Kekeme olduğum için sevgilim benden ayrıldı?

BİRAZ UZUN AMA LÜTFEN OKUR MUSUNUZ? Karşı okulumuzdan bir çocuk istek atmıştı bana kabul ettim işte öyle konuşuyorduk sohbet baya ilerledi biz 1 ay boyunca konuştuk sonra çıkmaya başladık falan bu çocukla ben baya sempati beslemiştim. Okuldan çok geç çıktığımız için buluşmuyorduk. Bir hafta sonu fırsatımız oldu buluştuk işte bir kafede ben hevesle konuşurken ara sıra takıldım surat ifadesi değişti resmen sen kekeme misin dedi. Bozuntuya vermemeye çalışarak evet kekemeyim falan dedim hmm söylememiştin dedi öyle işte çok kısa kekemeliğim hakkında konuştuk nasıl oldum falan sonra sohbete devam etmeye çalıştım ben ama sadece çalıştım yani çocuk beni dinlemiyordu bile. Sonra garson masamıza geldi bir şey ister misiniz diye sordu çocuk menüye baktı işte siparişini söyledi sonra bana döndü sen ne istersin diye ben de siparişimi söylerken kekeledim sevgilim işte ya sabır diyerek iç çekti sonra garsona dönüp kusura bakmayın dedi. Aşırı utandım işte sonra cafeden kalktıktan sonra akşam bana yazdı kekeme birisiyle çıkamam utanırım tarzı birşeyler yazdı engelledi. Sizce haklı mı bilemiyorum gerçekten belki de haklıdır onu rezil ediyorumdur.
Kekeme olduğum için sevgilim benden ayrıldı?