Arkadaşlar nişanlım evlenince boru gibi yatıcam işten gelince yok işte şuamki gibi cafelerde olmayız evde içer ederiz yani dedim o zaman farklı şu zaman farklı şimdi daha bir düzen yok evimiz var mobilyalar gelmedi daha şöyle böyle o zamanla şu zaman bir değil dedim benim çalışmamı istemeyen birisi engel oluyor sürekli ve orada oturcağımız şehirde hiç kimseyi tanımıyorum akşam bazen yürüyüş yaparız parka cıkarız çay bahçesine arada dedi arada mı dedim hava güzelse 1 2 günde bir cıksak iyi olur cünkü sen çalışmamı istemiyorsun ve ben hep evde olucam kimseyi tanımıyorum cok sıkılıcam bunalıcam dedim haftada 2 kez cıksak yeter dedi ben şimdiden bunaldım hiç kimseyide tanımıyorum kardeşide yok kaynanamda yok kendime birisi kimse yok çalışmamı istemiyor her şey cok sıkıcı geldi şimdiden arkadaşı var mesela cok önceden tanıyorum ortak onla sohpeti daji istemiyor mesela bazen yanımıza geliyor bizi almaya yanımızda oturtmuyor kapalıyım topuzumu tuttu başörtü üzerinden boneyi felan dokunda ne bu böyle diye ilerde bu olmıcak tabi evlenince acılcak dedim oda dışarda yok acılmak felan dedi evde yanş ne dışarsı dedim balkona açık saçla cıkma çamaşır sermeye şöyle böyle diyor ev yeri tenha da yani cok sıkılmaya başladım bendemi sorun var adamda mı bunaldım ben bu şekil olmaktan kardeşi gibi gördüğümüz kişi gerçektende öyle biri değil abimle de ortak arkadaşlar gelemez oturamaz bizle evlenirse gelsin yok sevgili yapsın gelsin filan arkadaşlarım kız onlarla görğşüyoruz bazen cafe çay bahçesş ne gezmesi ya diyor otur evinde evlencen artık diyor şimdiden işten cıkarttı beni bu tavırlar boğuyor beni nolcak bu iş
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evlilik esarettir yapmayın o kötülüğü kendinize diyorum kimse dinlemiyor beni 😅😅 bekarlık sultanlık diyen boşuna dememiş
Kanka ben evliyim çok mutluyum hiçde esir değilim :D
1 aylık falan evlisindir 😂
Roman yazmışsın kuzum okumadım bile özeti yok muydu
Biz farklı yerde yaşıcaz ordada tek ortak tanıdık var abimin arkadası benim de tanıdığım onla baltan konusuyorduk şimdi oturmuyor bile bizi eşys gelfi gecende balkomda bakımıyordum geldi nereye bakıyorsun diyip baktıpım yere baktı balkon perdesini çekti güneşliğe kadar sitedeki kadınlar ile bile muhattap olmamı istemiyor evli coluklu cocuklu insanlar işten cıktım onun yüzünden baştan böyle birisi değildi cok kıskanclaştı napıcam bu durumu
Oooo hiç çekilmez bu kadar kıskançlık yol ver gitsin ayrıl bence hayatını zşndan eder bu döt lalesi herif
O ortak cocuk geldi oturup iki konusalım dedim önceden konusurduk cocuğa ayıp olcak dedim ben varım konusmaya o bekar adam evlensin sevgili yapsın gelsin dedi oğlanda ayak üstü muhabbete kız buldum senle tanıştırcam dedi bana evlenince rve gelirsin kızla dedi dışarda bile görüşme yaptırmak istemiyor herleyi kısıklıyor herşeyi aldık düğğn tarihi bile salon tutuldu geri dönmem zor
Bu kıskanclığı atlattırmam lazım ama nasıl
Kadın ya kadın yani samimi olma geliş gidiştr diyor bilmiyorum onların eşlerindenmi kıskanıyor napıyor iştende oldum onun yüzünden
Dedim ya işte uğraşma ayrıl gitsin daha ne anlatıyon hayatını mahveder hayatın zindana döner
Kıskançlıktan atlattıramazsın huyu bu değişmez
Arkadaşlara dışarıya cıksam otur evinde der ya da hemen çarşıda nereye hangi cafe neresi hepsini sorgular çarşı işte yani cafe sonucta ismi niye önemli cok sorgulayıcı
Diyorsun ama dönmek zor artık her şey alındı masraflar yapıldı 3 ay var düğüne
Ayrıl direkt ayrıl bak başka da yazmana gerek yok ayrıl diyorum yani melek olsa da ayrıl bu kadar kıskanç herif melek olsa çekilmez ayrıl. AYRIIIIIIILLLLL
Bişey olmaz eşyalar kim ne aldıysa alır koyar daha sonra kullanır
bırak daha şimdiden seni bunaltıyor evlenince daha kötü yol yakınken ayrıl
Baştan böyle değildi bu kadar yoktu aslında o ortak arkadas dediğiyle mesela oturup bir şey içebiliyorduk abimi de tanıyor benide oğlan tek te ı var yaşıcağımız şehirde bazen gidiyoruz oturcağımız şehre işimiz oluyor cafeye uğruyoruz iş bitince tiktok izliyor ediyor bende sıkılıyorum cağır işte gelsin muhabbet olur diyorum yani o cafede yorgunluktan uyuada kalıyor sıkılıyorum çağır hani gelsin bari muhabbet dönsün yani sen uykum var diyip konusmuyorsun diyorum ben varım ne gerek var ona sevgilş bulsun evlensin gelsin oğlan mesela akşam bizi almaya geldi kız buldum kendime elti sana dedi tanıstırcam dedi seni sana burada arkadas bak dedi oğlana evlenirsen evimize gelirsiniz dedi dışarda bir aktivite yapalım şu bu yok oda evlenir se gelcek yani oğlanı akşam yanımızda tutmadı bile oğlan bizi aldı yol da ikisi konustu o kadar bir bu kız muhabbeti döndü o yani evlenmeden gelmesin ne işin var onunla bizle konusmasın o bekar ya tm da zarar gelcek biri değil baştan böyle değildi mesela cok güzek muhabbet ediyorduk geliyordu cocuk oturuyorduk ne olduda bu ladar döndü anlamıyorum komşular var mesela orada sitede bu kadınlarla cok muhattap olma bunlar şöyle böyle diyor kimse kadında olsa yaşları var ecliler cocukları var beni muhattap etmek istemiyor
Dediğim gibi baştan umursamaz kıskanclık yok sorgulamayan hatta biriydi ilgi gösterip sorgulamayan şimdi cokça değişti ben tm ilgi var rahat kafa kıskanclık yok iyi bu ayar olur yani dedim ama bambaşka biri cıktı
seni yönetmeye çalışıyor narsist herhalde ama bende sana tavsiye hayat böyle biriyle geçmez ya kabul edeceksin ya da ayrılcaksın bana sorarsan bence ayrıl hapis hayatı bildiğin
Welcome to hapis hayatı
Kesinlikle hapis hayatı kimseyi tanımıyorum en yakın arkadası ortak arkadas bende tanıyorum yanlısı olmıcak cocukla bile oturtup iki laf ettirmiyor kendisi ile de yorgun olcağı için fazla dolaşmak istemiyor yok saçını kapat balkona cıkarken şu bu 10 dka ya saç mı bağlıcam uğraşamam böyle şeyler le ev hali bu balkona anlık öyle cıkabilirim perdelerümiz geldi balkon camıda kapalı oraya da takıldı balkon perdelerini kapatıyor iç camları acıyor her yer kapalı şuanda o derece birisi evde uğradık geçende bazı eşyalar geldi camdan bakıyordum sen ilgilen gelenlerle bakarız sonra demiştim gelmiş napıyon burada nereye bakıyon diyip baktığım yere bakıyor sonra perdeyi kapadı mutfak perdesini açtı e o acık olsa nolcak içeri aydınlık sokmuyor sanki yecekler o derece cok bunaltıcı
Neden böyle biriyle bu yola girdin ki?
Baştan böyle değildi bu kadar yoktu aslında o ortak arkadas dediğiyle mesela oturup bir şey içebiliyorduk abimi de tanıyor benide oğlan tek te ı var yaşıcağımız şehirde bazen gidiyoruz oturcağımız şehre işimiz oluyor cafeye uğruyoruz iş bitince tiktok izliyor ediyor bende sıkılıyorum cağır işte gelsin muhabbet olur diyorum yani o cafede yorgunluktan uyuada kalıyor sıkılıyorum çağır hani gelsin bari muhabbet dönsün yani sen uykum var diyip konusmuyorsun diyorum ben varım ne gerek var ona sevgilş bulsun evlensin gelsin oğlan mesela akşam bizi almaya geldi kız buldum kendime elti sana dedi tanıstırcam dedi seni sana burada arkadas bak dedi oğlana evlenirsen evimize gelirsiniz dedi dışarda bir aktivite yapalım şu bu yok oda evlenir se gelcek yani oğlanı akşam yanımızda tutmadı bile oğlan bizi aldı yol da ikisi konustu o kadar bir bu kız muhabbeti döndü o yani evlenmeden gelmesin ne işin var onunla bizle konusmasın o bekar ya tm da zarar gelcek biri değil baştan böyle değildi mesela cok güzek muhabbet ediyorduk geliyordu cocuk oturuyorduk ne olduda bu ladar döndü anlamıyorum komşular var mesela orada sitede bu kadınlarla cok muhattap olma bunlar şöyle böyle diyor kimse kadında olsa yaşları var ecliler cocukları var beni muhattap etmek istemiyor
Dediğim gibi baştan umursamaz kıskanclık yok sorgulamayan hatta biriydi ilgi gösterip sorgulamayan şimdi cokça değişti ben tm ilgi var rahat kafa kıskanclık yok iyi bu ayar olur yani dedim ama bambaşka biri cıktı
burcu ne?
Koç bende terazi
Koç erkeği böylemi gerçekten
Evet koçlar sıkıntı
Baştan baktım rahat hayat işime karışmazdı çalışıyordum o işten cıkartı beni gittiğim yerleri sorgulamaz ilgi var tm dedim istediğim ilişki yani tam uygun naparsa yapsın yanındayım hata yapmadıgı sğrece kafasındaydı
Beni şaşırtıyor onu bırakırım diye sanırım başta göstermedi kendini
ne iş yapıyorsunuz? O ve sen
Kafa dinleyim bugün dedim açmadım wpi ucak modundaydı 12 de öğlene cıkıyor aradı illa arayımmı bakman için diyor kafa dinleyim dedim ne var bunda dedim
O belediyede memur bende markette kssiyrrdim
De işte bırakmak zorunda kaldık
neyle geçineceksiniz kanka? İkinizdede iş yok
O çalışıyor
Beni çıkarttı işten
Babasıda her ay beş milyar vercekmiş kendide belediyede memur diye maaşı yüksek sma konu para değil bu kıskanclığı ona nasıl atlatmam
huyu bu atlatamazsın. Ya uyum sağlayacaksın ya da ayrılacaksın
Allah mutluluğunu daitim etsin evliymişsin sende ayrılmam için cok gec 3 ay var düpüne temmuzda da nikah kafa yapısı nasıl anlamıyorum kadın sitedekilerle bile evlş barklı cocuklu insanlar gidiş gelil yapma samimi olma onlarla demesi bile yani saçma eşlerinden mi kıskanıyor ne kadar saçma cok yorucu bir ilişkş
kanka valla seçimlerimizden biz sorumluyuz. Sana ayrıl diyemem ama hiç bişey için geç değil. Evlenince allah korusun daha mı kolay olucak sence?
Kolay değil tabiki ama ailem oek bu fırsatı bırakmaz sabret diyip dururlar yaşadığımdan biliyorum atlatmak istiyorum aslında bu durumu ona da bilemiyorum atlamazsa sıkıntı işte
Dua et o zaman güzel bir evliliğin olsun. Ancak bişeyleri Allah değiştirebilir.
Bilmiyorum bakalım inşallah değişir yoksa sıkıntı büyük sitedeki kadınlardan kocalarından bile kıskanıyorsa baya büyük yani tanıdığım kişiyle bile konuşamıyoruz oğlandan kıskanması etmesi ben hiç kimseyle konuşmıyımmı yani iki kişi varmıs güvendiği onlarla tanıstırcakmıs o kadarmıs başka kimse yok diğerleri dedi ne biliyim ya iki kişiyi sevicemmi nasıl birileri bilemiyorum ki yeni diyr tüm site gelir sen gitme onlara bir şey derseler site önü gibi cıkma dedi cok koruyucu gizleyici saklayıcı yorucu umarım atlatırız
Ruhen şimdiden yoruldum bugün kafa dinliyim diye wpe giriş yapmadım ucak moduna aldım aradı öğlen illa arayımmı bakman için napıyorsu dedi kafa bile dinleyemiyorum
Kıymetini bil