- + Niye öyle diyorlar?

Alıyorum
Almıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ciddiye almıyorum. Benim annemin babamın evliliği gayet güzel, ortalama bir evlilik. En büyük dertleri sorunları ekonomik sorunlar. Annem hep bir şeyler almak alışveriş yapmak ister. Babam da idareli gidelim daha ay sonu var der. Parasal konular dışında gül gibi evlilikleri var. Babam doğa sever bir adamdır. Nehir, çay, ormanlık ağaçlık, deniz kenarı alanlarda takılayım yürüyeyim balık tutayım ister. Annem babama göre daha uçuk kaçıktır. Babam daha durgundur. Ağırdır. Annem babama bol bol yemek yapar, meyvesine çayına kadar gece yatıncaya kadar hizmet eder. Babam da evde arada sırada anneme falan temizlikte falan yardım eder. Yemek yapar. Annem aşırı kıskanç ve babama karşı çok ilgilidir. Bu bana çok fazla geliyor. Annem yengeç babam aslan burcu. Ben de aslan burcuyum. Babamın bazen bu ilgiden sıkıldığını ve şımarıklık yaptığını düşündüğüm oluyor. Ama 30 küsur senedir bu şekilde anlaşıyorlar. Cinsellik sevgi konularında bir sorun olduğunu zannetmiyorum. Aşk denilen şey öyle dizilerdeki filmlerdeki gibi bir şey değil yav. Bana göre gerçek aşk kavga etsen bile hatta hatta dövüşsen bile ikisinden birine bir şey olsa kendini tehlikeye atacak zararına bir şey yapmaya kalktığında ne yapıyor bu geri... zekalı deyip elinden tutup getirmektir. :D :D :D :D :D :D Öyle aşığım oluyom geberiyom sensiz asla, oramda buramda kelebekler uçuştu bir tarafımda atlar tepişti olayı değil yani. Aşk bence tahammül etmektir ya. Seni kırsa da tahammül etmek ve sonra devam etmektir. Bu karşılıklı olacak tabi. Ve ben 28 yaşına kadar kimseye böyle bağlanmadım. Kimseye böyle tahammül etmedim kimse de bana tahammül etmedi.
Ne hali varsa görsün deyip de arada sırada halini merak edip içten içe ilgilenmektir aşk. :D :D :D :D :D
Ellerinize sağlık 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Alıyorum. Çünkü haklılar. Evlilik peri masalı değil. Distopya. Millete görüntü yapayım diye dertsiz başına dert alıyorsun. Etrafımdaki kadınlar ayakları totolarına vura vura depar ata ata evleniyorlar. İki sene sonra beni ve diğer bekarları kıskanmaya başlıyorlar. Eski işyerimde tüm mesai arkadaşlarım evliydi. Ben bekarım diye kuduranlar çok vardı. O kuduranlar da başımı yakmak için bana koca falan bulmaya kalkıyorlardı. Eğer evli arkadaşınız size evlenme diyorsa bu dostçadır. Sizi evlendirmek kalkıyorsa sürekli evliliğin iyi yanlarından bahsediyorsa "ben yandım, o da yansın" kafasındadır
Teşekkürler 🌹🌹🌹
Cevap
12Cevap
Hayır ciddiye almıyorum yanlış kişi ile evleniyor sonra da evliliğe çamur atıyorlar mutlu olanlar nasıl mutlu oluyor? demek ki hata sizde. siz hata yaptınız diye biz niye evlenmeyelim..
Tabii ki, ben de onlara boşanın diyorum. Bana vereceği aklı kendi kullansın. :P
Bu durum tam olarak; Almanya'daki gurbetçilerin Türkiye'de her şey çok süper, demesi gibi. E madem süper gel Türkiye'ye sürünme gurbet ellerde, diyorsun. Cevap olarak; hık mık gak guk eeee öööeöeööeö bizim orada kurulu düzenimiz var. YERSEN! :P
Ahahaha. İyiymiş
Hiç bir şekilde ciddiye almıyorum. Kendi içlerinde yaşadıkları sorunlardan ötürü sanki her insan aynı şeyleri yaşayacakmış gibi bir izlenim ile insanlara akıl vermelerini doğru bulmuyorum.
Bir Çin atasözü şöyle der evlilik için;
Evlilik kale gibidir. İçerdekiler dışarı çıkmak ister, dışarıdakiler içeri girmek.
Kesinlikle doğru.
Bence Evlilik dünyada tecrübe edilmesi en önemli şeylerden biri.
Teşekkürler 🌹🌹
genelde almıyorum ama benim babamda twitterında falan şey yazdığı vardı "sakın evlenmeyin kadınlar canavar" "bekarlık sultanlık" falan-
lxkcşxzkc tabi o zamanlar annemin etkisi olabilir ama yinede seviyor
Ahahaha
Geçen eve gelen ustanın biri evlenmeyin bekarlık sultanlıktır diyor. Sen evlimisin abi dedim 2. Evliligim diyor karısını övüyor bana. Lan sultanlikti da sen niye ikinciye evlendin😆
kardeşim işte
Off keşfe dinleseydim onları
Pişman oldum
Kesinlikle 26 yaşından sonra evlenin..
Ben erken evlenmekle hata yaptım zaten😪
Ben ciddiye almam o kötü bir evlilik yaşıyor olabilir ama herkes aynı değil. Eğer böyle düşünen varsa sorun kendisinde ve eşindedir. Evlilığı güzelleştirmek heyecanlı hala getirecek olanlar kendileri. Onlar basaramadiysa evlenmeyi düşünen insanların aklına böyle saçma düşünceler sokmamalilar bence
Cidiye Almıyorum Kardeşim Param Var Evim Var Arabam Var Bankada Yıllardır Biriken Param Var Neden Masraftan Kaçayım Sevdiğim Biri İçin Bunlar Az Bile Gelir 💯😎💑
Hala bekarım hala anlamam şu evlenmeyin diyenleri... Karavan seven bir hanım bulayım, anlamaya çalışacağım.😄
Çok manasız buluyorum bunu sen öyle kötü yaşadıysan güzel yaşayabilicek insanlara ne diye musallat oluyorsun ki kaale almam onun bunun lafını
Dostluk ediyorlar bence. Evliliğin pek iyi yanı yok
@AliceSultan Hayatta hiçbir şey dört dörtlük değilken evlilikten bunu beklemek biraz haksızlık olur genel bir kavram insandan insana, evlilikten evliliğe farklılık gösterir yol arkadaşını iyi seçebilmek lazım yoksa iyi bir evlilik beklenilmez. Dostluklarından şüphem yok bana kalırsa doğru bir yaklaşım değil tecrübe edilmeli çevremde iyi örneklerini gördüm tabii kötü örnekleri de çok deneyimlemeden bilinmez
Bu biraz yetinmeci, kanaatkar bakış açısı hayatta herşeyin en iyisi olmamasını sağlıyor belki de. Gerçi ben kötünün iyisinden ya da kötü tarafları olduğundan bahsetmiyorum. Evliliği başlı başına kötü buluyorum. Bana göre değil mesela
@AliceSultan Peki size hoş günler
Size de Milky hanımcığım. Sürç-i lisan ettiysek affola
Ya salla ya işe girenler girmeyin der yapanlar yapmayın der kendileri boşansın o zaman
Düğün masrafları krediler borçlar akraba sorunları sorumluluklar derken fazla geliyor olabilir
arkadaş edinmeyin demekten bir farkı yok. siz beceremiyorsanız bana ne abi
Öyle çok matah bir şey değil ben yandım sen yanma gibi 😅😂
yoo benim adıma etkisi olmuyor. bi denemek lazım beyaz atlı prensesle
cunku kimse gecinemiyor hem maddi hem manevi devir degisti
Çoğu zaman evet, bunu tanıdığım kişiler söylüyor çünkü.
evlilik erkeğin özgürlüğü , kadının da mutluluğu ile oynadığı bir kumardır ;)
Düşüncelerini ciddiye alıyorum ve kendimce değerlendiriyorum
tecrübeyle sabit
evlenmeyin
Hemde çok ciddiye alıyorum.
Fazla ciddiye alıp evlenmiyprum 😂😂
Alıyorum bazen
Almıyorum
Kıskanıyorlar 🤣
Evet
Çoğunlukla alıyorum
Hayır almıyorum.
Ciddiye alıyorum.