Arkadaş kız reelde yüzümüze gülüyor falan filan, gece hikaye atıyorum dksında görüyor bende niye konuşmuyorsun diye mesaj attım ego patlaması yedim sinirden kendimi delecem ha? Bunun egosunu yok sayarak indirecem ama bana çaplı bi öneri lazım?
Çözülecek şey ne tam olarak anlamadım. Samimiyeti yokmuş seninle, iki yüzüne güldü diye ya da anında hikayeni gördü diye samimi mi oluyorsunuz
Demek ki ilgilenmiyor konuşmak istese zaten karşılık verir. Tepkisi gayet açık ve ortada.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok zaten samimiyeti o başlattı ilk geldi bana yardımcı olur musunuz falan filan 2 hafta bana yazdı pat böyle soğuk kesti dedim hani bi kusurumuz mu oldu dedim benim bilmediğim hikayeme bakması sorun değil sonuçta insanız yazabilir bir kaç kelime niye atar yapıyor, karşılaşınca hemen gülüyor gülmesinede bişey yok insanız samimiyet yoksa samimiyet kurulur değilmi taa zamanında çiçek bile göndermişiz samimiyetsizlik mi?
Şimdi yardım istemiş olması bir samimiyet oluşturmak istediği anlamına gelmez. Samimiyet yoksa samimiyet kurulur diye bir şey de yok. Kiminle samimiyet kuracağına o kendisi karar verir. İki haftanın ardından düşünceleri değişmiş olabilir, senden kaynaklı olmayan başka bir şey yaşamış da olabilir, bilemeyiz. Sonuca bakmak gerek, yazdıklarına göre şu an seninle yakın olmak istemiyor sen de üsteleme bence.
Haklısın sadece şunu biliyorum birtane çocuk vardı baya samimiydik ben buna çicek gönderince bana tavır aldı dedim k. bakma hani ciddiysen ben umursamam oda yok falan filan yaptı ondan sonra ben yazdım kıza biraz soğuk davranmaya başladın çicekse ben onu günün güzel geçsin diye moral olsun en azından yüzün gülsün diye yazdım oda benim günlerim zaten güzel gerek yoktu yazdı bende birdaha göndermem dedim burdan itibaren bu soğukluk yani kendim samimi olduğunu düşünmek için yırtınmıyorum. Herneyse galiba haklısın iyi olmak bu dünyada en yıpratıcı şey ben öyle düşünüyorum eşime dahil yapmam artık her şey çok katı ben kalbimle iyi niyetimle yapmıştım oysa ki kaldırıp yüzüne vurmak için değil nebilim işte insan biraz olsun sevgi istiyor ☹
Öyle ya da böyle şu an sonucu ortada. Ayrıca eşime dahi yapmam diye bahsettiğin cümle için şunu söyleyeyim o kişi bunu, verdiğin değeri ya da sevgiyi haketmeyecek biri ise sen zaten onunla ilerlemezsin, ilerlemek istemezsin. Herkes aynı olacak diye bir şey yok. Beklemediğin anda bakarsın bir başkası çıkar karşına, belli olmaz yani. Bu şekilde, umarım mutlu olursun.
Peki teşekkür ederim önemseyip yazdığın için, sana minnettarım davranışınla. Umarım dediğin gibi olur hayat bazen kızıyor insan ister istemez öfkeme hakim olamıyorum sadece suçlu atıyorum, asıl suçlu benim olduğu kadar olmadığı kader.🙄
"Çift karakterli insanları sevmiyorum bu yüzünü görmek iyi oldu. İşin düştüğünde güzel "me"liyordun. Şimdi kendince ego kasıyorsun. Bir daha karsilaşmamak üzere ezik hanım" de kapat konuyu. Yazdıklarımı geliştirebilirsin.
O zaman bana dediğim gibi. İlk zamanlarda işini yaptırmak için yanaştığını söyle. Bu kadar ucuz bir insna olduğunu söyle. İşine geldiği gibi bir olduğunu falan