Hapisten çıkan sevgilim döndü , üç gün önce aradı geçen sene olanlar için özür diledi hakini helal et dedi, bende etmiyorum alahindan bul dedim ve başkası var diye gösterdim falan yeni biriyle tanistim aklıma o vardı.. dün gece de başka bir eski sevgilim aradı karısından ayrılmış bir buçuk yasinda çocuğu alıp gitmiş annesinin evine ve ben gelicem yuzyzue konuşalım sil baştan baslayalim. senle ikimiz ve sen çocuğumu kabul etmezsin bende kalsa dimi diye sordu bana bu defa evlenince ailemden ayrı yasiycam diyor bana şu an ben kime yönelecem kafam karıştı?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
manyak mısın ikisi ile de görüşmeyeceksin tabiki herkesin iyiliği için
Herkesin iyiliği?
sen o çocuklu olan sevgiline dönsen, hapisten yeni çıkan bunun başına bela olur belki o çocuk babasız kalır.
hapisten yeni çıkan sevgilin bela olmasa bile onun eski eşi size problem olur. çocuğu bahane eder barışalım der.
hapisten çıkan sevgiline doğrudan dönsen hiç bir şey eskisi gibi olmaz huzursuz olursun.
iyisi sen BENCE bunlara hiç bulaşma
Bunlar zaten birbirni ugrenmisti iki sene önce diğeri hapisteyke bunla tanışıp sevgili olmuştum aramız bozuk olduğu zaman diğeri çıkmıştı öğrenmişti ikisi küfür etmiştiler birbinde ozamam hata geçen sene bu evli olan yine fake hesaptan yazmıştı bana oda gördü yine sifrelerim onda var hapiste olanında o giriyor hesaplarıma küfür eti yine onun gerçek hesanina yazdı karın var çocuğun hala ne asiliyon diye uslu dur aranma diye
haklı yani bence sende rahat durmalısın si*tir et bu arada nerede yaşıyorsun
Yok artık o kadar şeyden sonra konuşuyor musun hala bana herşeyi anlatmıştın
Kanka konuştum ama barışmak için değil ne açıklama yapacak diye sadece asla barışmam bana yapılanları unutmadım tabiki
Yine barışırsın sen biliyorum 😅
Üçüncüyü de bul madem
Buldum onla aramız bozuk Şu an
Hedef 4 o zaman
iyi işte threesome var sevin
İkisiyle kaç aydır konuşmuyordun
Hapiste olanla geçen sene ayrıldık girdi şimdi çıkmış arıyor yine bıktım her sene aynı olay diğeri de karısı hamileydi aradi brakiyim. onu ikimiz mutlu olalım demişti redetmistim pişmanım diye yalvardı sonra aradan beş altı ay geçmişti yine aramıştı en son ben cevap vermiştim ona konuştuk iki defa azarladim engeledi beni ozamam geçen sene şimdi dün aradı yine ayrıldık biz diyor
Uzun zaman sonra dönmüşler demekki unutamamışlar seni. Mutlu edememiş kimse onları. Bana sorarsan hapisten cıkana bulaşma seni de yakar çeker etrafına. Diğeri ise sen evlenmediysen hiç onunla da konuşma yepyeni bir sayfa aç kendine
Ben evlenip ayrıldım onları tanımadan önce ve bu evli olan bekardi benle sevgiliylen sonra ayrıldı benden olmaz bizden dedi bakire kızla evlendi ama hep bana dönmek istiyor bı taraftanda çocuğunu istiyor cozemedim
O onun cocugu tabiki isteyecek o zaman evlenip boşandıysan bu cocuk daha mantıklı. İkisinin hemen dönmesi şaşırtıcı sende eklilermiyidi mesela ayrı olduğunuzdan beri durumlarına bakıyırmyydu
Yok kız ne ekli olucam ben ayrılırken kudur hakaret edim ağzına siciym bunların aradan seneler aylar geçiyor hep dönüyor şuana kadar bana dönmeyen olmadı hiç hata 7 sene önce ayrıldığım eski eşim bile dondu geçen sene aradı istemeye gelelim seni dedi herşeyi unutup mutlu olalım dedi beyinsiz ben ondan sonra ikinci evlilimi yapmıştım ona dedim senden sonra evlendim sen daha ordamisin ailenin sözünü dinledim hep simdimi aklin basian geldi sigtir dedim küfür edil engeledim annesi anemi aramış annemde küfür etmiş kapatmış kızımla işiniz olmasın demis
Ohaaa nasıl böyle bunları herkesi yola getirdin peki nasıl davranıyorsunda böyle k+pek oluyorlar sana?
Bisiy yapmıyorum özel bişey yok valahi kendim gibi davranıyorum herhalde benden sonra hayatları istedikleri gibi gitmiyor mutlu olamıyorlar ya da eksilik boslugumu dolduramiyorlar pişman olup geliyorlar meselq geçen iki ay önce biriyle konuşuyorduk hataa evlenmek için ciddi sonra birden bire bana bahana yaptı ayrıldı tiktok videiso paylaşıyorsun senle bir ömür geçiremem dedi giti iki hafta sonra nasılsın yazdı bana görüldü bile atmadım kaldı gott gibi
Ohaa ohaa sen harikasın gerçekten. Sana bişey danışabilir miyim. Beni de az önce konuştuğum kişi aradı ben sevgiliyiz sanıyordum o da biz sadece yatmalık takılıyoruz dedi. Ağlamamak için kendimi tuttum ben seni insan gibi seviyorum derdin olursa ara dedi. Ben de ellerimi keserim yine de sana yazmam dedim engelledim. Başka bişey yapmam gerekir mi :( :( çok kötüyüm
Üzülme knka kendi kaybeder sakın arama yazma aşkından ölssnde sen kafanı dağıt başka biriyle konuş kendisi aranır aranır boşta kalınca sarar sana eline düşer ozaman da keyfine bak ister intjkam al ister afet barış ama şu an kendini yipratip üzme eğer eğlenceli ve iyi niyetli bir kizsan aklında kalırsın gelir sana
Etrafı çok kalabalık spora gidiyor hukuk okuyor. Ben de hukuk okuyorum da. Etrafındakilerden sıra gelmez gibi.
Ozaman şöyle yap sende kendinde degisikli yap güzelleştir kendini saç rengin olur giyim tarzin olur falan ve onu unutmuş gibi davran sıra gelmesede arada bir bakar o senin hesaba sendeki o havayı görürse bu nasıl bensizde mutlu ya unutumu acaba beni diye yoklemaya gelir seni sakın hemen yem olma düşme hiç yüz verme kısa ve geç cevaplar yaz üstüne asla düşme sadece bir tanıdık sevmediğin birine yazdini dusunerek geç ve kisa cevap ver umursama dolanır peşine
Tamam canım teşekkür ederim böyle yaprsam döner degil mi cünkü 15 güne İstanbul'a gezmeye gideceğim eski sevgilimin orada yaşadığını biliyor ama ben ablamın yanına giderim.
Konum göster gezdiigni orada merak etsin
İnstam açık herkese ama ekli degil bakar mı bakmaz bence :( 1 ay sonra sınavlarda denk gelirsem gelirim sadece
E siz nerden konuşuyornuz
Biz whatsaptan konuşuyorduk yüz yüze buluşuyorduk. Birkaç saat önce oldu bu olay engelledim sonra instadan da sildim iki taraflı
Kader mahkumu muydu?
Evet
Zaten hapishanelerde hiç suçlu yok.. Hepsi masum.
Ya ne alaka dur kafam karıştı bağımlı o ve iyi işle yapmiyor
İkiside dursun