Çay ocağından sonra da arkadaşlarıyla okeye gitmiştik sonra benimle dalga geçtiğini düşünüp konuşmayı kestim. Sizce davranisi normal mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılO götürüyor ama sen neden gidiyorsun ki çay ocağına orayı da tam olarak anlamadım Sonuçta tehditle veya kolundan sürüyerek götürmüyordur herhalde bence ağırlığını koyup kabul etmemen gerekiyordu ya da işte dalga mı geçiyorsun falan diyerek ciddi bir tepki göstermen gerekiyordu
Onun dışında Tabii ki her şehirdeki çay ocağı aynı mı onu da bilmem ama bizim burada genelde belli yaş üstü kesimin işsiz güçsüz avare kesimin olduğu kişiler gidiyor çay ocağına Ben hayatta kabul etmezdim böyle bir şeyi saygısızlık her şeyden öte
.
.
.
.
.01 Yorumla
Soran+1 yılHayır gittigimiz yer kafevari bi yerdi içinde Neşet Ertaş felan çalan çoğu kafeye göre ucuz bi yer. Buna bir sey demedim zaten hani belki o tarz mekanlar seviyodur samimi geliyodur diye ama sonra arkadaşlarını da çağırınca işler değişti
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de ilk buluşmada arabada oturalım dedi ben de bi kafeye gitsek napacağız arabada dedim kafede napıyorsak onu sohbet edeceğiz dedi, kafe sevmezmiş söylenmeye falan başladı bari parka gidelim dedi saat de akşamın 8 buçuğu iyi dedim parka gidelim sonra söylene söylene kafeye götürdü, sence bu davranışları normal mi, bi yorumlar mısın rica etsem?
016 Yorumla- +1 yıl
amaci cin. sl surekli basbasa kalmak istiyor. uzaklas
Cevap sahibi+1 yıl@birthdayque ya öyle yakınlaşmaya çalışmadı hiç ama kafe gürültü sevmezmiş durmadan söylendi kafeye gittik diye
- +1 yıl
ne olursa olsun seven deger veren biri senin ickn katlanir mizmiz bebek gibisoylenip durmaz. bu konuda bilirkisi olarak soyluyorum yasadim ( ayril bunla gecmez surekli onun isyedigi seyleri yaparsiniz tukenirsin)
Cevap sahibi+1 yıl@birthdayque haklısın zaten birçok konuda uyuşmuyoruz, sürekli alkol düşünüyor ben ise hayatımda alkole yer vermeyen biriyim, durmadan alkolden bahsediyor, bu tarz konularda hiç uyuşmadığımızı konuştuk, aşka bakış açısı olarak da uyuşmadığımızı konuştuk o gün, sonra birbirimize yazmadık iki haftadır konuşmuyoruz, ben konuşmak istemedim onun da yazmama sebebi sence birçok konuda hiç uyuşmamamız mı yoksa erkeklerin yazmama sebebi dış görünüş olarak beğenmemesi midir fikrin var mı bu konuda
- +1 yıl
Dış görünüşle alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü öyle bir şey olsa erkekler böyle uğraşmaz ilk buluşmadan reddederdi yani çünkü dış görünüş onlar için bayağı önemli seni beğenmiştir tip olarak Ama uyuşmamışsınızdır sen de yazma deyince yazmamıştır daha Çünkü zaten günümüzde seçenek çok biliyorsun zaten bencil birine benziyor O yüzden de bencildiğini gene Bu konuda da konuşturup salmıştır
Soran+1 yılKafe sevmeyebilir o ortamlar sahte geliyordur bu normal ama hiç değilse İlk buluşma için birkac saatligine idare edebilirdi. O da olmadı açık havada bi çay bahçesi olur park olur öyle bir yer düşünebilirdi. Düşünebilirdi diyorum çünkü erkekler düz mantık ben kafe sevmiyorum arabada takılırız nolcak diye kestirip atmıştır muhtemelen veya flört deneyimi çok yoktur altında art niyet aramaya gerek yok. Sen beklentini açık açık söyle ama yine devam ederse yolları ayır derim deyse sen yorulursun
Cevap sahibi+1 yıl@birthdayque ilk buluşmadan reddederdi derken buluşunca mı reddederdi
Cevap sahibi+1 yılFlört deneyimi fazlasıyla var cinsel ilişki bile yaşamış sanırım, ortamı sevmiyor evet alkollü ortamları severmiş ben hayatımda alkol istemeyen biriyim o ise her an alkol düşünüyor neredeyse
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
Sen beni dinle bir daha hiç konuşma onunla siz olmazsınız Üzülürsün yani ben biliyorum
Cevap sahibi+1 yıl@birthdayque yok konuşmuyorum zaten de sadece acaba dış görünüş olarak beğenmediği için mi devam etmedi diye aklıma takıldı, ilk buluşunca nasıl reddecekti ki mesela zaten bir kez buluştuk
- +1 yıl
Yani bence o şekilde olsa anlardın dış görünüşle alakalı olduğunu düşünmüyorum zaten ilk buluşmada çay ocağına götürmüş okey falan 4 . Arar gibi bir de arkadaşlarının yanına gitmişsiniz Yani sence bu çocuğun normal davranmasını mümkün mü dış görünüşle alakalı değil yani seni zaten çok sallamadığı için Sonradan da önem göstermemiş ki zaten sen de istememişsin Çünkü çocuğun yapısı bu Sen kendin söylüyorsun zaten yani uyuşmuyorsunuz
Cevap sahibi+1 yıl@birthdayque yok benimki çay ocağına götüren değil arabada oturalım diyen
- +1 yıl
Ay hatlar karıstı askim o ondan daha beter işte dedim ya sürekli Hani baş başa kalmak istiyor ben ilk buluşmada niye tanımadığın birinin arabasına bineyim yani Çok riskli bir de parka falan götürmesi akşam vaktinde orası da hani kimse yok diye çünkü ben de buna benzer şeyler yaşadım bir kere ir daha da buluşmadım çocukla Zaten belliydi yani Benimki gene öpmeye kalkmıştı Yani sürekli öpmek istiyordu Yanağımdan falan yani İlk buluşma Bir de düşün Asla konuşma asla amacı belli bir daha görüşmedim sen de aynısını yap
Cevap sahibi+1 yıl@birthdayque ya zaten şu an konuşmuyoruz fakat öyle öpmeye falan çalışmadısadece konuştuk fakat kalabalık ortam sevmezmiş kafe sevmezmiş gürültü sevmezmiş yani bilmiyorum bu yüzden mi böyle davrandı yoksa beni beğenmedi mi diye aklıma geldi sence öyle bir ihtimal var mı
- +1 yıl
Bence beğenmemekten dolayı değil yani çocuğun yapısı öyle öylelerinden inan olmuyor çünkü hep onun istediği şeyleri yaparsınız Sen de sıkılırsın yani tükenirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇay ocağını anladım da arkadaşlarla okeye derken? Bu daha ilk buluşma, bakalım ben seni beğenecek miyim? İkinci buluşmaya gelip gelmememi çok umursamadigini düşünürüm ve ikinci buluşmaya gitmem. Sanki sevgili değil de okeye dördüncü arıyor.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılParası yoktur belki bu yüzden çay ocağına götürmüştür diyeceğim de arkadaşlarıyla neden okeye götürdü? Yani en azından bir parkta baş başa vakit geçirebilirdiniz. Sonuçta ilk buluşma olduğu için birbirinizi tanımak için epey sohbet ederdiniz. Bence biraz daha romantik olabilirdi.
Arkadaş biz restorana götürüp yemek ısmarlayacak, sinemada elini tutacak, sahilde baş başa sarmaş dolaş yürüyüş yapacak kız bulamıyoruz. Elin öküzü okeye götürüyor! Siz benim gibileri umursamayın gidin onlarla buluşun, aferin size.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
87
Cevap
103Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,9b cevap paylaştı. İkinci buluşmayada okeye dördüncü aranior der :D
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 262,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır olmaz tabi ki de, yani odun gibi birisi.
20 Yorumla
+1 yılHerkesin hayata bakış açısı farklıdır. Onun demek ki standartları ve mutlu olduğu yaşam tarzı bu şekilde. Buradaki asıl sorun bunu kişisel olarak alğılaman. Herkes kriterleri ile olmalı mesela flört dönemi deneyim dönemidir eğer sana uymuyorsa sana hitap etmiyorsa kibarca bitirirsin aranızdaki samimiyeti ilişkiye dönüştürmezsiniz. Hepsi bu
03 Yorumla
Soran+1 yılBen direkt konuşmayı kestim ama yanlış mı yaptım nasıl geri baslatcam hem
- +1 yıl
Mesele barışmak konuşmak değil. Seni ne mutlu eder? sen ne olsun istersin hayatında? Bu ve bunun gibi soruları çoğalt ve cevaplarını bul kendinle ilgilen ne istediğini bul ve emin ol. Kriterlerin olmazsa seni memnun etmeyecek şeylerle de karşılaşırsın. Kriterin olsun
Soran+1 yılÖyle diye diye kimseyi bulamıyorum bu tiplerle de hemen konuşmayı kesip sonra yalnız kalınca pişman oluyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayatın gercegine sokmuş sizi.
Saf temiz doğal bir yere götürmüş.
Gözünüzü boyamak istememiş.
Gerçekleri göstermek istemiş.
Bence o adamı göz ardı etmeyin.
Bak ben buyum.
Demek istemiş.
Bu bir işaret bence.
Tabi son karar sizin.00 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada çay ocağına götürüp sonra da arkadaşlarıyla birlikte okeye mi gitti bu nasıl bi kafa, bu nasıl kişilik? Seninle özel baş başa vakit geçirmesi gerekirdi olması gereken budur, ben olsam kız arkadaşıma böyle saygısızlık yapmam şahsen ayıp olmuş bence onunla daha fazla takılma derim benden sana tavsiye sonra çok pişman olursun
30 Yorumla
+1 yılOlmaz. Ikiniz ozel vakit gecirmeniz gerekirdi. Parasi yoksa lahmacun yeseydiniz veya kofte ekmek ama ikiniz birlikte olmaliydiniz
10 Yorumla
+1 yılistediği kadar vasat yere götürebilir beni ucuz hatta oturup bir parkta simit bile yerim önemli olan değecek birisi olsun lâkin arkadaşları ile okey oynamaya götürürse beni bana bir daha ulaşamaz
20 YorumlaOlur değişiklik kimse yapmıyor adam ne güzel değişik hava katmış 😂 2. Buluşma kahvede okey. 3. Buluşma da meyhane. 4. Buluşma da yatakta olur 😂😂😂
10 YorumlaSen onunla heryere gidebilecek kadarsan soru etmezdin.. Sıkıntı onun bu davranışı yerine senin bunu sorun edebilme mantığında.. Aşkın gözü kör olmalı değilse bugün çayocağını yargılamakla kalmazsın zaten..
01 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun be abim
Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. İlk buluşmada iyi bir yere götürürse amacı farklı olabilir ama size arkadaş ortamını göstermiş içinden geldiği gibi davranmış korkma samimiyetine inan haa sana uyar uymaz orası başka
00 YorumlaCay ocagini anlarim parasi yoktur goturmusturde, okey nedir onu anlamadim? Dogrusu ben senin yerinde olsaydim ikinci bir sans verirdim. Enazindan parka goturse iyi bir tanisma sohbeti olabilirdi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılhiçbir erkek böyle bişey yapmaz. en kötü çiğköfteciye götürür. tamamen seninle dalga geçmiş ya da seni test etmiş. konuşmayı kestiğine göre başarılı olmuş. 😅
00 Yorumla Memleket meselelerinden de bahsetti mi djddjdjj bu ne yaa çay ocağı nedir abi? Arkadaşın dediği gibi yakında dördüncüye arar seni topraam okeye gel diye. olmaz o çocuktan
00 Yorumla
+1 yılBence adamın davranışları normal. Çay ocağında tam olarak beğenmediğiniz durumu anlamamakla birlikte arkadaşları ile okey oynamak neden kötü geldi ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 881 cevap paylaştı. Bide ben götüreyim ozaman karar ver demokrasi diye bir şey var sonuçta tek aday olacak onamı oy atacan 2 aday olsun birine at
01 Yorumla
Soran+1 yılÇay ocağına mı goturcen
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Normal değil, gitmemen gerekiyordu. Gitmişsin. Hemen şimdi, anında bu mesajı okur okumaz bırak onu! Bir daha selam bile verme.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAranızda cinsellik yoksa çocuk napsın? Fazla bile yapmış... Sen dua et halı saha arkadaşlarını çağırmamış buluşmaya... Ben olsam çağırırdım. Seksüel ilişkimin olmadığı kadınla max bro olabilirdim.
06 Yorumla- +1 yıl
Ne gerek var kasar olmaya
Cevap sahibi+1 yılSeks yapan çiftler kaşar mı oluyor. Kızlar kendi kendilerine yakıştırdığı damga bu! Kız kötü huylu çirkef pasaklı erkeği iten şeyler yapıyor sonra başka kıza gidince gittiği kıza kaşar diyorsunuz. Kadının en azılı düşmanı gene kadındır.👌👌👌👉
- +1 yıl
Alâkası yok, kadının en büyük dostu yine kadındır. Kadınlar merhametli, duygusal varlıklardır... Kasarliga gelince, bu kelimeyi çıkaran erkeklerdir. Elbetteki seks önemli ve güzeldir, ama sırf kız arkadaşın seninle olma konusunda emin değil diye başkalarına koşman yanlıştır
Cevap sahibi+1 yılKız arkadaşım benden emin değil ise , ben de giderim başkalarına. nasıl kız arkadaşmış o öyle. Başkaları kapar , kendisi kaybeder. Geri dönüşsüz giderim. Dışarısı kız dolu. 1000 tanesine yazılsam 8 tanesi dönse allah bereket versin. 4 tane ilgimi ve sevgimi hak edebilicek potansiyel seçenek çıkar.
- +1 yıl
Kadının senden daha çok seçeneği vardır emin ol. Zengin de bulur, yakışıklı da
Cevap sahibi+1 yılZenginim ztn. Asıl olayın patladığı nokta şu... Öyle bir zengine denk gelir ki şehrin her konteynırında bir parçasını çıkarırılar. Zengin adamla takılmak aynı zaman da güçlü biriyle de takılmaktır. Kızı pencereden atsa dönüp arkasına bakması gerekmez. Siyasi bağlantıları olması mahkemede tutuksuz yargılanmayı garantiler çok kolayca.
Sana bir adam gösteririm... Sıçtığın bk daha yakışıklıdır ama gecesinde 100 kadından 90 kadını disko wc sinde donaltan bir adam. Kadınlar yakışıklılığa bakmıyor özgüvene sohpet yeteneğine doğal bir şekilde tecavüz edebilme yeteneğine göre iyi ya da kötü diyorlar. Diskonun ortasında tangayı ağzıyla çıkarttı adam gözümün önünde.
- Aşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı.
+1 yılÇay ocağı hadi neyse onu geçtim de arkadaşlarının ne işi var yanınız da çift olarak gelinse neyse mubtezellik yapms 😂
00 Yorumla
+1 yılCanınız sıkılıyor galıba habıre trol sorup duruyorsunuz..
05 Yorumla
Soran+1 yılKeske trol olsaydi
- +1 yıl
Ya cıddı mısın hahaha bu nasıl erkek be
Soran+1 yılBen takılmazdım normalde belki durumu yok veya o tarz yerler seviyo diye ama sonraki davranışları da bi tuhaftı laubali geldi
- +1 yıl
Öylesiyle işin olmasın.. Parası olmaması farklı cahillik farklı..
Soran+1 yılKesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yıl25 yaş üstü birinini bunu sorması bence daha saçma 😉
02 Yorumla
Soran+1 yıl25 yasinda degilim
- +1 yıl
Profilinde öyle yazıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılDirekt seni onlardan biri yapmış:D çok iyi bir şey aslında bu.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet muhtemelen agalarından biri sandı 😂
İlk buluşmadan çay ocağına götüren erkek olmaz ya bari tavla atsaydınız.
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes samimi has erkek demiş bi de
- Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılİlk bulusmaya cok sacma Ciddiyet gereken özenin bi gramı yokmus zaten bunda iyi yapmıssın keserek Ugrasılmaz böyle odunlarla
00 Yorumla
+1 yılÇay ocaği neyse de aslinda uygun olmayan bir yer ilk buluşma için.. arkadaşlarla birlikte okey oynamak nedir kardeş..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmaz. İsteyen ayy prenses desin vs. Erkek mütevazi kadını kullanır. Yeri gelecek çay ocağında da çay içersin ama ilk buluşmada öyle dalga geçer çay ocağı falan hayırdır yani. Aşırı mütevaziliğe gerek yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılSanayide arabayı beklerken çorbada içiyor olabilirdin bence haline şükretmen gerekir
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikleee 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYanımda olsun herhangi bi yerde bi bankta oturalım yeter önrmli olan beraber olabilmek mekanın zerrece önemi yok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Belkî daha samimi gelmiştir çay ocağı olamaz mı
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir tabiki ama ben kalkıp başka şehirden gidiyorsam biraz özel davranması gerekmez miydi
- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
s +1 yılEsnaf mıydı😂 flört değil de okeye 4. Arıyor gibi geldi bana🥲
00 Yorumla Elinde bi tesbih verseydi bu benim birader diye tanıtsaydı seni
00 Yorumla
+1 yılOlur ben çay çok severim önemli olan sohbetinin sarmasi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Ne olur mu? askıcı mı? Ocakçı mı? ayakçı mı? Sana ne lazım?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşlarını çağırmak o yanlış yakışmamış onda sen iyi yapmışsın bitirmekle
00 Yorumla
+1 yılBence olur 😅 cay tiryakisiyim ben djdjdk
00 Yorumla
+1 yılGayet doğal davranmış ne yapmasını bekliyordun Cafe tarzı Bi yerde yapmacık davranmasını mi 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılYanımda sevdiğim adam olduğu sürece yer mekân fark etmez bana.
01 Yorumlaolur ama biraz demekki ağır bir abimiz seni seviyorsa daha güzel mekanlara götürmeli
00 YorumlaÇay ocağı mi? Kahvehaneye götürsün ya, okey de oynarsınız iki kişi daha bulup :))))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılBence sıkıntılı hareket etmiş ben olsam ben de terk ederdim.
00 Yorumla
+1 yılOn numara hareket be kaybettin kızım 🤣🤣🤣🤣
00 YorumlaAsdgfhs olur ya, niye olmasın yani. Muhabbeti sardıysa İtalyan restoranı aramıyoz sonuçta
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz öyle ya
O ne öyle asker arkadaşı mısın sanki00 Yorumla
+1 yılSadece ikiniz olmalıydınız ve okey nedir abi, dalga geçme ihtimali çok yüksek. Sal gitsin.
00 YorumlaNesi var çay ocağının o da karton bardakla verebilir cayi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yılolur ya neden olmasın belki de ortamın güzelliği vs
00 Yorumla
+1 yılcebinde 5 lirası olmayan asalak gibi yaşayanlara fazla bile çay ocağı
00 YorumlaNeden olmasın ki? Ben bunu hiç sorun etmem. Sonuçta sevdiğim insanla her yer güzeldir bana.
01 Yorumla- +1 yıl
Sizin gibiler az var ama değeri bilinmiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılOkeye mi oha yuh çöşşşşş nargilede içseydiniz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Pek normal değil ya. Birazda özenmeliydi. Sonuçta ilk yani.
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşma her yerde olabilir ya. Kelle paçaya götürse bile 🤪
01 Yorumla- +1 yıl
Çocuklar duymasın Haluk:insan eşini işkembecide seçmeli bakıcaksın kız iyi güzel hoş ama işkembeyi nasıl içiyor sarımsağı bol bol katıyorsa git evlen nffnfndn bu olayı küçükken garipsemistim ama haklı
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlur tabi, çay ocağından baba ocağına gider o ilişki
00 Yorumla Yanı daha önce hiç kız arkadaşı olmadıysa yaptıkları normal
00 YorumlaÇay kahve ucuz oralarda okey de hesabı da sen ödedim mi tam olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılEve götürse kabahat, çay ocağına götürse kabahat. Te Allaaaam.
01 Yorumla
Soran+1 yılNormal insanlar gibi kafeye gidip iki saat oturup ayrılabilirdik
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Çay ocağı deyince sıradan gibi geliyor ama cafe deyince elit.
04 Yorumla- +1 yıl
cay ocagi ve kafe farkli temalar farkli yerler okeye degil buna mi takildin
- +1 yıl
@heleniskosto örneğin seni İzmir Küçükparkta bir okey veya bilardo oynana yere götüreyim ağzın açık kalacaktır.
Çay ocağı dediğinde aklınıza hemen kötü geliyor soru troll zaten ama işte neyse. - +1 yıl
İzmir kucukparktaki bilardoya agzim acik kalmadi su ana kadar canimin ici trollse de degilse de cok komik
Agam bizimle eylenir
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCafe ve restoran gibi yerleri düşünemediyse ya cahildir ya parası yok ya da düşündüğün gibi seninle dalga geçiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Bu arkadaş güzel izah etmiş dinleyin derim
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇay olur da, okey epey ağır kaçmış.
10 Yorumla
+1 yılkıromusun aşko oda ne yaa ahahahh bence bir denenebilir aslında.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeği bilmemde kadındada aynı vizyonsuzluk oluyor bazen benim daha kötü bi anım var
10 Yorumla- Devamını Gör (130)
Devamını Gör(175)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem