazdım desem verebilecek cevabınız bile olmaz bomboşsunuz.
Yobaz ha! İşte tek bildiğiniz çamur atmak çünkü çamura bulanmışsınız elinizden başka bişey gelmez ben bilirim.
Çamur zihniyetiniz çamur ağzınız çamur eliniz çamur kalbinizi alında gidin. Bu temiz insanları da kendi çamurunuzla kirletip kendinize benzetmeye kalkışmayın! - +1 yıl
Yeni hobiler ve aktiviteler edinerek başlayabilirsin ne kadar sosyallesirsen çevren ve sana ilgi duyan insanlar o kadar artar bence rutin hayatından biraz çıkman ve sosyalleşmen gerekiyor çünkü yaşında daha genç soru başlığını okuyunca baya şaşırdım gercekten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. bi zamandam sonra insan tecrübeli olmayınca böyle benim gibi yalnız kalıyo , bende seni gibiyim asla beceremem şu sevgili olaylarını
bunun için uzak duruyorum00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılGeç olsun temiz olsun yanlış bir kalpte olmaktansa yalnız olmak herzaman iyidir
40 Yorumla
+1 yılNeden flört bu kadar önemli?
İnsanların ilişkilerine baksana ne halde?
Kendine odaklan, erkeklere odaklanacağına.10 Yorumla
+1 yılbir şeyleri bu kadar üsteleme bence her şey zamanla belki hayatına çıkacak kişi sana daha çok dert ve sorun getirecektir en iyisi yoluna devam et
00 Yorumla
+1 yılSana vereceğim taktikleri dinlersen 1 ay içinde evlenirsin bile
01 Yorumla
Soran+1 yılDinliyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen bulamayacaksında kim bulacak.
Kendine bak, bakımlı ol ve güzel giyin istediğini bulursun.
00 Yorumla
+1 yılNerede bir it kopuk var mıknatıs gibi çekip buluyorsunuz. Ama efendi kendi halinde erkekleri görünce de it görmüş gibi kaçıyorsunuz. Yalan mı?
018 Yorumla- +1 yıl
Efendisi de bize denk gelmiyor
- +1 yıl
@roselllaaa ben varım. Budur
- +1 yıl
Buyur*
- +1 yıl
- +1 yıl
Biraz profiline göz attım da sende pek düzgün birine benzemiyorsun ya da sosyal medya da "böyle" takılıyorsun.
- +1 yıl
@BubiiBubii ne gördün bebisim profilimdeki? De bakem bir
- +1 yıl
Diğer yorumda da dedim sapığımsı geldin
- +1 yıl
@BubiiBubii şeytana uyma sen yine de
Gelmesin öyle şeyler aklına 🤪 - +1 yıl
Seni görmezsem gelmez😂
- +1 yıl
@BubiiBubii tövbe de manyak garı 😃
- +1 yıl
Sensin manyak😁
- +1 yıl
@BubiiBubii poncik kalbimi kırıyorsun bak 😜
- +1 yıl
Çok da umurumdaydı
- +1 yıl
@BubiiBubii kuş beyinli
- +1 yıl
Ne geçti eline engelleyince
Beynine soktuğumun ergeni - +1 yıl
Hoştttttt
- +1 yıl
@BubiiBubii godugumun xmcuk beyinli xürtügu
+1 yıl
Halay çek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBu mesaja en az 10 kişi düşer istediğini sec al gotur
10 Yorumla
+1 yılbana yaz 38 yasım nargile falan ıcerız kahve içeriz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı.
+1 yılHakkaten sohbet edecek insan bile bulunmaz oldu. İnsanlar topluca asosyalleşme kararı mi aldi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılNeden çirkin misin ya da çok mu takıntılısın aslında bulabilirsin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kolay aslında, bana yazabilirsin asdfsadfa 😀
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen bekarım hiç evlenmedim Benle konuşarak başlayabilirsin
00 Yorumla O yaşta biriyle flört etmek çok güzel olmalı. Topluma açıl biraz. Kalabalığa katıl. Kendini kapatma
00 Yorumla
+1 yılSelam geldim geldim... umarım çok bekletmedim 🤣🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılOneri yerine nedenlerini dusunsen daha dogru olmazmi
00 Yorumla Bir kedi al kendine! O yaştan sonra senden ancak kendi annesi olur!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖneri çok ta kime? Sen diye biri mi var? Hani nerede?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Bende 34 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı flörtüm bile olmadı gençliğim hep yalnız geçti yalnızlık kaderim herhalde
00 YorumlaEvden dışarı cık biraz sosyalleş hiç olmuyorsa bir kursa yazıl 👍
00 Yorumla
+1 yılBizim yasimizdakiler evli zaten bekarlar genelde niteliksiz oluyor en güzeli yalnız kalmak
00 Yorumla
+1 yılSen normal yaşantına devam et flört seni bulsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYeme beni görmezden geliyorsundur. Buraya yazarak zaten ihtimal oluşturdun.
00 Yorumla Eh yaşlandık.. Millet taze ve çıtır kovalıyor. Bize kim baksın..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m +1 yılEvde kaldık arkadaşlar kabullenip kariyer yapalım bari. Kedi alalım hem 😎😜
00 Yorumla Mesafeli çok soğukmu davranıyosun hani birine yaklaşım bile cesaret vermez bazen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Akışına bıraktığında her şey olur. Önemli olan yalnız olduğuna kimseye ihtiyaç duymaman gerekiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılGizli üyesin. Bu güvensizlikle daha çok beklersin...
00 Yorumla
+1 yılBende de aynı durum var olmayınca olmuyor anlamıyorum sebebini
00 Yorumla
+1 yılkendine ve sakın efendi düzgün erkeklere sans vermen koca bulmanda yardımcı olur sana
00 YorumlaDışarda görsem adım atarmıydım merak ettim auranı. Bi görünsene bana az
00 YorumlaBence kafam rahattır. boş ver. Free takıl benim gibi
00 Yorumla
+1 yılBende maalesef o yuzden burdayim Ankara cok sıkıcı maalesef konusacak biri ariyor insan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen yaştan vuranlara bakma, flörtün yaşı olmaz ama işin gerçekten zor 😅
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben tek yakınıyorum sanmıştım başkasıda var demekki 🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılKurs vb ortamlarda tanışmak daha kolay oluyor, kendini geliştirebileceğin ilgi alanın olan bir kursa yazılabilirsin.
10 Yorumla30 yaşında flörte ihtiyaç kalmış mıdır? Sen bence kedilerle dolu bir ayrı eve geç.
10 Yorumla
+1 yılSeni mutsuz eden bir ilişkide kalmaktansa yalnızlık daha güzel.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılkoca yı bılmem ama sevgılı bulman o kadar zor olmasa gerek
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sosyal medyada çok kolay bulabilirsin
22 Yorumla
Soran+1 yılKuzum onlar genelde konuyu cinselliğe çekiyorlar. ben evlenmek istiyorum
+1 yılbir şey diyeyimmi, burada istemediğin kadar flörtcü bulursun 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunlardan hangisi
a) bakimsiz cirkin
b) soguk sert konusulmasi zor
04 Yorumla
Soran+1 yılB
Soran+1 yılAslında içe kapanık biriyim. insanlar havalı sanıyor olabilir.
Bunun dışında hergün dışarı çıkıyorum güzel giyinirim vs.. ama bulamıyorum
Cevap sahibi+1 yılbelkide buludugun ortamdakiler sana ulasma ozguvenine sahip olmayan kisiler
Cevap sahibi+1 yılzaten soguk olursan nasil gelicekler.. az gulumse bari
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Cinselik yap erkeklerle
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek istiyorum ben
Bende aynıyım yanlız değilsin asko
11 Yorumla- +1 yıl
Sizin gibilerin yalnız olması karşı cinsin kaybıdır. Pırlantalar yalnız parlar canınızı sıkmayın.
O beni bulsun dediğinde bulacak
15 Yorumla- +1 yıl
Sen öyle mi yapıyorsun
- +1 yıl
@thinkwithmee hahaaha yok henüz o beni bulsun demedim 😂
- +1 yıl
@Benbanuu bulan oldu mu peki 😀
- +1 yıl
@thinkwithmee yok olmadı 😂😂
- +1 yıl
“@Benbanuu haydaaa 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılne istediğini biliyor musun?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılkriterlerin çok mu üst düzeyde?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çoğunuzun sonu böyle olacak ve sebebi sizsiniz 😅
00 Yorumla
+1 yılİnsanların günahların günahını almamaya çalış
00 Yorumla100tane cengaver meydana boşa mı çıkmış ayol 😂
00 Yorumla- Devamını Gör (83)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım