benim sevgilim var tamammi ama2 yıldır ama hiç bi şekilde eskisi gibi olamıyoruz ve bana iğrenç bir şekilde davranıyo ayrilamiyorum ve gerçekten napicagimi bilmiyorum
Aldatma falan yok ama aşırı ilgisiz sürekli işi var konusmuyo 2 yıldır bütün özel günlerde bişey yapmadı doğum günümü bile kutlamadi sonra bana kalkıp sen beni sevmiyosun diyo ben gerçekten bilmiyorum ya
O zaman bu durumdan etkilenmeyip olayı olduğu yerde kapatman senin için en hayırlısı olacak derim tam mevzunuda bilmediğim için müdahil de olmak istemiyorum
Evet okudum. Aslında uzun uzun konuşurdumda erindim açıkçası. 😅 Ama sana tavsiyem zincirlerini kır prangalarını yok et, dünyadaki tek erkek o değil. Seni gerçekten seven değer veren birini bulunca kaybolan 2 yılına acıyacaksın emin ol 🙂
Ya benim sevgilim var tamammi ama2 yıldır ama hiç bi şekilde eskisi gibi olamıyoruz ve bana iğrenç bir şekilde davranıyo ayrilamiyorum ve gerçekten napicagimi bilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kızlar da kırıcı erkekleri seviyorlar madem kırıcılar konuşmayın o zaman.
Buda bizim ayibimiz işte
Ayrıl o seni aldatmistir helede engellmiş ise her ne olursa olsun afetme yüzü e bile bakma hayatına devam et
Aldatma falan yok ama aşırı ilgisiz sürekli işi var konusmuyo 2 yıldır bütün özel günlerde bişey yapmadı doğum günümü bile kutlamadi sonra bana kalkıp sen beni sevmiyosun diyo ben gerçekten bilmiyorum ya
Bazı kadınlarda kırıcı ama kim kimin ayağına giderse kırılır bilesin bunu
Demi
Aynen şimdi örnek ben sana gelmiş olsam seninde beni kırma ihtimalin 100 90
Aynen öyle ya
O zaman bu durumdan etkilenmeyip olayı olduğu yerde kapatman senin için en hayırlısı olacak derim tam mevzunuda bilmediğim için müdahil de olmak istemiyorum
Pff kafam çok karışık
Pfff kafanı düzeltelim ozaman
Zaten nick sende belli tam bir deli divane olmuşsun haaa 😉
Zjkxnx
Hdjwi
Nazikleri de var aslında ama sana pek denk gelmemiş gibi 🙂
Bazı erkekler dedim zaten tabikide iyileri var
Noldu kim sıktı canını?
Soru guncelinde var okuyabilirsmisin
Evet okudum. Aslında uzun uzun konuşurdumda erindim açıkçası. 😅 Ama sana tavsiyem zincirlerini kır prangalarını yok et, dünyadaki tek erkek o değil. Seni gerçekten seven değer veren birini bulunca kaybolan 2 yılına acıyacaksın emin ol 🙂
Ciddenmi ya çok anımız var ilk başta böyle değildi askerden geldikten sonra çok değişti
İnsanlar değişir, sevgilin bile 🙂 Şu an pek müsait değilim konuşmak istersen yaz ya da yazma sen bilirsin 🙂
Bazı kadınlar bu durumu hak ediyor çirkef olabiliyor seni bilmiyorum
Insanlıktan nasibini almamışlarda
Demi ya
Kırılmaya haketmissinizdir belkide
Haketmedim
Haketmissin işte. Madem iğrenç davranıyor ayrılacaksın. Ayrilaniyorsan kendine bu davranışı mustehak görüyorsun demektir o zaman da sızlanmayacaksin
Genelleme yapmasak mı
Bazi kadinlar hakeder bazilari etmez
Ben hakediyomuyum
Tanimiyorum seni ama ne yasadigina bagli her haksiz hakaretin altinda bile hakettigine dair bir gercek vardir
Yok hiç bir kadın kırılmayi haketmez
Hakeder%100
Haketmez
Sej tanimiosun insanlari kadinlarda erkeklerde hakeder
Ne dediler sana
Ya benim sevgilim var tamammi ama2 yıldır ama hiç bi şekilde eskisi gibi olamıyoruz ve bana iğrenç bir şekilde davranıyo ayrilamiyorum ve gerçekten napicagimi bilmiyorum
Niye ayrılamıyorsun nikah mi kıydınız
Seviyorum çünkü
O zaman şikayet etmiceksin
Ya napicam sen benim yerimde olsan napardin
Ayrılırdım
Bendemi ayriliyim
Ben ayrılırdım dedim sana ayrıl demedim
Ama ben ne yapayım sence
Kes lan
Ağzını yüzünü dağıtırım senin
Kesmiyoruz lan
Ağlayın