Teşekkür etsek etme derler napalım sessiz mi kalalım?
Ya da karşılığında biz de mi bir iltifatta bulunalım?

Teşekkür etsek etme derler napalım sessiz mi kalalım?
Ya da karşılığında biz de mi bir iltifatta bulunalım?

Şey aklıma geldi bakkaldan bir şey alırsın 5 kuruş para üstü vardı alsan bakkal 5 kuruş için bekliyor der almasan arkandan şuna bak 5 kuruş bahşiş bırakıyor der 😂😂
İltifatlara ben genelde teşekkür ederim cevap veriyorum hatta bazen utanıyorum zaten biraz yani karşımda ki kişiye göre de değişiyor bir kişi gerçekten samimi şekilde bana iltifat ediyorsa zaten mutlu olurum ama abarttığını da söylerim yani o sizin güzel bakışınız derim mesela.
Ne kadar mütevazı
Cevap
16Cevap
teşekkür ederim demek yeterli gadası
Denebilir
Sevgilisi olan biri yabancıdan ıltıfat kabul etmemelı ... bekarsa kendi bılır ona bırsey dıyemem
bahsettıgım sey anlasılmadı galıba... kabul etmemelı derken... tepkısız kalırsın ya da karsıdakı bayagı samımı bır sey soylemıstır haddı olmadan sert yaparsın... manıtası olana bu yakısır. erkek adamda yıne aynı sekılde mesafesını bılcek... senın bana katıldıgını hemfıkır oldugunu dusunuyorum ama havada gerı cevırsın lafını manıdar buldum kusurabakma cassıe
onemlı degıl ya 😅
E biliyordum zaten söylemene gerek yoktu kii diye cevap verilir😄.
o sizin güzel bakışınız denebilir teşekkür niyetine
evet var öyleleri teşekkürler dersin etme iltifat değil gerçekler diyen bi güruh
Aynen dimi olanı söylüyoruz ne teşekkürü derler
Teşekkür ederim sen de güzelsin bebeğim derim yani teşekkür edip geri iltifat ederim bunu bir yerde okumuştum
Hee valla teşekkür etsek kabahat etmesek ayrı bi dert ne yapacağımızı şaşırtıllar canları sağolsun...🤭😂😂
Teşekkür edilir herhalde ya :D
En doğrusu teşekkür etmektir. Karşı iltifat edince sanki borçlu hissettiği için yapılmış gibi durur çünkü.
Teşekkür edlir arkasından da, çok naziksiniz, beni mutlu ettiniz gibi bir şeyler söylenir.
Karşı atağa geçilerek
Teşekkür edilir...
Teşekkür edilir, ne bekliyorlar ki..
Teşekkür ederim yanına da öpücük :D
Teşekkür etmek veya tebessüm etmek
Eyvallah derim
Tesekkurlee de gec sova gerek yok
Tebessüm etseniz kafii
Eyvallah eyvallah sen de öylesin
Öpücükle karşılık ver 😀
Eyvallah de gec
Yaa teşekkürler çok hoşsun diyorum ben