Arkadaşlar nişanlım?

Arkadaşlar nişanlım evlenince boru gibi yatıcam işten gelince yok işte şuamki gibi cafelerde olmayız evde içer ederiz yani dedim o zaman farklı şu zaman farklı şimdi daha bir düzen yok evimiz var mobilyalar gelmedi daha şöyle böyle o zamanla şu zaman bir değil dedim benim çalışmamı istemeyen birisi engel oluyor sürekli ve orada oturcağımız şehirde hiç kimseyi tanımıyorum akşam bazen yürüyüş yaparız parka cıkarız çay bahçesine arada dedi arada mı dedim hava güzelse 1 2 günde bir cıksak iyi olur cünkü sen çalışmamı istemiyorsun ve ben hep evde olucam kimseyi tanımıyorum cok sıkılıcam bunalıcam dedim haftada 2 kez cıksak yeter dedi ben şimdiden bunaldım hiç kimseyide tanımıyorum kardeşide yok kaynanamda yok kendime birisi kimse yok çalışmamı istemiyor her şey cok sıkıcı geldi şimdiden arkadaşı var mesela cok önceden tanıyorum ortak onla sohpeti daji istemiyor mesela bazen yanımıza geliyor bizi almaya yanımızda oturtmuyor kapalıyım topuzumu tuttu başörtü üzerinden boneyi felan dokunda ne bu böyle diye ilerde bu olmıcak tabi evlenince acılcak dedim oda dışarda yok acılmak felan dedi evde yanş ne dışarsı dedim balkona açık saçla cıkma çamaşır sermeye şöyle böyle diyor ev yeri tenha da yani cok sıkılmaya başladım bendemi sorun var adamda mı bunaldım ben bu şekil olmaktan kardeşi gibi gördüğümüz kişi gerçektende öyle biri değil abimle de ortak arkadaşlar gelemez oturamaz bizle evlenirse gelsin yok sevgili yapsın gelsin filan arkadaşlarım kız onlarla görğşüyoruz bazen cafe çay bahçesş ne gezmesi ya diyor otur evinde evlencen artık diyor şimdiden işten cıkarttı beni bu tavırlar boğuyor beni nolcak bu iş
Arkadaşlar nişanlım?