AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Dış görünüşe göre adam seçiyorlar sonra belalarını buluyorlar. Cehenneme odun olsun boş ver, Allah kurtarmış seni o beyinsizden.
Cehennemde odun olmasına gerek yok zaten odun
@captainmurat doğru
. TSK ederim..
@captainmurat bende THY ederim
Ay benim de arkadaşım sen çok seksisin ben tatlı kızları seviyorum diye terk edilmişti 😅😅 erkeler tuhaf
Şaka dimi şaka
@LeeCooper2002 hayır yemin ederim gerçek
Ya bırak öyle erkek mi olur
@LeeCooper2002 Var hiç azımsanmayacak derecede var hem de herkes lafta seksi kadın ister ama lafta erkelerin asıl tercihi ev kızı modundakiler
Ya seksapellik standart bir olay değil yani mesela tatlı kızlar da seksi olabilir illa seksi olmayacak diye bir şey yok öyle, mesela gülerken elinin tersiyle böyle ağzını kapayan kızlar tanımadığı insanların içinde kahkahalar atan kızlardan daha seksi daha dikkat çekici geliyor inan bunu sende fark edeceksin ama hem seksi hem tatlı olunmaz diye bir şey yok, tatlı olmak demek ev kedisi gibi olmak değil, ben naif nazik az bişey de böyle çekingen bi kızın kalbini çalamıyacağı bi erkek tanımıyorum, öyle hayat kadını gibi utanmaz kızları kimse sevmez ya da çirkef kavgacı, ama böyle olmalı derken saf olmalı demedim yani karşıdaki kişiye göre davranmalı. Ben mesela böyle kibar çok konuşmayan zarif kızların karşısında daha çok heyecanlanıyorum anlatabiliyor muyum bilmiyorum yani insan kendi değerini kendi belirler. Seksi olmak aşık etmez kimseyi arzulatır sadece, hani heyecan hani nasıl aşk olur öyle?
@LeeCooper2002 katılmıyorum söylediklerinin hiç birine baştan sona ütapyanı anlattın
Ütopyamı anlatmadım şu anda da öyle bir kızı seviyorum ve evlenmeyi düşünüyorum ütopya ile evlenilebiliyorsa evet ütopyamı anlattım size uzak kavramlar değerler olabilir böyle şeyler ama maalesef durum bundan ibaret.
@LeeCooper2002 Ee tamam öyle biri ile evlenmen bunlardan bahsetmen senin ütopyan oluyor işte ütopyan ile evleniyorsun? Bunlar senin düşüncen genel ve gerçek değil. Ben ne alaka? Bunlar uzak kavramlar değil ben de Türkiye’de yaşayan bir Türk’üm kafanda kurgusal sahne tasarlayıp ona göre konuşma bence ve bu bir değer değil sen öyle istedin diye bu bir değer olmaz. Kesinlikle olmaz. Ayrıca cümlen devrik maalesef bundan ibaret dersen hoşnut olmadığını ve beğenmediğini dile getirmiş olursun ama sen bunun tam tersini iddia ediyorsun yani yanlış
Maalesef durum bundan ibaret derken kabul etmesen de bu böyledir demek oluyor, sen işine gelmeyeni istediğin gibi tasvir edebilirsin ütopya hayal sahne olumsuz devrik vesaire... Bunlar erkeklerin yönelimlerini değiştirmeyecek ve sadece seksi olan bir kızın da sadece seks için arzu edileceğini bilmeniz gerekiyor çünkü başka bi özelliği yok ve sırf seksi diye de bakıyorlarsa zaten erkek de sapıktır o kadar başka bi sahne senaryo falan da mümkün değil senin tabirinle.
Seksi olmanın seksle alakası olmadığını da anlatırsın şimdi sen süper zeka.
@LeeCooper2002 hayır olmuyor sen öyle dedin diye 2 bin yıllık kadim Türkçe dili değişmiyor. Ayrıca kabul etmiyorum durum bundan ibaret değil dediğim gibi senin ütopyan senlik bir şey. Yok işine gelmeyeni olmayan kalıplara sokan sonra öyleymiş gibi davranan sensin !!! Ayrıca söylediklerinin yarısını ben söylemedim UYDURDUN. Valla erkeklerin yönelimi çok ama çok fazla kızlarla da sınırlı değil gayler panseksüeller vs çok fazla say say bitmez sen herkesi ve her şeyi kendi dar çevren gibi sanıyorsun. Yoo katılmıyorum hatta aksine tam tersi bunu da ilk cevabında söyleyerek şu an çeliştin. Seksi olan bir kız her şeyi elde eder ve çok fazla insan hayran olur ve aşık olur bu bir gerçek hem de istatistik olarak bu böyle çünkü etkileme olan ilk adımı çok başarılı atarlar milyonerlerin yanlarındaki seksi hatunlara bak mesela Angelina Jolie kadına resmen herkes tapar brad onun için karısını boşadı yani daha bir ton örnek var özellikle Türkiye’de bile milyarlarcası ama ben bu örneği veriyorum sadece yani söylediğin şey ile gerçeğin alakası yok. Evet doğru erkekler sapıktır genlerinde var. Tirilyonlarca gerçek hayatta böyle olayla karşılaşırsın 3 maymunu oynamazsan tabi ki
@LeeCooper2002 Evet süper zekayım teşekkür ederim 😇 ve evet yoktur.
Benimle dans edemiyorsun kelime oyunu ile anca teve2 ye çıkarsın öyle ucuz tartışma olmaz.
Kötü değil ahlaksız bir şey ama bu senin için kayıp değil kazanç seni sen olduğun için yanında olmamış
Gıtsın zaten
Şahsen çıtı pıtı zarif hatun seviyorum. Zevk meselesi bu. Tabi inceden kadınsı kıvrımları olmalı
kötu degıl ama vucutla alakalı sacma sapan bı muhabbet
Fiziğe bakıyorsa senin onu karşına alaıp konuşacağın bir insan değil
Hayır. Negatifi pozitife çevirmek senin elinde. Hırslan ve kalça antrenmanlarına başla.
Bir kızın bedenini bedeniyle neler yaşanacağını fiziğini aslında sevişmeyi bilmeyen biriymiş
Niye seninle onun için mi konuşuyormuş, orası küçük olabilir ama yüreğim büyük deseydin ya
İnanılmaz bir şey gerçekten burada seni kimse anliyamaz Haydar beye müracaat etmelisin 😄😂
O kötü birisi
Cinsellik amaci demekki
Fesad erkek kadını cinsellik diyemi ister
Senin için değil sevgilin için kötü
Poposuz kadın da yanı ne bileyim
Senin için iyi bir şey bu
Ben severim küçük popo daha tatlı bence
Yio guzel bence kucuk olmasi canım sey
Konu sevgilinde nasıl büyüteceğini bilmiyor
İstekler değişir normal
duz kuru biseyse seni se. ksi bulmamis ama sacma bahane olmus bu
Bulmuş da buluyor yani