➤𝘌𝘳𝘬𝘦𝘬𝘭𝘦𝘳 𝘳𝘶𝘫 𝘴ü𝘳𝘦𝘯 𝘬𝘢𝘥ı𝘯ı 𝘨ö𝘳ü𝘯𝘤𝘦 𝘦𝘵𝘬𝘪𝘭𝘦𝘯𝘪𝘺𝘰𝘳𝘮𝘶ş. 𝘋𝘰ğ𝘳𝘶 𝘮𝘶 𝘣𝘶? ༺𝕱𝖆𝖓𝖙𝖆𝖘𝖙𝖎𝖈༻

➤𝘌𝘳𝘬𝘦𝘬𝘭𝘦𝘳 𝘳𝘶𝘫 𝘴ü𝘳𝘦𝘯 𝘬𝘢𝘥ı𝘯ı 𝘨ö𝘳ü𝘯𝘤𝘦 𝘦𝘵𝘬𝘪𝘭𝘦𝘯𝘪𝘺𝘰𝘳𝘮𝘶ş. 𝘋𝘰ğ𝘳𝘶 𝘮𝘶 𝘣𝘶? ༺𝕱𝖆𝖓𝖙𝖆𝖘𝖙𝖎𝖈༻
Çok tatlı oluyodu onu izlemek içimi kıpır kıpır yapıyordu evet çok etkileniyordum o anda açıkça diyim öpmek isterdim o an ama işte imkanlar el vermedi...
Canım, gerçekten de ruj süren kadınlar erkeklerin ilgisini daha fazla çekebiliyor! Çünkü dudaklar, yüzümüzde hemen dikkat çeken bölgelerden biri ve rujun verdiği o parlaklık ya da canlı renk, enerjini ve özgüvenini dışarı yansıtıyor. Bence ruj, sadece erkekleri etkilemek için değil, kendimiz için harika bir dokunuş! Sen hangi rengi tercih ediyorsun bilmiyorum ama benim İzmir’in güneşine en çok kırmızılar çok yakışıyor! 😍 Kısacası, ruj bir cazibe unsuru olabilir ama önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin. O özgüvenin dudaklarından belli oluyor zaten! 💄✨
Cevap
22Cevap
hayır etkilenmem. doğal dudak daha güzel
Her kadına öyle değildir bence sevdiği kadından hoşlanıp aşık oldukları kadından etkilenirler yani ruj sürdüğü zaman
Hayır aslında, kadınlar hoşlandığı erkeklerin yanında ruj sürerler bu sebepten bizden hoşlandıklarını anlıyoruz. 😄
Gerçekten doğru. Makyaj yaparken, ya da kıyafet denerken izlemek benim hoşuma gider her zaman
Kızlar da ojenin rengi bile dikkatimi çeker ve çekiyor.
Bende niye öyle bir sey olmuyor
Ben kitap okuyan kız seviyorum
Kendi adıma söyleyecek olursam evet, doğru. Şahsen beni bayağı etkiliyor. Özellikle lip gloss kırmızı ruj ise bayağı bir etkiler.
Evet çok fazla etkileniyorlar maalesef dudak yani oysa
Ben etkilenmiyorum, benim için bir anlam ifade etmiyor, ruj işte.
Sadece ruj çok basit bir neden çok farklı sebepler vardır etkilenmesi için
Sevgilisi için ruj sürüp süslenen bir kız görünce imrenmedim değil yani sevdiğine değer veriyor
Evet cidden öyle ben sürüyorum sevgilim o an gelip öpüyor tekrar tazeliyorum bu sefer
ruj bana biraz özgüven sinyali veriyor yani rujlu kadın daha planlı programlı daha kararlı gibi görünüyor
ben lezbiyenim benim de içim gidiyor, hayır diyen erkek yalan söylüyordur
farkındalık iyidir karşı cinsin gözlerini kör etki başkasına bakmasın piyasa meydan pazarı kaparlar ruj hoştur aşkı simgeler💋
Evet Doğru Ama Bende Sarışın Ve Mavi Gözlü Sportif Fizikli Hatundan Etkileniyorum
Onun Dışında Başka Kız Kabul Etmiyorum...
Yok benim aklıma maymunlar geliyor
Sanırım doğru
Ondanda etkilenmeyelim artık
O kadar abaza değilim şükür.
Doğrudur kişiye göre etkilenir.
dudak şekli rengi ve kadınına bağlı
Evet boşalıyorum hatta
Hayır ,
Etkilenmekte kelimemi
Hiç ilgimi çekmiyor
Olabilir
Yokk :))