AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Yaşlandık , gençlere verdim sıramı :)
Niye evlenmiyorsun demedim sevgili olmak çok mu zor
Artık oda zor olmuş kadınların tek derdi para olmuş...
Para demeyen insanda vardir
Hiç denk gelmiyorum vallahi
Çevreni degistir
Olmuyor ne yazıkki sevgi ve saygının üstüne geçmiştir her şey
Haklısın ne denir ki
Hayırlısı diyelim ya
Az sevmeyi bir öğrenemedim öğrensem olacak değer verince herkes kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyor oysaki sevmek adı ama gelde bunu egoistlere anlat
Seçiciyim ve iyi birini bulduğumda duygularımın ortası yok hep uçnoktada yaşıyorum birtarafları kalkıyor insanların kendini bir şey zannetmeye falan başlıyolar çok değer veriyorum falan
Hem asosyalim hem tesettürlü ve çirkinim hem de soğuğum yani böyle biriyle kim neden sevgili olsun ki?
Asosyal ve soğuk olman etkili oluyor
Aynen bir sürü güzel kız var hepsinin de özgüveni tavan yalnız kaldıklarını görmedim
Birde artık makyaj yapmayan kadında kalmadı. makyajsız kadın bakımsız sayılıyor
Benim ailem makyaja karşı anca gizli saklı yapabiliyorum gerçi yapsam bile göz kapaklarım düşük eyeliner gözükmüyor rimel gözükmüyor arka kamerayla fotoğraf çekilince kendimi çok çirkin hissediyorum
Kendini öyle görme sen kendini seversen herkes sever.
Teşekkür ederim canım
34 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hiç sevilmedim hiç flörtüm bile olmadı yalnızlık kaderim herhalde
Çünkü dürüstçe davranıyorum gerçekler insanların işlerine gelmiyor illa kendileri gibi kurnaz olmam gerek
Boş insan çok ondan olabilir mi
Öyle ama sevilmek güzel
Yav karnı ağrısın yalan insanların sahte sevgileri hiç gerek yok dürüstlük çok pahalıymış öğrenmem baya bedel vermeme neden oldu!
Ama ders çıkardın böyle düşün karamsar olma
Ben seçiciyim bu konuda hani kibir falan değil benimkisi
Güzellik aradığım da yok sadece insan dürüst olmalı
Özellikle aradığım da yok o beni seve seve bulacak (:
Seni seven kişiye şans mı taniyacaksın doğru mu anladım
Şans değil dürüst olmadığı sürece isterse tapsın içten pazarlıklı olmayacak bir şey saklamayacak sevgili sırdaş yoldaş arkadaş herşeyin olacak sevgi budur tek sevmekle olmuyor insan bi kediyi köpeği de sever!
İnsan sevdiği için elinden geleni yapar diğer türlü yapmacık olur
E hani nerde o?
Sevgi herşeyden önce fedakarlık ister
Bir şeylerden feragat etmek gerekiyorsa edeceksin ondan kaynaklı olduğu zaman ki bu sana zarar da verse bile (senln yüzünden değil senin için Deyip o insanın kendini suçlamasını engelleyecek kadar ince düşünülmeli!) benim küçük kitapçıkta böyle yazıyor (:
Küçük kitapçık ney
Yazar mısın
Bugüne kadar hayattan aldığım dersler edindiğim tecrübe vs karmaşık bildiğin gibi değil ama (:
Bende kayboluyorum arada kendimde
Ama en büyük motivasyon aracım kendim yazıp okuduğum söz ve şiirlerim var ne bileyim böyle işte ((:
Bence şiir yazman çok özel bir şey. ama seni biraz karamsar buldum umarım yaniliyorumdur
Eyvallah çok incesin 🙏
Ama Yanılma (:
Ben değişken bir insanım ama genelde aşırı neşeliyimdir ağlarken bile gülerim bazen deli gibi sonra etrafımdaki insanlar bilmiyorum ama çok merhametli falan diyorlar ve buda bi çok şeyi açıklıyor galiba bitmişliğin eşiğine sevdiklerim tarafından getirilip yeniden küllerimden doğuşumu (:
Tabi yaşadıkların seni olgunlastirmis bu iyi bir şey. birdaha aynı hataları yapmamızı engeller. cunku belli yaşa gelince hayal kırıklığını sindirmek çok zor oluyor. daha temkinli olmak gerekiyor
Herşeyden ziyade yorumluyorsun heveslerini yitirip heyecan verici şeyler anlamsız geliyor yaşamı çok ağır geçiriyorsun çünkü yaşadığın şeyler seni düşünmeye ve değerlendirmeye sevk ediyor anlayacağın kendi alanında bilgin oluyorsun (:
Ama yinede yaşamak güzel Herşeye Rağmen bazen bir tebessüm bile huzur sebebin olabiliyor :)
Ama depresyona girmeyede açık oluyorsun bnce.
Bende öyle oldu
Yine yanılıyorsun :)))
Güçlü bir karakter zor zamanları çok kısa sürede hiç yaşanmamış gibi tüketir
Tamam üzülürsün ama kolay atlatırsın güçlü bir karakterin en büyük özelliklerinden biri de budur...
Demekki guclu karakter degilim
Öyle oldu derken depresyona mı girdin?
Bak benim şöyle bi yapımda var yabancı tanıdık fark etmez üzgün biri olsun yanımda güldürmeye çalışırım bakarım yapamadım bende onunla ağlarım (:
Buna sen karar veremezsin zor zamanlardaki sen karar verir :)
Çok iyisin teşekkürler. dusunceli birisin anladığım kadarıyla. artik insanlar çıkarcı olmuş maalesef
Eyvalla o senin iyiliğin güzelliğin 🙏
Bak dediğime geldin (:
Demek ki bayan ben değilim karamsar olan insanlardır sahte olan Bunuda unutma etrafın mahşeri kalabalık olsa bile bazen yapayalnız his edebiliyorsun.)
Evet haklısın yalnızım hep
Peki ağırlık şimdiye kadar benimle ilgili meseleydi peki size noluyo bayan yanlızlık :)?
Mesaj olarak yazabilir miyim
Tabii ki de ama şarjım az takıcam birazdan ufak tefek geç yazarsam alınma 👍
Bende işteyim biraz yoğunum müsait oldukça yazarım
Tamam Kolay gelsin bende çalışıyorum (:
İyi geliyor insana kafan dağılıyor yorgunluk oluyor ama olsun...
Uğraşmıyorum olsun diye
Niye
Bilmem , olursa olur tarafındayım
Sevgilin oldu mu
Çünkü mezuna kaldım. Ortam olmadığı için.
Çok bağlanıyorlar. yapışıyorlar
Asosyalim ondan herhalde
Biz ne bilelim kendinde ara sorunu
nedeni benim ki çok büyük korkuyorlar
Secici olduğum icin
Her şeyin ilacı zaman merak etme
Günah
Emekli oldum
Seçicilik, güven
Seçiciyim.😂
Gerek yok
tabuların vardır