Güncellemeler
+1 yıl
18 yaş ve 42 yaş çok mu kötü durur
İş yerindeki üstüm olan iş yerindeki bölümümün hocası olan evli çocuklu adama aşırı derecede hoşlantı besliyorumok komik birisi tam istediğim birisi o konusurken içim eriyo yakışıklı bile değil sadece komik ve bilgisi karizmatik geliyo ve o bana kızıp bağırdığında bile hoşuma gidiyo ama sürekli çocuklarıyla telefonda konusuyo eşini anlatıp duruyo nasıl geçerim ben bu sevdadan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
muhtemelen cırkın ve ozguvensız bırısındır sen.. normal oyle hıssetmen... yasıtlarından yakısıklı olanların dıkkatını cekemıyorsunuzdur
24 yaş buyuk
24 24 yaş araligi ne la erişkin insan yapiyor aradaki yaş farki
Kendini bir saygın yoksa ve değer göstermiyorsan gayet normal bir şey yaptığın böyle devam et
senin bu gidişatın sonu yatakta bitecek gibi duruyor.
Öyle olunca insan sadece ilişki istiyor ya değilmi sende istemiyormusun
İşte böyle şerefsizler milletin kocasına musallat olup yuva dağıtıyo Allah be*lanızı versin inşallah
Asko aslinda sen zekadan etkilenen bir krosun sadece bu kadar bilgili insan görünce bünye iptal o sana iyi gelmez
Vazgeçmek istiyor musun bunu ilk sor önce kendine.
İstemiyorum
O halde vazgeçme.
Evlilerden uzak durun
Neden
Ne demek neden? Baska kadinlar gelip senin yuvana goz dikse naparsin! Cocuklarinla yalniz bir hayat yasamak zorunda kalsan naparsin! Elin bir cahili ahlaksizi senin kocani elinden almak icin gayret etse naparsin! Anladin mi simdi neden
Bence sen trolluyosun
Yav her şeye trol yazıp durmayın gayet dr normal bir şey zaten böyle olup söyleyemeyn çok kişi var bendr yardım istedim
Ona karsi tam. ne hissediyosun
Onun seni ne kadar istedigine bağlı
Yok canım durmaz devam et sen ya
Sana heyecan yaşatmak lazım biraz şu an
Nasıl bir ruh hastasısınız siz yaw
İlgini başkasına yonelt
Kapatması olursun
Hoşlantı değil libido bu evliyse uzak dur
Seni bir güzel becerecek
Aptallik
Mantikli
Onu bırak benle konuş