Güncellemeler
+1 yıl
abi hiç mi kız tanımadınız aw birbirlerine iltifat ederler zaten hiç rastlamadınız mı da bunu lezbiyenlik sanıyorsunuz
kız arkadasım çok güzelsin adlı metin yazmıs resmen yaa şımartma falan dedim yine masallah çok güzelsin falan yazmıs aw dköxpsmxhslsmhx
sen daha güzelsin desem saçma mı olur teşekkür etsem az kalıcak samimi değil
ne yazmalıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ay sen daha güzelsin Aşkımm muah 😍🥰😘 yap hoşuna gider. Arkadaşın temiz kalpli birine benziyor
nazar değmesin lafı yapmıstı ben de değicekse seninki değsin falan dedim kalp attım öyle işte of
Lezbiyen olmadığından emin ol bence bide bi psikologa görünsün erken teshis hayat kurtarır akskasjsd
lezbiyen değil aw bi övdü diye kez mi oluyo allahım ya
mükemmel fotolara bile hiç bi sey demeyen kıskanç arkadaslarımdan on kat daha iyi
Kimse kimseyi durduk yere övmez sorunludur
herkese açık hesabım var durup dururken kızlar çok güzelsin söyliyim dedim tarzında şeyler yazıyo bu arada beğenmis olamaz mı gotoyu of aşırı saçma düşünüyorsun
Yav asko tamam begendide siirde yazmazsin sence normal mi ya
ya o kadar siir gibi değil bekle kopyalıycam. Ay ay maşallah sübhanallah bu nasıl bi güzelliktir🌞💗ışık saçıyosun resmen maşallah. bunu yazmıs ikinciye çok güzelsin falan yazmıs o kadar
Arkadaşı varni baska
vaar niye ki
Ne biliyim biraz ezik bi tip gibi geldide
yoo hiç değil lisede çok tatlış iyi biri olarak biliniyodu biz lise bittikten sonra tanıstık. hatta lisede ezik gibi olan bendim bi tık
Bilmiyorum bi sorunu var yani o kızın
Önerinin güzel görmenle alakalı diyebilirsin
O senin güzel görmenle alakalın
Cidden guzelmisin acaba
evet😌 baska soru? keösğxnxhspmxgx
Massalah..
Kedi ulasamadigi cigere les dermis
doğru😔
Harbiden cok mu guzelsin
ya ne biliyim kemdime dışarıdan bakamıyorum ki beğenmediğim yerler var ama pnlar dışında güzelim bemce
Maşallah masallah
burnumda kener var biraz bazıları yakısıyo diyo ama bilmiyorum estetik olmak da istemiyorum öyle
Olma estetik falan. Ne isen o
estetik sonrası daha kötü olur falan ya da çok yapay durur yakışmama ihtimali var korkarım ben kendimi böyle sevmeye başladım ama erkekler böyle sever mi bilmiyorum KWÖĞÖBWFPLĞŞKG
Salla erkekleri Sen önce kendinle barışık ol Seni seven böyle sever şöyle sever öyle sever başkası için erkek ya da kadın kadın ya da erkek kendini değiştirmek saçma
evt ama bazen ya hiç sevilmezsem diye düşünüyorum, kendşmi sevmeyi başardım ama yine de böyle düşünceler geliyo
Gelmesin Kız anlattığın kadarıyla Taş gibisin maşallah
Güzel bakan güzel görür" de
Mersi kuzumm diyebilirsin
öyleyim de
Biliyorum
Sana mı yürüyor
yo iltifat edemez mi
Bilmem garip yani
Beynim yandu kfkf
niyee karısık mı yazmısım
Yok ta sabah sabah ya benimde aklima gelmedi jdjfj
sen öyle gördüğün için tarzında bişi yazsam sonra ona sen de güzelsin desem mi saçma oluyo sanki ya sahteymis gibi oluyo