Selâmlar!!!
Aldatılmaktan şüphelenmek kötü durum, nasıl aldatıp aldatmadığına emin olursunuz...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!!
Aldatılmaktan şüphelenmek kötü durum, nasıl aldatıp aldatmadığına emin olursunuz...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Bizimkisi şahsen hayatta belli olmaz uzak mesafe ilişkisi sonuçta. Ama kadınlar hisseder derler bakışındaki ışıltıyı kaybeder, bana ayırdığı vakit azalır, eskisi kadar beni tolere etmez ve nazıma katlanmaz olursa anlarım sonuçta.
Hiç kafamı öyle mi böyle mi diye sürekli meşgul edemem. Yapılması gerekeni yaparım. Sorarım... Şayet Hayır cevabını almış olmama rağmen şüphelerim devam ediyosa somut verilere ihtiyacım yok. Şüphe varsa güven ortadan kalkmıştır. Güvenin olmadığı bir ilişkinin devam etmesi kimseye bir yarar sağlamaz. Aldatmış olsun ya da olmasın. Şüphe girmişse aldatmış etkisi bırakır insanda
Susar ve kanıt beklerim sadece, bulduğum anda bitiririm. Bu süreçte ister istemez soğumalar oluyor ve insan durduk yerede şüphelenmiyor genelde en azından benim için böyle değil bu.
Ajanlık konusunda çok iyiyimdir. İzini sürerim ona çaktırmadan gerçeği öğrenirim. Sadece şüphe ise tatsızlık çıkmamış olur hem. Yine zeka doluyum akskdkfkfkgl
@Need4Read bir kusursuzluk yok değil 😂😂😂😂 Adnan Oktar gibi başlayayım hemen ajskdkdkflglglglh
Cevap
28Cevap
En iyisi gidip açık açık sormak bence
o da zaten kesin söyler xd
Sevgilimden şüphelenmem
Şüphesi bile varsa ayrılırım. Kendimi boynuz pozisyonuna getirmek istemem..
eski eşime sormuştum elbette önce inkar etti etti etti en sonunda telefon bildirimlerini açık bırakmış, ona aldığım ekran resimlerini gösterdim.
6. hissim hiç yanılmadı maalesef
Şüpheleniyorsam kesin aldatıyordur. Çok iyimser davranırım saf ayağına yatıp daha iyi gözlem yapmak lazım.
Ilıskının ılk aylarında kadın ve erkekre olur genelde guven saglayana kadar aldatıyo musun benı derım Suphe kotu bır durum
Çok çok iyi davranırım bütün delilleri toplarım ve hepsini bir zarfa koyup ona hediye olarak gönderirim o saaten sonrada bana asla ulaşamaz
Şüphe kötü bir hastalıktır. İki gözün ile göreceksin veya yazismalara şahit olacaksın o zaman a.. gzna s.. ç
Şüphe ile bir yere varılmaz, şüpheler insanın içini kemirir. Yüzleşmek gerekir veya ispatlamak...
Şüphe edersem imada bulunurum biraz da sert mizacım oluyor ya ben şüpheye düşürmesin en iyisi yoksa irdeliyorum her lafının altını.
Ufacık şüphem varsa, derhal bütün iletişimimi koparırım. Çünkü şüphe varsa, yüzde yüz aldatma vardır. Daha önce en acı şekilde tecrübe edildi. Onaylandı.
şüphem varsa bitmiştir benim, kafamda boş yere kuruntu yapan biri değilim.
Hiçbir şey olmadan hayatından çıkarım bir daha adımı dahi duyamaz
Takip etmen lazım. Telefonunu da ele geçirmen gerekir. Somut bir şey bulmadan emin olmazsın.
Şüphemin gerçek olup olmadığını öğrenene kadar rengimi belli etmezdim
Çok güzel soru milyonlarca cevap var verilecek. yazmaya üşendim şu an.
Gayet normal davranırım çünkü elimde kanıt yokken hesap soramam
Eskisinden daha ilgili ve yakın davranırım aynı şekilde karşılık bulamıyorsam aldatıyordur
Normal devam ederim kendini ele vermesini beklerim, aşırı güven hataya sürükler.
Güven yoksa ilişkinin anlamı yok ayrılmak şüpheden daha iyi
Şüphe içinde kalamam bunu netleştiririm yoksa kötü olur
İçimi dökerim... Aklımda kalacağına kendi kendimi yiyeceğime ona danışırım.
Kim ne yaparsa yapsın kendine yapar aldatmak çok basit insanların durumu hiç sıkıntı yok 😌
Gerektiginde telefonunu kurcalarim, zaten birgun ummadiğim anda tlfnu sarj dayken ve balkonda dayken kendiliğinden karşıma çıktı
İlgisi ve buluşma isteği azaldiysa olabilir
Şüpheye mahal verecek bir durumda şüphe ile yaşayacağıma kanıtlamaya uğraşırım
bi süre izlerim onu kimle konuşuyor/buluşuyor vs
bi şey biliyormuş gibi davranırım
o varsa zaten olay bıtmıstır.
Bir şey yapmam yeri geldiğinde ayrılırım.
hep sustum ve kendiğinden ortaya çıktı
Sessizce kopar giderim.
Soguk davranirim
Arada bi döverim
Gözlerine bakarım gözler yalan söylemez
Farklı yollarla takip eder soru işareti bırakmam
Direkt sor , sen beni aldatiyormusun diye. anlarsın zaten
Şüphe varsa o ilişki yürümez
Ağzina siçardim
Telefonunu karıştırdım
Soğuk ve ruhsuz
Şüphe varsa olayda vardır net