Hayır ben şüphelenmezdim çünkü benim için sevgilime güvenmek çok önemli olurdu bu yüzden de her zaman sevgilime güvenirdim. hatayı kendimde arardım. her kötü olayda aklıma direk aldatmak gelmez zaten ilk önce konuşmayı denerim bana neden bu şekilde davranıyor gibi onu anlamaya çalışırdım konuşarak bütün sorunların üstesinden gelirdik.
Bunu nsesbi SEN olmayasın? belkide eskiye göre ona abuk sabuk kaprisli tripli saçma negatif hareketler yapıyorsun ve onu bıktırıp usandırıp kendinden soğutuyorsun.. Nedense bu sitede yazan kadınlar ve aynı şeyi yapıyorlar.. konuya ortadan başlayıp sebepleri nedenleri niçinleri söylemeden : "birlikte olduğum erkek şöyle yapıyor böyle yapıyor erkek suçlu erkek kötü erkek şöyle erkek böyle" muhabbetine giriryorlar..
BELKİDE SORUN SENDE? SEN NE YAPIYORSUN ya da NE YAPMIYORSUNDA O GARİPLEŞTİ? KENDİNE HİÇ AYNADA BAKIYORMUSUN BEN HERZAMAN DOĞRUMUYUM? YAPTIKLARIM DOĞRU MU? BİRLİKTE OLDUĞUM ERKEĞE KARŞI HİÇ Mİ YANLIŞIM YOK? demiyormusun kendi kendine?
Nasil desem öyle ters düsünmezdimde belkide yorgundur felan dicem de aslaaa davranislari degisemez zaten tatlim bu baştan belli olur inan bana insan bi süre sonra belli eder
Davranışlarının değişme sebebini aldatmak olarak değerlendirmem.. Zaten bu şekilde değerlendireceğim bir insanı hayatıma almam.. En fazla benim fark etmediğim bir şeye takılmıştır..
Çocuk değilim oyun içinde oyun olmaz aldatan kendine ihanet etmiştir kendini aldatmıştır vicdanen bedelini fazlasıyla ödedim gerisi benden çıkmıştır artık dedim ya ömür boyu vicdanım rahat olacak herkesin bir adaleti varda rabbimin bir adaleti yokmu artık ne sevdam kaldı bende uğrunda mücadele edebileceğim bir davam benden bu kadar çekiliyorum ben
Evet herzaman derim aldatan kendini aldatır sevgili demek helede citti ilişkiler içerisinde olmak birbirlerini aldatmak yakışmaz Allah korusun hiç sevmediğim birsey aldatmak bu devirde her istediğini her merak ettiğini hep iyi olmasını istediğim sevdiğim değer verdiğim birine asla aldatmam ihanet etmem sevgimi saygımı kirletmem
Davranışları değişecek birisini hayatıma almam, insan neyse odur, oyunculuk bile zamanla sınırlıdır, insanın da gözleri ne kadar boyanırsa boyansın bir gün elbet o sınırı geçer..
Tabii ki, şüphelenirim haklı olarak. Bunlar önemli aldatma belirtileri. Eğer ki aldatıyorsa ne olursa olsun affetmem. Kendime saygım saygım var, affeden kişide de kendine karşı zerre saygı yoktur.