Ben hayatım boyunca ciddi ilişki insanı oldum tek insana sadık oldum ama gönül eglencesi yapanlara çok kişilerle olanlara denk geldim hep hala ciddi ilişki bulmuş değilim siz ne durumdasınız 😆
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılBende ciddi ilişki peşinde koştum kısa süre öncesine kadar maalesef kadınlara güven yok evlenirken daha fazla sorumluluk altına girecek olan benim karşımdaki insanın buna değecek biri olması aksi halde şu an keyfim yerinde istediğim gibi yiyip içip geziyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Son sorumu cevaplar mısın? cevabını merak ettim
En İyi Cevaplar
Her zaman ciddiyetten yana oldum. Ha görüştüğüm insanlar da gönül eğlencesi insanı değillerdi. İyi insanlardı. Ancak gönül eğlencesi isteyen de çok oldu. Zaten başta fark ediyorsunuz bu durumu. Konuyu açan arkadaşım yaş aralığın belirttiğin aralıkta ise daha gençsin. Karşına iyi insanlar çıkacaktır.
00 Yorumla
+1 yılBen ilişki kurmayı beceremiyorum ne ciddi ne gönül eğlendirme
21 Yorumla
Soran+1 yılBuda bi seçenek tabi
Köpek gibi aşık edecek insanı bulunca ciddi de olurum
19 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha 10 sevgiliyi ayni gün idare eden bigun patlamaya mahkumdur hahdhdhf
Soran+1 yılAynen 1 taneyi ben idare edemiyorum 10 nasıl idare ediyolar dedm sizi tanımıyorum size değil sözüm:)
Soran+1 yılIlerde ciddi olursun sıkıntı yok :)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
117
Cevap
117Cevap
+1 yılİlişkideki ciddiyet bana göre sonunun illa evlilik olarak görülmesi değildir. Duygularında tamamen samimi ve sadıksan, onu dünyadaki milyarlarca kadına veya erkeğe tam olarak tercih etmişsen ciddisin demektir.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiden ne beklediğine bağlı aslında ne ciddi bir de takılmalık birlikte zaman geçirmek istiyorum sadece kaliteli bir şekilde.
20 Yorumla
+1 yılFeminizm kadınlara olan saygımı kaybetmeme neden oldu. Kadınları birer peçete gibi kullanıp one night stand ilişkiler ile , sonra da kıçına tekmeyi vurup atmak dışında hiçbir şekilde muhatap olmam bir kızla. Feminist kadınları ise sadece köle olarak görüyorum. Onların yüzüne tükürüp, döverek becerme dışında benden hiçbir şey beklemesinler. Cidden nefret ediyorum feministlerden.
15 Yorumla- +1 yıl
Erkeklere mal diyen f*minist kaşar, senin hayatın boyunca sevgilin olmaz. Aşağıda erkeklere hakaret eden özürlü f*minist ezik kaşara diyorum.
Soran+1 yılKim küfür etmiş anlamadm
- +1 yıl
Aşağıda bir kız. Çok fazla yorum var şu an bulamıyorum.
Soran+1 yılOkey
Soran+1 yılAma sen yine de kadınları kullanıp atma dhjdjd
+1 yılciddi bir ilişki insanı olsam da
bazen olmuyor işte..
yani senin istemenle olsaydı ne güzel olurdu bazı şeyler20 Yorumla
+1 yılAslında çok aşık olasım var ya şöyle kalbim yerinden çıksın nefesim kesilsin ağaçlar daha yeşil olsun her şey daha güzel koksun yediklerimden keyif alayım yerli yersiz gülerken bulayım kendimi işte hep sonu olmayacak belki diye diye yüzeyselleşti her şey
13 Yorumla
Soran+1 yılHayaller bu gerçekler ise kullan at öpüş sevis git yapacaklar
- +1 yıl
Bende öyle yapıyorum :(
Soran+1 yılSebepsiz gülerken kendimi buluyorum hahahaha
+1 yılCiddi ilişki insanıyım. O yüzden hayatım da sadece iki kişi oldu. Çoğunluk laylom peşinde
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı. Bnde ciddi ilişki insanıyım ama karşıma ciddi düşünen biri çıkmadı bu zamana kadar çıkanların hepsi laylaylom
16 Yorumla
Soran+1 yılCikar ins
Soran+1 yılNasip
Soran+1 yılBende dhdjdjd
+1 yılHer zaman ciddi ilişki insanı olmaktan yanayım. Ama ne zamanki ciddiye alınmadığımi görsem a.. koyar geçerim umursamam
12 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
- +1 yıl
Ciddiyim 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılTabi ciddi gönül eğlendiren insan evli olduğundada eşini aldatır alışkanlık haline gelir ciddi olmayan insan üç kağıçıdır gözümde doğru birtane var doğrudan yanayım ciddi ilişki sağlam yuva temeli atar ciddi olmayanlar kuracağı yuvayı yıkar
20 Yorumla
+1 yılOlurda ciddi olur ilişkim, kimsenin gönül eğlencesi olmam
21 Yorumla
Soran+1 yılHarika
Kesinlikle ciddi ve uzun süreli ilişki insanıyım, takılmalık olan benden uzak olsun.
21 Yorumla
Soran+1 yılBencede
İnsanlar ne aradığını ne beklediğini bilmeden akışına bırakıp öyleca akıp giden bi hayat sürer.
Ciddi olsan sıkıcısım
Dolu dolu yaşasan şımarıksın
Boyun gibi bulur, huyun gibi bulamazsın boşuna söylenmemiş
Hayatımızı ilgilendirdiği için deneme yanılmaşansımızda yok
Detaycı mantıklı olursak hayatımız gğzelleşecek eminim00 Yorumla
+1 yılHer zaman ciddi ilişki kurmak isteyen taraf oldum ve hala da öyleyim.
30 YorumlaArtık gönül eğlendirme tarafındayım ve bunu yapan gerçekten beni bu hale getiren cins farketmeksizin insanlar, hele kadınlar konusunda artık hiç bir güvenim yok, oyun neyse bizde kuralına göre bundan sonra
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılHep ciddi baktım ama demekki bakmamak gerkiyormus.
Ağzından cikanı kulağının duyduğu birine denk gelirsem evlenirim.
Aksi halde yanlız olmak güzel.
Çünkü herkes aynı şeyleri yıllar söylüyor ama sözünün arkasında duruna denk gelemedim.10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKesinlikle ciddi insanıyım. Gecici şeyler düşünerek sevgili niye yapim bana ne yararı olacak ki. Gercekten bunu yapan ne amaçla yapar. Ben hoşlanıp aşık olmam lazım hayatıma bir erkek almam için. Ki aşık olduğum adamla da tabiki ciddi düşünürüm aksi bana göre diğil...
13 Yorumla
Soran+1 yılBencede
Soran+1 yılHayatin her anında yanında olacak bi adam yoksa
Soran+1 yılNe anlamı kalirki ciddi lazım gönül egleyen degl
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi genelde en az 2-5 sene sürdü ilişkilerim ama değmedi o ayrı
11 Yorumla
Soran+1 yılHayirlisi
+1 yılSorsan herkes ciddi ilişki insanı tatlım... Gel görelim çoğu insan yüzüne iki gülene, iki güzel söz söyleyene tav oluyor. İnsanlar çok çapkın ve flörtöz. Ben birini hayatıma almaya cekiniyorum.
20 Yorumlakesinliklee ciddi iliskii bence cunku nedenn eglencesinee baskalarinin hevesini kiriyim kii yani sadece heves olarak da degil mesela diyelim ki ben kendim gonul eglendirmek icin birisini bulmusum flnn ama karsi taraf cok ciddii nolcakk mesela olmazz oyle bencee
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılBende ciddi iliski insaniyim sevmedigim biriyle cikmak istemem ama hep dingiller beni buldu bi delikanli sozunde duran a denk gelmedim nasip kismetimiz kapanmasin
10 Yorumla
+1 yılciddi ilişki istiyorum ama tanışma faslı bile olmuyor. dış görünüş ilgi çekici olmayınca yüzüne bile bakılmıyor insanın
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBundan sonra sadece gönül eğlendiririm ciddiyet sıfır sıkıntı sıfır
25 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki
Cevap sahibi+1 yılYoruldum birini sürekli düşünmekten sevmekten kazık yemekten beklemekten incinmekten zoruma giden bir sürü şeyden
Soran+1 yılmaalesef oyle oluyor
Cevap sahibi+1 yılCevapladım ya neden böyle düşündüğümü
Bu saatten sonra kimse kimseyle gönül eğlendirmesin, adam gibi seviyorsan ciddi ilişki mutlaka kurmalısın.
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHep ciddi oldum. Hep de ciddi buldum yine olmadı.
23 Yorumla
Soran+1 yılOlmaynca olmuyor
Cevap sahibi+1 yılAllah büyük. Sevdim sevildim inandik olmadı. Bundan sonra her şey yolunda giderse çok kısa sürede nikahı basacağım.
Soran+1 yılBencede
Ciddi ilişki insanıyım ama daha bulamadım doğru kişiyi
00 Yorumla
+1 yılDemekki neymiş bundan sonra bizde gönül eğlendiriyormuşuz sldjdj
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCiddi ilişki insanıyım bence pek bir deneyimim yok ama ilk ilişkim 10 yıldır sürüyor
13 Yorumla
Soran+1 yılOo superr ne zaman evlenceksnz
Cevap sahibi+1 yıl8 senedir evliyiz
Soran+1 yılIyiymis :)
Ciddi ilişki bana göre değil yapamıyorum neden çünkü çok kıskanç biriyim yalan konuştumu anında ilişki iptal😆 iç organlarımı sağlama almak için ilişki şart 😉
12 Yorumla
Soran+1 yılIc organlarımı ahshshs
+1 yılÇoçuksu ilişkilerden hoşlanmam Ayran gönüllü biri değilim gözüm bir kişide olur binlerce kişide olmaz
10 YorumlaCiddiyiz çok şükür 😄
Bir insan neden kendini kullandirmaktan hoşlanır onu da anlamış değilim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı.
+1 yılİkiside kişisine göre veya moduma göre değişir
20 Yorumla Ciddi ilişki taraftarıyım gönül eğlendirmem eğlendirenle de isim olmaz
20 Yorumla
+1 yılHovarda olayım derim ciddi ilişki insanı denk gelir ciddi ilişki derim hovarda denk gelir artık saldım hangisi gelirse o
21 Yorumla
Soran+1 yılHahahhaa Buda degiiisikms
Ciddi , uzun süreli , sevgi ve özellikle saygının hakim olduğu ilişki her zaman istediğim ilişkidir.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi ilişki insanıyım bende gönül eğlendirmek bana göre değil
28 Yorumla- +1 yıl
Benzer yazdık
- +1 yıl
İyi ne güzel o zaman 😉👍
- +1 yıl
Sende kendimi görür gibi oldum mutlu olmama yettin
- +1 yıl
Alt tarafı iki kelime hemen böyle şeylere mutlu mu olursun sen?😂😂
- +1 yıl
☺️🤦♀️😒💛
- +1 yıl
Küçük şeyler bile mutlu edebilir insanı bakış açısıyla alakalıdır
- +1 yıl
Sevindim o zaman mutlu olduysan seni mutlu ettiğim için
- +1 yıl
Allah daim etsin bende :)
+1 yılhiç sevmem ciddi ilişki peşinde koşmayı. ne demek ya ciddi ilişki. ilişki sırasında sürekli ciddi mi oluyoruz. ilişki demek zevk almak demektir. eğlenmek demektir. eğlen işte
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlen bence hahaha
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ciddi olmadığım bir ilişki içine girmem ciddiyetini yitirmiş hiç bir yerde durmam...
10 Yorumla
+1 yılçook flörtöz birisiyim ama harbi adam olanı bi bulsammmm
10 Yorumla
+1 yılCiddi ilişki hiç sevgilim olmadı mı gönül eglendireyim ah ah
10 YorumlaFlörtöz bi insanım ama uzun süre ciddi ilişki yaptığım da oldu. Demek ki neymiş oluyormuş
10 Yorumla
+1 yılCiddi ilişki insaniyim normalde ama bu günlerde gönül eglendirme modundayim 😂
10 Yorumla
+1 yılbenim bütün ilişkilerim ciddiydi sonunu göremediğim niyetini çözemediğim bi yola adım atmam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi ilişki insanıyım. Boş takılmalık ilişkiler bana göre değil.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi herkes ister ama genelde kısa süreli eglencd oluyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılPek öyle eylencelik zamanım yok.
Ya hep ya hiç fikrindeyim.10 Yorumla
+1 yılGönül ilişkisinden kastın sevgilimsin deyip birilerinden faydalanmadım. Her zaman yerlerini söylerim.
11 Yorumla
Soran+1 yılIyi bari
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeninle aynı..
İstesemde gönül eğlendirmek için kimseyle ilgilenmiyorum..
10 Yorumla Gönül eğlendirmediğim kesin yani insanlara bi takılırız ya diyerek bakmıyorum, bakamam da zaten.
10 Yorumla
+1 yılCiddi ilişki insanıyım. Gönül eğlendirmek bana göre değil.
10 Yorumla
+1 yılCiddiyim gönül eğlendirmem için duygusal olmamm lazım sonra etkisine kapılıyom
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılCiddiyim ama ciddi olduğunu zannedenler geldi hep O yüzden yanlız kovboyum 🤠
10 Yorumla Tam ortası ne ciddi düşünürüm ne de gönül eğlendiririm.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı. Tanımadığin insanlarla ilk etapta ciddi düşünülmez...,(hata olur)
10 YorumlaCiddi ilişki arıyorum karşı tarafında aradığı ilişkiye göre de ayak uydururum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılNet ciddi ilişki insanıyım gönül eğlendirmek için kimsenin duygularıyla oynamam asla
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Ciddi biri olmaya bilirim ama sadık biriyimdir ben sevgililiği seviyorum. Aşk adamıyımdır aşık olmadan bunu düşünmek zor evlilik çok çok zor bana böyle birisi yoktur bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu katşındaki kişi ile alakalıdır. Samimiyet, sadakat, güven, sevgi, saygı, iletişim gibi alt apamatreleri vardır. Yani kısaca o hissedilebilir bileydir ve karşılıklıdır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılsanaldaysa 3 4 tane daha sevgili yaparım biriyle ciddi olurum diğerleriyle gönül eğlendiririm
reelde olsada aynı yedek şart oluyor 4 taneden 1 i ciddi benim için
00 Yorumla
+1 yılEskiden ciddiydim artık eğleniyorum, ciddi sevmeye hayatımda 3 kere niyetlendim 3 de hayatıma etti pompala gitsin ya
013 Yorumla
Soran+1 yılAnladmmm tobeee
- +1 yıl
Öyle tabi kaç kişiyi elden geçirdim yerli yabancı sayısını hatırlamıyorum, evet duygularım artık istismar edilecek kadar ucuz değil.
Soran+1 yılBas koy geç tobe ahhshshs
Soran+1 yılDogru diyosun sevip uzuluyoz da
- +1 yıl
Tabi 😎 bas koy baktın zırlıyor geç gitsin, olacaksa eş olsun evlatlık almıyoruz her kahrını çekelim
Soran+1 yılCiddi olan illaki gelecek cektimize deger
- +1 yıl
Yaş aldıktan sonra onunda anlamı yok geçer hobilerimle uğraşırım 😂
Soran+1 yılHahahahahaa
- +1 yıl
Ne gülüyon kız 😏
Soran+1 yılCiddi ilişki de de bas geç olacak ona ahshhd
- +1 yıl
Ama ciddi ilişkide hep aynı kişiye basacam 😎
Soran+1 yılEvett hayrlisi olsn
- +1 yıl
Heee olsunda zamanında olsun 😏😉
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendiler kaslı uzun boylu badboylarla gönül eğlendirdikten sonra benim gibilerle ciddi ilişki düşünüyorlar bu da bana enayilikmiş gibi geliyor. En iyisi yalnızlık bence...
00 Yorumla - Devamını Gör (174)
Devamını Gör(219)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ciddi ilişki insanı mısınız yoksa gönül mü eğlendiriyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler