Gizli Üye(30-35)+1 yılBir Yengeç Erkeği olarak
Güvenini kırmak yapacağın son şeyin son şeyi olmalı...
Madem güvenini kırdın
- Bu saatten sonra hal ve tavırlarına dikkat etmen gerekiyor
- Kıskandırmak, Onu sinir edecek her türlü eylemden kacinman gerekiyor
- Hatalı isen ki öyle gibisin, o halde gurur yapmadan üzerine dusmen ve pişmanlığını dile getirmen gerekir.
- Yalan söylememelisin.
- Yengeç erkeği çok sever, aşırı ilgisinj belli eder gösterir, ama en ufak hatada da buz gibi soğur ve bir daha ağzında kus tutsan yaranamazsin.
Kazanmak istiyorsan, ciddi ciddi pişmanlığını dile getir ve tekrar aynı hatayı tekrarlamamalisin.
Sevgini, ilgini, belli et gurur sırası değil zaman...086 Yorumla
Soran+1 yılBen ona sıcak davrandıkça o çok soğuk davraniyo pişman olduğumu onu kaybetmek istmedidgimi söylüyorum yumusuyo akşam bi bakıyom buz gibi yine aynı konular açılıyo ne zamana unutur ve eski halimize tekrar dknebilirmiyiz
Cevap sahibi+1 yılBen ona sıcak davrandıkça o çok soğuk davraniyo pişman olduğumu onu kaybetmek istmedidgimi söylüyorum yumusuyo akşam bi bakıyom buz gibi yine aynı konular açılıyo ne zamana unutur ve eski halimize tekrar dknebilirmiyiz
**Sen ona sicak davrandikca soğuk davranıyorsa
2 ihtimal vardır
- Ya senden sogumustur ağzında kuş tutsan da nafiledir
- Ya da Biraz daha senden samimiyet ve ilgi bekliyordur iyice emin olana kadar..
Kendi Kafasinda bu konular
Sürekli kurcalayip duracaktır.
Bir insanın guvenini kırıp tekrar tamir etmeye onarmaya çalışmakta bazen yetersiz oluyor. Zamanında daha dikkatli ve ihtiyatlı davranmak, Kırıp dökmemek, değer bilmek gerekiyor. Güven kırdıktan sonra kolay tamir olan bir şey değil...
Seviyorsan ve değer veriyorsan biraz daha mücadele et derim.
Baktın aynı yoldan devam etmekle sonuç alamıyorsan çok da yapacak bir durum, çözülecek bir konu olacağını düşünmüyorum ekstra şeyler dışında...
Soran+1 yılSeviyorum ve gerçekten değer veriyorum ama ben ona yaklaştıkça benden uzaklasiyo bazen sıcak davraniyo asla uzmuyo ama bi bakıyorum soğuk davraniyo konuşmayalım diyo ben konuşmak istediğimi ve onu kaybetmek istemediğimi söylüyorum eski haline tekrar geri dönüyo ve aramız iyi oluyo hep Böyle mi olur yani sadece ben üzülmeyim diyemi benimle konusuyo bide ınstada gelen istekleri falanda siliyo ben üzülmeyim diye konusuyosa gelen erkek istekelrini yine de siler mi yoksa oda hala bişiyler hissediyo olabilir mi bitirmiş olsa cidden umursarmi
Cevap sahibi+1 yıl**ben üzülmeyeyim diye mk benimle konuşuyor
YENGEC erkeği duygusaldır ve sevdiğini kolay kolay üstünü çizip atmaz. Ama bir kere sogursa da Tillahi gelse gururundan geri adım attiramaz. Yengeç erkeğinin kıymetini kaybetmeden düşünmek gerekir.
Seni üzmemek için konuştuğunu dusunuyorum daha çok kırmak istemiyor, senin bu davranışının yanlışlıkla mi yoksa kötu niyetle mk kırıp kirmadigini anlamaya çalışıyor senden emin olmaya çalışıyor, bu süreçte bazı şeyleri sorguluyor kendi kafasında...
**İnstadan gelen istekleri falanda siliyor
Sana değer verdiği ve önemsediği için bunu yapıyor
Gelen istekleri kabul etse
Sen diyeceksin ki
Ahmete bak dünden raziymis kızlarla konuşmaya
Instagramdan kızları kabul etmeyi 4 gözle bekliyormus diyeceksin.
Bence hem akıllı davranış 🙂
Hemde Sevdiği kadına verdiği değeri gösterir bu 🙂
**GELEN erkek isteklerini yine de siler mi?
ONEMSEMEYEN Biri bunu yapmaz, kıskanmayan biri yapmaz, halen seni önemsiyor ve değer verdiğini gösteriyor bu durum.
** bitirmiş olsa cidden umursar mi.
SENİ Umursamadigini düşünüyorum ama bir güven sorunu olduğu ortada sana dair şüpheler ya da düşünceler bu güven bir kere koptu mu 40 tane soru işareti beyinde tilki gibi didisiyor...🙂
Cevap sahibi+1 yıl**pardon umursadigini..
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık allah razı olsun
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
İnşallah barışırsiniz
Her şey istediğin gibi olur
Umarım açıklayıcı olmuştur.
Sevenler kavuşsun...
Soran+1 yılÇok açıklayıcı ve akıcı oldu çok teşekkür ederim emeğine sağlık hakkını helal ett
Cevap sahibi+1 yılÇok açıklayıcı ve akıcı oldu çok teşekkür ederim emeğine sağlık hakkını helal ett
**Rica ederim, faydam olabildiyse ne âlâ.. hakkım varsa helal olsun, sende hakkını helal et, kafanı sisirdim uzun yorumlarla ☺️
Soran+1 yılHayır hayır olur mu öğle şey estafurullah sagolasin
Cevap sahibi+1 yılEyvallah, Rica ederim sende sağol 🤙
Soran+1 yılBu akşam baya bi iyiydi çok yumuşak davrandı baya sıcak davrandı hiç soğuk davranmadı bana güvenmek istediğini ve onu birakmamami istedi birbirimize sözler flaan verdik şu an gayet iyiz🤲🤗 verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim tekrardan allah razı olsun
Cevap sahibi+1 yılBu akşam baya bi iyiydi çok yumuşak davrandı baya sıcak davrandı hiç soğuk davranmadı bana güvenmek istediğini ve onu birakmamami istedi birbirimize sözler flaan verdik şu an gayet iyiz🤲🤗 verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim tekrardan allah razı olsun
**Faydam olabildiyse sana ne âlâ 😊🙏
Bundan sonra yapman gerekenler
Unutma ; tek bir hata domino taşı etkisi yaratır ve yıkar geçer her şeyi...
Onun için sağlam adım atmak durumundasin..
- Bir daha güven kırıcı her türlü eylem ve davranıştan uzak kalman onun sana guvenmesini sağlar. Bir erkek güvenmek ve kafanın rahat kalmasını ister
- Üslubunda mutlaka dikkatli kelimeler kullan
Birbirinize kırıcı, saygısızca, kötü sözler hiç bir zaman kullanmayın.
- Sözlerin tutarlı olsa da Davranışlarin da bunu yansitman gerekir. Sözler den ziyade davranışların daha samimi olduğu fikrindeyim.
Allah senden de razı olsun.
Umarım her şey istediğin gibi gönlümce olur 😊🙏
Soran+1 yılAsla birbirimize karşı bi saygisizligimiz olmadi hele ona karşı asla olmaz çünkü kendisi üstüne basa basa söyledi bana kötü davranma diye bunu bile bile de asla ona saygısızlık yapmam bide sey eger ben ona karşı sıcak kanlı ve her şeyi altan alırsam ve ondan başka konuştuğum ksi olmazsa ve sadece sadık olduğum o olursa eğer tekrardan güvenini kazanabilirmiyim ve bana bağlanmasını saglayabilirmiyim zaten ondan başkası yok ama bunu ona hisettirsem eğer bağlanır mı bu son gerçekten basını ağrıttım özür dilerim tekrardan şimdiden alalh razı olsun
Soran+1 yılO yanlış anlamasın diye wq ye bile girmiyorum artık gerisini sen düşün 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl**Asla birbirimize karşı bi saygisizligimiz olmadi hele ona karşı asla olmaz
1) SAYGİLİ VE DÜZGÜN Davrandığını ifade ediyorsun gayet makul ve olması gereken Aferin çok doğru 🙂
**çünkü kendisi üstüne basa basa söyledi bana kötü davranma diye
2) KÖTÜ Davranma demiş, çünkü gecmisinde bir takim travmalar, kötü iliskiler, yahut
( Nasıl bazı erkekler kadın gibi davranıyorsa ) bazı kadinlarda kadınlığı unutup erkek gibi yaklaşımlar sergileyebiliyor ve bu çok itici ve kötü duruyor. Bundan muzdarip biri olabilir. Sana inceden bu durumu citlatmis...🙂
**bunu bile bile de asla ona saygısızlık yapmam
3) Sende O da birbirinize karşı saygısızlık ve seviyesizce davranışlar da bulunmamaniz gerek sağlıklı bir ilişkinin gereklerinden biridir bu 🙂
Cevap sahibi+1 yıl**bide sey eger ben ona karşı sıcak kanlı ve her şeyi altan alırsam ve ondan başka konuştuğum ksi olmazsa ve sadece sadık olduğum o olursa eğer tekrardan güvenini kazanabilirmiyim ve bana bağlanmasını saglayabilirmiyim
Cevap sahibi+1 yıl4) SİMDİ Feministler Ziplamadan hemen saldirmadan soylim ben
Erkek Kadından ne bekler
- Sadakat
- İlgi
- İtaat
Bunlar olduktan sonra erkeğin kadından yüksek bir beklentisi olmaz bunlari yapan kadın, erkeğin kafasını rahat ettirir ve huzurlu bir ilişki olmazsa olmazdır...🙂
Güven kazanici ve bağlanmasına sebep bir kaç önemli kistasdan biridir bu söylediklerin...
**zaten ondan başkası yok ama bunu ona hisettirsem eğer bağlanır mı
5) Zaten ondan başkası olursa bu ilişkinin devam etmesi çok zor, kimse bir kadinla ilişki halindeyken hayatında başka bir erkeğin olmasını kabul etmez en azından sağlıklı maskulen düşünen bir erkek bunu istemez.
**bu son gerçekten basını ağrıttım özür dilerim tekrardan şimdiden alalh razı olsun
6) Allah senden de razı olsun. Başımı filan agritmadin, özür dileme. İstediğin zaman sorabilirsin
_______
O yanlış anlamasın diye wq ye bile girmiyorum artık gerisini sen düşün 😂😂
** O kadar da değil Lütfen abartmayalim, insanı bir ihtiyaç niye yanlış anladın, tamam sevgi, itaat, sadakat, önemlidir ama yemek için, tuvalete gitmek için de kendini suçlu gibi hissetme lütfen 😅😊
Soran+1 yılKaybetmek istemiyorum onu biz sorunlarımızı çözdük allah ayağına taş değdirmesin bütün sertlerin kederlerin son bulsun inşallah allah binlerce kez razı olsun 🤲
Cevap sahibi+1 yılSorunları çözdüğün (üz) e sevindim. Güzel dua ve temennilerin için çok teşekkür ediyorum her daim mutlu ol, iyi ol, her şey gönlünce olsun...🙏
Soran+1 yılAmin inşallah cümlemizin insallah🤲
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 🙏
En iyi görüş sectigin için teşekkür ederim sana 🙂
Soran+1 yılRica ederiiiimmm
Soran+1 yılÇok özür dilerim de bisey daha sormak için rahatsız ettim benim doğuştan sağ elim de 4 parmak var ve bundan henüz ona bahsetmedim söylemedim eğer söylersem de bunu kabul edermi söylersem ya ayrılırsa benden diyede korkuyorum o yüzden sence ne yapmalıyım bahsetmelimiyim kabul eder mi böyle biseyi yoksa sogur mu benden
Cevap sahibi+1 yıl**Estf sorabilirsin önemli değil..
** normalde sağ elinde mi ayağında mi? Dışarda birebir de görmüştür Sağ elinde ise 4 parmak durumun...
**Sonuçta kötürüm değilsin, ya da tek kollu bacaklı değilsin Allah korusun. Öyle de olsa insan kimse yarı yolda birakilmayi haketmez elbette.
**Bırakır ya da bırakmaz gibi bir şey söylemek doğru olmaz. Ancak 4 parmak da olsa bu senin sucun değil, doğuştan olabilen bi durum. İnsanlık ve merhamet duygusu içinde olan bir insan bu yüzden karşısındaki insanı bırakmaz ve terletmez diye düşünüyorum.
**Tabiki dürüst olmakta, bu durumu kendisine açıkça söylemekten fayda var. İleride öğrenip sorun çıkarma ihtimali olacağına baştan soyleyip net olmakta fayda var.
**Sonuçta sen istemedin, doğuştan olan bir şey.
Soguyacagini sanmıyorum. Bu tek başına bir sebep değildir olmamalı da zaten
Soran+1 yılBahsetmelimiyim sağ elimde var oda doğuştan cekiniyorum da korkuyorum da bırakır flaan diye sence napmaliyim
Cevap sahibi+1 yıl**Erken Önlem hayat kurtarır.
Varsayalım ki bundan dolayı senden soğuyacak bir insan olsun diyelim örnek veriyorum
3 5 sene sonra evlilik aşamasına geldiğinde veya ciddi bir yola girdiğinde
Son anda R yapıp U dönüşü yapması mi senin canını daha fazla acıtır
Yoksa şimdi yol yakinken bundan dolayı seni şu an bırakması mi..
Giden zamanına mi aciyasin
Fedakarlık yaptığına mi
Verdiğin emeklere mi yanarsın
O yüzden bu durumu kendisine şimdiden söyleneni tavsiye ederim...
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılBen bahsettim ona anlayışla karşıladı kabul etti ama bugün tartıştık ve yazmamaya başladı bide kızları falan eklemeye başladı sence artık olmaz mı yani vazgeçmiş olabilir mi
Cevap sahibi+1 yıl**Ama bugün tartıştık sebep nedir? Bunu bilmeden, ilişki dinamiğini bilmeden yorum yapmak sağlıklı olmaz.
Anlatırsan ona göre yorumlayabilirim...
**Kızları falan eklemeye başladı sence artık olmaz mı?
Yani tek buna göre değerlendirmek doğru olmaz. Aldatır ya da Aldatmaz vazgeçer ya da vazgeçmez demek doğru olmaz bu harekete göre.
Ama eklemesi ve görüşüyorsa bunu yapmaması gerekir diye düşünüyorum.
Soran+1 yılOna guvenmedigimi düşünüyo en ufak sorunları bile çok büyütüyo hep kendi kalbinin kırıklığından bahsediyo ama benim kalbimin kırıldığı onun umrunda bile değil
Soran+1 yılInstagram Hesabından çıkıyorum falan dedi sonra kendi hesabından kızları eklemeye başladı
Soran+1 yılBi daha da yazmadı
Cevap sahibi+1 yılOna guvenmedigimi düşünüyo en ufak sorunları bile çok büyütüyo hep kendi kalbinin kırıklığından bahsediyo ama benim kalbimin kırıldığı onun umrunda bile değil
**Çok irdeliyorsan, sürekli güvenmedigini belli ediyorsan bu durumdan kimse hoşlanmaz neden böyle büyütüyor vardır bir sebebi, hoşlanmadığı bir durum sergilediysen, tek doğuştan gelen durumunla alakalı sorun olduğunu düşünüyorum başka bir şey vardır...
Peki Sormadın mi kendisine
Napmaya çalışıyorsun diye?
Soran+1 yılSorup onu üzmek istemiyorum
Soran+1 yılBenim ondan başka takip ettigim bi erkek yok ama benden başka kızları da takip ediyo şimdi ben istek atsam sorun çıkaracak dünden razıymışsın diyecek ama ben gerçekten kaldıramıyorum onuda anlamıyorum derdini soylemiyo söylemek yerine soğuk davraniyo ilgisiz davraniyo ben yakın durdukça uzaklasiyo ben uzaklasincada suçlu yine ben oluyorum bundan sonra ne yapmalıyım onun yaptığı gibi erkeklere istek atıp onun kadar düşemem dün akşam uzub uzun mesajlar attım onu kaybetmek istemediğimi falan söyledim ama öğle böyle uzun değildi bütün hislerimi ona anlattım ama o bisey demedi anlamıyorum artık onu bi soğuk davraniyo bi sıcak ne yapmaya çalışıyo olabilir oynuyo falan olabilir mi (Bu arada kizin fotorafinida beğenmiş ) dün akşam gececi çalışıyordu ama ben onunla konuşmak için uyumadım bile bunları hiç göz önünde bulundurmuyo bugünde işte terk etti gibi bisey yazmıyo da bundan sonra ne yapmalıyım yardımcı olurmusun ya Lütfen
Cevap sahibi+1 yılYaptığın davranışlar ve gösterdiğin ilgi alaka ve yakınlık ile ipleri tamamen eline almış ve artık senin onu terketmeyecegini, birakmayacagini bildiği için bunun vermiş olduğu müthiş bir güven oluşmuş kendisinde.
Seni sallamaz, iplemez tavirlari, Instagramda sosyal medyadan bu tür davranışlarda bulunması buna delalet.
Sana bu saatten sonra da
Normal davranacağını düşünmüyorum üzgünüm ama ;
Aynı yöntemi deneyerek insanı kazanamazsin, madem bu kadar verdiğin değere rağmen bu tür durumlarla karsilasiyorsun, biraz senin için zor olacak belki, acıma yarama tuz bastım diyeceksin ve davranışlarını değiştiriceksin bu kişiye karşı.
Suandan itibaren bir kaç gün en azından yazmamani aramamani sormamani tavsiye Ediyorum.
Üzerine düştükçe, sordukca, hesap sorduğunu düşünüp iyice gerileceksin (iz) hiç gerek yok buna.
Kendini geri cek
Adım atma
Sessiz kal.
Herhangi bir şekilde
Kısasa kısas yapıp sosyal medyada foto atma, istek atma, erkek beğenme vb gibi durumlarda bulunma.
O kabalasti diye senin bunlara aynı şekilde yapman gerekmez ve sen duruşunu bozma.
Şimdiden itibaren bir daha arama yazma sorma ( benim naçizane fikrim 4 5 gün yazma sorma, sonra da merhaba yaz ve buluşma teklifi et orada da bu durumlar devam eder sana karşı bu davranışını sürdürürse bir daha iletişimi kes.
Soran+1 yılTeşekkür ederim allah razı olsun sende olmasan kafayı yerdim yeminle
Soran+1 yılBen yazmazsam eğer o yazmaz mı
Kafayı yeme
Dik dur
Dirayetli ol
Anlıyorum üzücü bir durum
insanlar içinde üzülme
Ağlama
Kendin yalnızken ağla
Olmadı 2 duble rakı iç
Kafanı dağıt
Müziğini dinle
Ama kimseye yaranı gösterme
Bir süre geri çekil ve sessiz kal...
Sen yazma sakın
Yazdıkça ters teper
Ve bunaltirsin iyice
Napiyorsun desen ne olcak
Adam senin ondan çekip gitmeyeceğinin garantisini almış senin gösterdiğin davranışlarla.
Biraz geri durmayı dene, çok üstüne gitme.
Bir kaç gün sakin relaks gormezden gel.
4 5 gün sonra bir merhaba yaz buluşma teklifi et
Aynı tavırları ve düşünceyi sana karşı o soğukluk ve mesafeyi hissettitirse adım atmana rağmen o Saatten sonra bir daha gorusmuyorsun iletişimi kesiyorsun.
Kimseyi zorlayarak, baskı yaparak, bunaltarak, üzerine düşerek, ısrarcı davranarak sevdiremezsin kendini.
Kadın ya da erkek farketmez.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim gerçekten allah razı olsun bu çocuk bana reels vidyoları falan göndermiş bide gitme yazmış ne deyim ben buna şimdi ve nasıl davranayım 70 lik bana yetmez 100 lük ona değmez bee
Bir şey yapmadım.
Gitme diye yazdıysa
Çok soğuk da yapma
Çok sıcak da konuşma
Normal konuş; sözlerinle incitmeden kırıcı olmadan ; bu şekilde davranmandan rahatsız oluyorum, amacım gitmek değil, ancak kabul edemediğim şeyler de bize zarar vermesinden korkuyorum. Sende bu konuda anlayışlı olursan ikimiz de daha iyi oluruz diye yazabilirsin
Cevap sahibi+1 yıl**70 lik bana yetmez, 100 Luk ona degmez.
Yazdım bu sözünü helaaalll:)
Cevap sahibi+1 yılSende barışınca ortadan kaybolan karda misin🙂
Soran+1 yılYaz bu sözü
Soran+1 yılAllah razı olsun sagol
Cevap sahibi+1 yılAllah razı olsun sagol
**Rica ederim
Cevap sahibi+1 yılYazdım bu sözü kenara evet sağol
Soran+1 yılSende barışınca ortadan kaybolan karda misin🙂
Yok hayır
Cevap sahibi+1 yılKaybolabilirsin sorun yok
Önemli olan burada
Senin onla aranın duzelmesi
Soran+1 yılYok yok ben hep burdayım ya 😄😄
Cevap sahibi+1 yılYok yok ben hep burdayım ya 😄😄
**Eyvallah o zaman 🙂🙂
Soran+1 yılBen bu çocuğa gitmek gibi bir amacım yok yazdım yetermi o kadar
Soran+1 yılBu çocuk kıza yazmış
Cevap sahibi+1 yılBence hiç yazmasaydin
Bazen sessiz kalmak
Konuşmaktan daha etkili
Soran+1 yılBen siliyim mi mesajı
Soran+1 yılGörüldü atmış olacam
Soran+1 yılÇocuk da cevap vermedi daha
Soran+1 yılSiliyim mı
Cevap sahibi+1 yılEvet sil
Ve bir daha
Ondan cevap gelmedikçe yazma
Soran+1 yılSildim görüldü attım bıraktım daha da bisey yazmam gönlü olan yazar ne deyim ben alttan ala ala kalp falan bırakmadı
Soran+1 yılAskere gidicek tiktokta asker vidyosu karşıma çıkmıştı bunu sabah onu atmıştım bizde safk sayacaz yazmış 5 buçukta onada görüldü attım bisey demeyim dimi
Cevap sahibi+1 yılHayır Asla yazma ve mesaj atma.
Sen üstüne düştükçe
Bu şekilde
Aradaki güç dengesi fena halde açılır
Değerin kalmaz.
Yapma
Soran+1 yılBen şimdi onun üstune düşmezsem eğer nolur
Cevap sahibi+1 yılBen şimdi onun üstune düşmezsem eğer nolur
**Duygu durumunu anlarsin, kaybetmekten korksun, düşüncesini duruşunu anlarsın. Biraz da o senin üstüne düşsün. Sakin relax
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ya gerçekten allah razı olsun
Soran+1 yılYazdığım zmaan sana hep ulaşabilirim dimi çünkü bu çocuk yazarsa eğer yine bilgi almak isterim tabiki istrsn
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkür ederim ya gerçekten allah razı olsun
**RİCA EDERİM faydası olduysa yazdıklarımın ne âlâ...
-------
Yazdığım zmaan sana hep ulaşabilirim dimi çünkü bu çocuk yazarsa eğer yine bilgi almak isterim tabiki istrsn
**Gün içinde benimde kendime göre işlerim, yogunlugum oluyor müsait oldukça bakarım yazabilirsin
Soran+1 yılSagolasn
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil
Soran+1 yılYazmican mı yazmış ne deyim
Cevap sahibi+1 yıl**İşim vardı, zaten sende pek müsait değildin, neden yazmayayım diye yaz gonder
Soran+1 yılKiza tanışalım denis
Soran+1 yılDün akşam sen bana yazmasan da ben sana yazarım demiştin dedi ne deyim
Soran+1 yılBana gelen erkek isteklerini de silmiş
Soran+1 yılAma kendisi başkasına tanışalım diyebilecek kadar dusebiliyo
Cevap sahibi+1 yılAma kendisi başkasına tanışalım diyebilecek kadar dusebiliyo
**CİFTE Standart kabul etmiyorum, hayatımda isen bu davranışlarindan vazgecmeni istiyorum, aksi takdirde sağlıklı bir ilişki yürütebilecegimi düşünmüyorum diyebilirsin
----
Bana gelen erkek isteklerini de silmiş
** doğrusunu yapmış, olması gereken. Sende ona dersin sende sosyal medyadaki beğenilerine ve istekleri kabul etmeni istemiyorum dersin..
-------
Dün akşam sen bana yazmasan da ben sana yazarım demiştin dedi ne deyim
** İçinden geçen ne? Başka kızları eklemesi ya da beğeni atması seni rahatsız etmiyorsa tamam yazabilirsin diyebilirsin
Soran+1 yılBen kiskandigimi ve kızları takip etmesinden rahatsız olduğumu söyledim ama o ben cikarmaam hepsi uzun süredir kardeşim arkadaşım dedi sonra bende onun için siliyim 4 5 senelik yakın erkek kardeşlerimi ekledim benimikiileri ekeldigim gibi çıkardı ama kendisine ne kadar çok söylersem söyleyim birini bile çıkarmadı ne yapayım ben şimdi ya nasıl davranayım bitirmelimiyim çok yoruldum artık gerçekten çok sinirlerim bozuk o kadar çok sinirliyim ki kalbini de kırmak istemiyorum ne yapicam ben🥺🥺
Cevap sahibi+1 yılFikrimi söylesem de
Pek işe yarayacağını, dinleyecegini sanmıyorum.
Bazı sinyaller verilmis bu ilişki sürecinde son bir kaç günde...
Yine sen bilirsin...
Soran+1 yılNasıl yani nasıl bi sinyal vermiş ki 🥺
Soran+1 yılYanı beni onemsemiyo takmiyo bende mal gibi değer verip sevdiğime kalmışım kısacası kandirilmisim demi
Cevap sahibi+1 yılBen kiskandigimi ve kızları takip etmesinden rahatsız olduğumu söyledim
**Bunu söylemen Gayet normal kıskanmak ve rahatsızlığıni dile getirmek. Makul bir istek ve düşünce biçimi...
ama o ben cikarmaam hepsi uzun süredir kardeşim arkadaşım dedi
**Hepsi arkadaşı kardeşi olsun, öyledir eminim, o halde niye eklemeye başladı bir anda, seni kale almaz şekilde bu hareketler. Sen bu adamla bir ilişkin olduguna emin misin..
Seni elinden kaçırmıyor, ama başka ağlara olta atmayı da ihmal etmiyor. Çifte standart, ya ben sevgili olmak düzenli ilişki istemiyorum demeli, ya da sadece her çiçekten bal koparicam demeli dürüst davranmamis... gerçi dürüst davransa kadın Hipergamisi de anında cepte görür ve değeri olmaz. maalesef bu da feminetinin getirmiş olduğu bir algı neyse konuyu dağıtmayalim..
sonra bende onun için siliyim 4 5 senelik yakın erkek kardeşlerimi ekledim
**NORMALDE Eklemen doğru olmaz, haksız sayilmazsin, yine de eklemeseydin daha iyi olurdu inatlasmaya gerek yok.
Karşılıklı konuşursunuz, rahatsızlık durumu varsa, istenilmeyen şeyler olmuyorsa herkes kendi yoluna devam eder bu kadar basit.
benimikiileri ekeldigim gibi çıkardı ama kendisine ne kadar çok söylersem söyleyim birini bile çıkarmadı
**Türkçe Meali ne demek; ben istediğim kadınla konuşurum sen köşede dur, elimin altında ben bildigimi yaparım demek. Kabul ediyorsan bu şekilde taktir senin..
ne yapayım ben şimdi ya nasıl davranayım bitirmelimiyim
**BİTİR Ya da bitirme demiycem ne söylesem de sen gerçekleri görmedikçe bunun bir önemi olmuycak...
çok yoruldum artık gerçekten çok sinirlerim bozuk o kadar çok sinirliyim ki kalbini de kırmak istemiyorum
**Yorar bu ilişki ve böyle de devam eder, sürekli kavga dövüş sen o kızı ekledin ben bunu ekledim muhabbeti iyiden iyiye tartışma, kavga, tatsızlık, rahatsızlık, beyinde şüphe soru işareti seni yorar. Hayat zaten yeterince zor yorgunum beni de kendini de uğraştırma derim🙂
Cevap sahibi+1 yılSelam, naptın var mı bir gelişme
Soran+1 yılO günden sonra bir problem olmadı şimdi çok daha iyi arada biraz tartışıyoruz ama şiddetli degil
Cevap sahibi+1 yılİyi bakalım güzel 😌
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı. Bol bol trip yersin.. kinci değilse sorun yok, sırnaşarak halledersin ama kinci ise geçmiş olsun.
014 Yorumla
Soran+1 yılGüvenmek istiyorum diyo ama bi bakıyorum çok soğuk davraniyo olmaz diyo bitsin diyo sonra yazıyorum konuşuyoruz normale dönüyo
Soran+1 yılAma çok kiriliyorum ya hep kendini dusunuyo hep kendi kırıklıklarından bahsediyo ama benimkini gormuyo bile düzelir mı zamanla
Soran+1 yılVerdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim gerçekten çok sağol 🌷
Soran+1 yılO bana soğuk yapınca ben ona soğuk yapmayım dimi
Soran+1 yılCookkkk teşekkür ederim allah razı olsun 😊
Soran+1 yılşu an pamuk şeker gibi bide akşam bakcaz 😄
Soran+1 yılBu akşam baya bi iyiydi çok yumuşak davrandı baya sıcak davrandı hiç soğuk davranmadı bana güvenmek istediğini ve onu birakmamami istedi birbirimize sözler flaan verdik şu an gayet iyiz🤲🤗
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
+1 yılYengeç erkekleri kindardır, silerse tamamen siler. Sinsidir de dikkat et
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bi sinsilik yapar ki
- +1 yıl
Anlayamazsın kadınla konuşur sana karakterli erkek imajı çizer arkandan konuşur belli etmez gibi...
Soran+1 yılYanı benle konuşurken başkası da olabilir mi
- +1 yıl
olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnneden gir mevzuya
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani ne dicem ki
- +1 yıl
Yengeç burcu erkeği anneci olur, onuda sen düşün bebişim
+1 yılBu kafayla hiç bir şey kazanamazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Burç boş iş çünkü
Gizli Üye(25-29)+1 yılYengecten uzaklas yalancı oluyolar
02 Yorumla