Var
Yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ruh eşimle tanışınca onun bana benim de ona emek vermemden bazı konularda ikimizin de tavizler vermesinden anlarım.. yani ruh eşi olduğu haliyle gelmeyecek bana, öyle bir şey yok. İkimiz de birbirimiz için değişeceğiz.
Herhangi biri ruh eşin olabilir, onu demek istiyorum.
İlişkide mecbur taviz verilecek, taviz verilmezse bir ilişki olmaz. Arkadaşlık ilişkisinde bile biri x yere gidelim diğeri y yere gidelim diyor. Bir orta yol bulunuyor. İkisi de değişen oranlarda tavizler veriyor.
Ruh eşi diye bir şey mi varmış ki ruh eşiyle evlenmek diye bir şey de olsun, her ikisi de olmayan hayali varlıklardır, bu ruh eşini ne kadar hayal edersen ve inanırsan o kadar varedersin, yani gerçekte olmayan bir olgudur.
Cevap
24Cevap
Ruh eşine inanmıyorum çünkü ruh eşi diye bir kavram yok benim için aşka da inanmıyorum aynı şekilde
Aslına bakarsak buna çok inanıyorum, belki de bu yüzden hayatıma hiç kimseyi almıyorum, hiç kimseye o değeri veremiyorum, hiç kimsede onu hissetmiyorum..
Bazen öyle zannedersin ama öyle çıkmaz. Ya da sen onun ruh eşi değilsindir belki de. Evlilik tamamen kapalı kutu.
ben bazen boşa yaşadığımı düşünüyorum. ne eş ne iş ne aş ne biliyim işte yolunda olan bir şey yok gibi
umarım bulurum ruh eşimi
Hanımefendiler kaslı uzun boylu ve zengin olan acımasız badboy karakterli erkekleri seviyor ve ben onlardan değilim.
Çünkü kimse göründüğü gibi değildir. Değişiyor hemde çok değişince keşkeler doluyo kalbin
Yok sanki, bilemiyorum. Ruh eşsizim ben 🤷♀️
Benim evleneceğime inancım yok 😎 yaş artık geçti deyip kimseye bulaşmıyorum.
İyi bir fikir olmaz. Zıtlar daha iyi anlaşır.
Herşeye rağmen evet.
İnanmak istiyorum.
Belki de kendimi kandırıyorum.
Haydi inşallah olacak olacak olacak mucize benim olacak bak...
Ruh eşi kavramının varlığına inanıyorum ama ya uzaklara koymuşlardır ya da daha zamanı vardır
Aslında yoktu ama o kız sayesinde artık var 😇 bir gün çıkacak eminim 😇
Var,
Biri olsa da annem ve babamla tanıştırsam artık.
Ruh eşimle evleneceğime değil evleneceğime inancım yok. Öyle bir inanç barındırmiyorum, düşünmüyorum. Öncelemiyorum. Çünkü düşünmek de yoruyor. O yüzden düşünmüyorum, düşünmemeyi düşünüyorum.
karşıma öyle diyecegim biri cıkmadı daha ama cıkarsa onu ikimiz karar veririz onu gidiş hat belirler
Hayır çünkü artık evlenmeyi düşünmüyorum. önceden bir nebzede olsa umut edip inancım olurdu insanlar bizi üzmeye gelmiş zaten İnanç yok artık...
Ruh eşi mi? O da ne. Gerçek dünyada yaşanmadığı için oluyor bu tatsız ilişkiler
Var ama belkide şu an Çin'de yaşıyor olabilir, hangi ihtimal bizi kavuştuabilir aklım almıyor
Bir gün onu bulacağım😅😅
Bence bu iş çok düşük bir ihtimal
yok hiç zannetmiyorum
Bu mümkün ama aşırı zor bi ihtimal
Evlenmesek olmaz mı yaa
bilmem, kumar bu işler
Evet inanıyorum kim bilir nerdeeee
Bir ihtimal de olsa var
Ruh eşi diye bişey yok
Hiçbir şeye inancım kalmadı benim ya
Var o yüzden evlenmeyi düşünmüyorum
Evlenecegime İnancım Yok
Önceden vardı şimdi yok artık
Evleneceğine inancım yok bırak gerçeğini
Ruh eşim olduğunu düşünmüyorum.
Nerde imkansız var onu buluyorum ruh eşi olarak.
Pek kalmadı ama işte belki...
Var çünkü yoksa evlenmem
Yoktur
Varr
İnancım kalmadı ama umudum var
Ruh eşi kavramına inanmıyorum
Hayır yok
Evet var
Umut işte😂
Nasip, bakıp göreceğiz.
Yok maalesef
Evet var