Sevdiğiniz insanın açık veya kapalı olması önemli midir 🤔
#Aşkİlişkileri

Sevdiğiniz insanın açık veya kapalı olması önemli midir 🤔
#Aşkİlişkileri
Hayır önemli değil ama ben dinsizim yani inancım yok bu yüzden de beni seven kadın eğer bu şekilde seviyorsa kabul ediyorsa gerisi önemli değil eğer bu şekilde sevmiyorsa da sevmesin zaten. yani ben bakmıyorum zaten seveceğim kadının da bu tür şeylere bakmasını istemem yani inanç için seviyorsa bir insan gerçekten sevmiyor demektir. yani herkesin kendi düşüncesi ama aşk hayatımda din siyaset ya da bu ırk gibi konulara yer vermem bunlar farklı da olabilir yeter ki iki insan birbirini sevsin güvensin ve aşık olsunlar bunlar olduğu sürece farklılıkları bir kenara bırakırlar zaten ama günümüzde buna değer veren yok kalmadı pek.
Tercihim elbetteki kapalı olması yönünde.
Ama bunu idrâk etmesi gerekir. Kapanmak bir imtiyazdır. Kapalı olmak demekle kişi örtünmüş olmuyor. Mesele örtünme meselesi değil. Kimisi için bir Bez parçası ama kimileri için Farz'dır. Allah'a ve Ayetlerine inanan ve yine Cehennemin Nârından, azabından korkanlar bunu hakkıyla ifâ ederler. Allah kâtında Salihler arasından Salihâ bir Hatun olmak var bir de gunahkâr bir kul olmak var.
Örtü sadece Kadın için değil Erkek için de geçerli. Allah insanları Eşit yarattı. Muhakkak ki üstünlük Takvâ iledir. O vakit ne Erkek Kadından üstündür, ne kadın Erkekten üstündür.
Zihnen kapalı biriyle olamam erkekler için de bunun fark etmemesi gerekir diye düşünüyorum
Teşekkürler ☺️
Herkese kapalı bana açık djsk bu soruya biz cevap verebiliyoz mu
Teşekkürler :D
Cevap
42Cevap
Kapanacak kadar inançlı insan benimle yapamaz.
Hadi hetero bir yanıt vereyim, namazında niyazında bir adam da benimle yapamaz. Olmaz yani, anlaşamayız.
Çok sevdiğim tesettürlü bir arkadaşım var. Hissediyorum, beni "Hak yoluna" çekmeye çalışıyo. İyi niyetli olduğunu biliyorum ama bu tavrı çok pis ters tepiyo, farkında değil. Öyle biriyle sevgili olsam, sık sık görüşsem kesin bi noktada dayanamaz tepelerim yani.
Yani açıkçası benim için önemlidir tabii nasip kısmet meselesi yani kiminle nasıl anlaştığına bağlı şimdi mesela kapalı birisiyle evlenirsin beş vakit namazını kılan birisi olur ama anlaşamazsın ya da sadece kapalı olur öyle gösteriş de kapalı olur yani gerçek anlamda bu işin hakkını veren birisini bulmak bu devirde zor bulursan zaten mutlu olursun çünkü İslam'ın kurallarını bilen insandır ama bir çok gösteriş için kapanıyor artık
Erkek değilim ama bana göre içinin kapalı olması önemli dış açıkmış bilmem neymiş bu onun Rabbimle arasındaki mesele, burada biraz kızı ele almış oldum erkek içinse yine dediğim gibi yüreği Rabbime ve sevdiğine açık olanı en güzelidir kalırsa böyleleri ne âlâ
Ben şahsen kıskanç biri oöduğum için kapalı olması benim için daha iyidir. Ama İslâm'a göre kapalı olacak modaya göre değil. Görüyorum bazen başı kapalı başka yerleri açık. Öyle olmaz.
Ticari işletmemi açık kapalı ne yanlış bir tabir tesettürlü müsün diye sormak lazım o da sadece meraktan kişi ile yaratıcısı arasında bir durumdur benim için hiçbir önemi yoktur
Hayır. Böyle saçma şeylere takılmam. Açıklık derecesi beni rahatsız etmiyorsa sorun yok.
Aşırı açık olmasını doğru görmem eşime bakan gözleri oyasım gelir kapalı olmasını terci ederim enfazla açık bayanları görünce vucudunu sergiliyor gibi görüyorum milletin gözü orada
Tabi ki çok önemli herkes Kendi yaşam tarzına göre birini bulmalı yoksa insanları değiştirmeye çalışan bir sistematik durum ile karşı karşıya kalırsınız
Soru erkeklere yönelik sanırım. Çünkü giyim olarak erkeklerin kıyafet değişikliği olmuyor. Ama kafaca açık veya kafalı olması diyorsanız, Evet önemli.
Benim kocam kesinlikle çarşaf giymeli. Yoksa sokağa çıkamaz (!)
😜😃
İnsan olması daha önemli.
Benim teseddurum hayatima giren kadinimin gülen gul yuzu dur bu bana yeterli olacakdir
Önemli değil keyfi nasıl istiyorsa öyle kalabiliyor
Değildir ama fazla açık veya kapalı kızları sevmiyorum
İnsanları değil, ruhları sevin. Bunu yapmayı başardığınızda hayatı bir başka göreceksiniz.
Hıc kapalı sevgılım olmadı o konuda bırsey dıyemem..
Sahsen bana gore degil. Bende ona göre degilim çünkü ben içki kullanıyorum
😀
Benim icin sorun yoktaa ailem icin sorun nazinda niyazinda bi damat
deistim fakat değildir. kendisini geliştirmiş olması önemlidir.
Tesettürlü veya tesettürsüz olması değilde asıl aranızda sevgi saygı ve güvenin olması önemli
Ama benim açımdan bu saydıklarımın yanında İslam inancında olması ve ibadetlerini yapması da önemli
Evet kapalı kıza bakmam çünkü neresine aşık olucam hiç bi yeri gözükmüyor
Açık kapalı oluşu da önemli elbette... fakat hangi partiye oy verdiği hepsinden daha önemli.
Ben sevmişim gerisini önemli midir?
Yok önemli değil benim için.
Kapalı bir insanla asla yapamam.
Kafa yapısı açık olsun yeter
Benim eşim tesettürlü olmalı
Kalbi, insanlığı önemli daha çok
#Hükümdar
önemsiz insan olsun yeter ha birde zeki
Evet önemlidir kapalı biriyle olmam
kapalilara karsi bir olumlu düşünemiyorum
Olum bu yüzyılda saçmalayin ya
Hayır, önemli değil. Her ikisi de oldu.
Önemli olan kafanın içindeki kapalılık bence
Tesettürlü olması gerek namazında olması gerek ☺️
Maşallah kaç kişi beğenmiş madem herkes Böyle düşünüyor niye uygulamıyorsunuz
Evet onemlidir benim icin…
Burka giymiş erkek❤️
Evet önemlidir türbanlı insan benim gözümde düşük seviye bir insan türbanlı seven erkek de öyle kısaca müslüman ve dine bağımlı insanlar midemi bulandırıyor
Sende seviye olsaydı böyle bir paylaşım yapmazdın.
Bak şimdi sen de benim midemi bulandırdın gidip kusacağım
Biraz
kadın eavrattır tabikide kapalı olucak
Aynen insan olması önemli
Kapalı istemem
Kapalı tercih ederim öncelikle
Evet önemlidir!
Önemli değil
Değil
Dekolteyi sevmem
Hayır önemli değil
Değil