Aşk İlişkileri Camdaki kız hayri bazı erkeklerin özeti değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Şu hayriyi boğasım geliyor bi de havalara giriyor Güncellemeler+1 yıl Camdaki kız dizisindeki hayri olacak anlatım bozukluğu olmuş Camdaki kız hayri bazı erkeklerin özeti değil mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Evet kızlar da işte bu tipleri severler en çok 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. O Hayriyle alakalı değil Türk kızlarıyla alakalı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka be Nalan taş gibi kadın bi kere o hayrinin karaktersizliği SonMohikan71 +1 yıl Mesele Hayri gibilerine tav olmak
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. camda ki kız hayri mi hayri diye kız mı olur erkek ne alaka 0 0 Yorumla
SaykodelikEP Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok güzel özetlemişler. Umarım bundan ders çıkaranlar olur 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl O diziyi hiç izlemedim ki Adam nasıl biri 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl O adama sınır oldum ya hani çok aşıktı ya hemen başka kadınla yattı 0 0 Yorumla
Yüce_Türk Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 881 cevap paylaştı. O kim mk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet kızlar da işte bu tipleri severler en çok
O Hayriyle alakalı değil Türk kızlarıyla alakalı
Ne alaka be Nalan taş gibi kadın bi kere o hayrinin karaktersizliği
Mesele Hayri gibilerine tav olmak
camda ki kız hayri mi hayri diye kız mı olur erkek ne alaka
Çok güzel özetlemişler. Umarım bundan ders çıkaranlar olur
O diziyi hiç izlemedim ki Adam nasıl biri
O adama sınır oldum ya hani çok aşıktı ya hemen başka kadınla yattı
Şu Nalan Ne Karı Be