Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Olunmazzz nasıl ana kuzusu bir kadınla olmazsa erkekle de olmaz. Sürekli danışıp duracak ona sormadan adım atamayacak. E oldu olacak faturanı da anası yatırsın
11 Yorumla- +1 yıl
Anası yatırsın djsjs
En İyi Cevaplar
+1 yılBöyle benzetmeleri yapmaktan nasıl hoşlanıyorsunuz ben bilmiyorum ama her insan anne kuzusudur kadınlar anne kuzusu değil mi? Ben evli kadınlar gördüm en küçük bir kavgada hemen annesine mesaj atan hemen annesini arayıp şikayet eden Yani bunu sadece erkekler yapmıyor bakın insanların birçoğu anne kuzusudur hepimiz anneden dünyaya geldik annelerimiz bizim baş tacımızdır, ama ben bakıyorum şimdiki kadınlar şunu istiyor benimle evlendiyse sadece benimle ilgili olacak kendisine ailesinden uzaklaştıracağım istediğim gibi at koşturacağım bunu istiyorlar yani ama böyle bir dünya yok kimse kusura bakmasın ben bedensel engelli olarak dünyaya geldim şu anda 32 yaşındayım, Annem senelerce bana emek harcadı kıymet verdi değer verdi benimle hastanelerde kaldı şimdi ben evleneceğim affedersin tamam seviyorum evleniyorum diye hayatıma bir kadın girdi diye ne yapacağım anneme ilgi gösterdim diye bana anne kuzusu diyecek kapı dışarıya ederim adamı işte umurumda değil yani annemi kimseye değişmem bana ana kuzusu diyecek adam hiç gelmesin
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Sevmesi sayması iyidir ama kuzulukya kendi fikrini değilde annesikini dinliyorsa sürekli o mutsuzluk yaratabilir :D
13 Yorumla- +1 yıl
Neden kuzu shsjej
- +1 yıl
😅😅
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAna kuzusu bir erkek annesinin dizinin dibinden ayrılmasın mümkünse kimsenin başını da yakmasın...😄
213 Yorumla- +1 yıl
Benim başımı yaksın djsj
- +1 yıl
- +1 yıl
🤣🤣 sosyetik gel yakiyim
- +1 yıl
Neyi yakıyon sen lan?
- +1 yıl
Başını
- +1 yıl
@EskisehirliAdam bilmediğin sularda yüzersen boğulursun hocam
- +1 yıl
Gel beraber bogulalim
- +1 yıl
İstemez.
- +1 yıl
Neden bana atar
- +1 yıl
Atar değil, “istemez”in neresi atar?
- +1 yıl
Teşekkür ederim. 🥰🌺
- +1 yıl
Rica ederim ☺️🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılAsla olunmaz çünkü her zaman annem annem dernesi unutur
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır olunmaz, mümkünse bu tür erkeklerden uak durulması gerekir.
11 Yorumla- +1 yıl
Uzak**
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnnesini sevip saymalı ancak "anne kuzusu" tabiri kadar düşkünse o iş olmaz.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 266,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır anne kuzusu bir erkek ile mutlu olunmaz. tabi ki kadınlar anne kuzusu olabilir ama erkek için sorun olur bu yani çünkü erkekler annelerini çok dinliyor bu da evliliğe karışmasına müdahala etmesine neden olabilir. ama yine de herkesin kişisel kararıdır. ben eşime daha çok değer verirdim.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAna kuzusu olacağı doğru anlar vardır erkeğin mutlaka. O anların duygusunu mental olarak her âna yaymazsa, dengesini ve dozunu güzel ve kıvamında tutturursa orta bir yolda buluşup, anlaşıp, kaynaşabiliriz diyorum😏
10 Yorumla
+1 yılİliğinizin kemiğinizin son raddesine kadar yıpranmak istiyorsanız anne kuzusu bir erkekle evlenin :D Kendi kararlarını alamaz, annesinin sözünden çıkmaz, kayınvalidenizle tartışsanız bile sizi savunmaz, çocuk planlarken bile size değil annesine sorar. Tam bir ipotekli kimlik örneği :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hayat engebeliklerle dolu hiçbir hatanın affı yok yeri geliyor düşüyorsun kalkmayı bilmen gerek hele ki aile reisi olacaksan sorumluluk gerektiriyor için ağlasa da aileyi mutlu etmen gerek bu yüzden ana kuzusuyla bir ömür geçmez mızmız bir erkekten de hayır gelmez.
10 Yorumla
+1 yılBerkcansu ne oldu hayatım neyin var dersin sonra 😅😅😅
Normal kuzu ile olur saç kavurma yapılırda. her iki cinsiyetin ana kuzusuyla da olmaz baş ağrısı uzak olsun aman 😅
126 Yorumla- +1 yıl
Niye anne kuzusunu hemen böyle düşünüyorsunuz ki
- +1 yıl
Yarın bir gün ana kuzusu dediğin adam anasının babasının tek sözüyle seni silip atabilir. Patlamaya hazır bomba gibidir anakuzuaları ne istediğini bilmez. sitedeki soruları takip et. bu tarz 10 sorudan 4ü net benim dediğim gibi gelişiyor.
- +1 yıl
hatta birine cevap vermişsin.
- +1 yıl
Sitedekilerden ibaret mi hayat :D
- +1 yıl
Cımbızla çektiğin cümlelerin neden somut tarafı yok :D yani orayı mı anladın hemen. gerçek hayatta yaşanan şeyler bunlar. ANAKUZUSU olan bir erkek veya kadından ilişki yürümez özellikle evlilik. Bak sevgili olabilir cinsellik yaşabilirsin ama evlilik olmaz. sana arkdas tavsiyesi sakın o hataya düşme en ufak bir fitnede yuvan dağılır 🤣🤣
- +1 yıl
Tamam neyse, şu an kafam başka yerde. Haklısın hdjd
- +1 yıl
Al işte kaçıyor kafanın olduğu yere git hadi 😅😅
- +1 yıl
Dur bişi demeyi unuttum '' Gıcık, uyuz '' 😏
- +1 yıl
Teveccühün :D gıcık uyuz falan
- +1 yıl
Sinir şey deli manyak 😜 kardeşim olsan her gün kavga ederim senle 🤣
- +1 yıl
Üç tane kardeşim var, hepsi pes ediyor :D tavsiye etmem en cadısı benim
- +1 yıl
Hayri potter serisini bitirmiş biri olarak bir cadıyla nasıl başa cıkacagımı cok iyi biliyorum😅 yanlış cadı avcına bulaştın cası sila seni 🤣🤣
- +1 yıl
Heh uzun zamandır cadı sila denmemişti bana :D tam oldu
- +1 yıl
Ben bişi yapmadım sen kaşındın 🙃 kafanın takıldığı yere ne zaman gideceksin burada takılı kaldın da 😜
- +1 yıl
Onu hallettim ben ya. 10 parmağımda 20 marifet 💁♀️
- +1 yıl
Ayaklarla 20 oluyor hepsinde farklı bir marifetin var demekki 😜
- +1 yıl
Sus be hsjd
- +1 yıl
Susmucam hem sen Yemek yapmayı beceriyon mu 😏
- +1 yıl
Şimdi ne alaka 🙄
- +1 yıl
Eee konuyu hızlı değiştireyim dedim cadının kazanında yemek pişmiyor mu?🙄
- +1 yıl
Çoksel yemek yaparım canım isterse
- +1 yıl
mutlu olunca mı demek bu 🙄🙃
- +1 yıl
Yoo canım isteyince :D demek öyle yazdığım gibi
- +1 yıl
Immm en cok hangi yemeği güzel yaparsın?
- +1 yıl
Haha acıktın mı sen hayırdır ya :D kötü yaptığım yemek yok. Genelde beğenilir
- +1 yıl
Normalde 20 yıldır yemek yaparım da hayır işte : )) Canım senin elinden yemek çekti onlar genelde beğensin ben hep begenirim 🙃
Ana kuzusu erkekler analarının apış arasından da ayrılmasın lütfen.
20 Yorumla
+1 yılAnnesini seviyorsa, diğer kadınlara da saygı duyar..
11 Yorumla- +1 yıl
Ben de böyle düşünüyorum şekerim, gel de anlat
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Annesi Çok iyi bir insansa mutlu olunur sorun olmaz çünkü annesi iyiliği güzellikleri söylerse oğlanda o yönde ilerler ama bazı anneler var düşman başına geline kötü olursa ve o kadının oğlu anne kuzusu olursa uzak dur derim
10 Yorumla
+1 yılAna kuzusu kızlar oluyorda erkekler oldugunda mı olunmuyor 🙄
13 Yorumla- +1 yıl
Olmuyormuş 🙄 sorduk öğrendik
- +1 yıl
Burdakiler herşeyi biliyor zaten
- +1 yıl
Hıhı biliyorlar :D bildiklerini sanıyorlar.
+1 yılBir erkek elbette annesine bağlı veya düşkün olabilir pek sorun etmem ama ikimizi ilgilendiren konularda ya da sorunlarda da anasının kuzusu olmaya devam ederse yollarım anasının yanına. Kısacası fazla anne kuzusu olmak iyi bir şey değil
12 Yorumla- +1 yıl
Ne diyon ya işine bak yoruma salça olma
- +1 yıl
Kardeşim senin gibi bir cinsiyetçi ile uğraşamam gidip gelip beni bulma sal beni
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAnneye babaya değer verilip iyi-kötü günde yanında olunmalı ancak ana kuzusu biriyle çok ama çok zor. Kadın olsun erkek olsun fark etmez insan bağımsız olmalı kendi yuvasını idare edebilmeli.
10 Yorumla Anne kuzusu olan erkekler; diğer kadınlara karşı saygılı, kıymetbilir ve merhametli olur ama çok fazla ana kuzusu olan birini de ben kabul edemem, onu kıskanırım.😄🙄
10 Yorumla
+1 yılBütün kızlar olmaz demiş 😂 annesini benden daha çok sever korkusu var hepsinde ya ne yapacaktı sizi daha mı çok sevecek 😂
10 YorumlaKanka kaç ya cidden kaç. Anne kuzusu olunmaz elbet aile görüşü önemlidir ama bu hayatının tamamını kaplıyorsa kaç yani
10 Yorumla
+1 yılHayır böyle insanlardan uzak kalmak daha sağlıklı annesinin parçasından ayrılmayan erkek büyüyemez evlilik sürecinide yürütemez
10 YorumlaBir süre sonra beni de annesi yerine koyar hiç ama hiç istemem bunu. Ama gönül bu kimi seveceğine müdahele edemiyoruz bazen
10 Yorumla
+1 yılAnnesi gelin değil düşman gözüyle bakarsa gelinine oğlu da mutlu olmaz gelinide kendi de... Ana kuzusuyla zor ama imkansız değil,
10 Yorumla
+1 yılHer insan anasının babasının kuzusudur. Aşırı bağlı yaşamak sıkıntı... Sadece hayatındaki insanla değil, bir birey olarak yaşaması çok zor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,2b cevap paylaştı. Ana kuzusunu getiririz eve benim kuzum olur. Onu anasından daha değişik beslersek bizim kuzumu olarak kalır
10 YorumlaYok ya oğluşum oğluşum diye peşinde gezer. Aslında kendine bağımlı biri olduğu için bu durum annenin hoşuna gider. Fazla iyi bir durum değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef annesine çok aşırı düşkün bir erkekle mutlu olunmaz
10 Yorumla İlerde sende anne olacaksın ve böyle bir evlat isyeceksin güven bana
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Benimkine sorsan hiç sözümü dinlemedi der :Dd bu söze aykırı olarak doğmuşuz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşlık bile yapmam ki siz bunlarla sevgili olacaksınız 🤦🏽♂️
10 Yorumla Olunmaz her gittiği yere getirecek başbaşa mutlu bir an yaşanmaz ki
10 Yorumlaana kuzusuysa evlenmeye hazır değildir o evlenince çok sıkıntı yaşarsın benden söylemesi
10 Yorumla
+1 yılOlamam
Annesi o kızı bırak derse annem bırak diyor ühühüğğğ seni bırakıyorum der maazallah10 Yorumla
+1 yılOlmaz tabiki , ana kuzusu da olmaz , sevgili kuzusu da olmaz , erkek dediğin bağımsız olur
10 Yorumla
+1 yılOlmaz sosyetik olmaz. Ana kuzusuysa, annesinin yanında kalsın bir ömür. 😏
10 YorumlaÇok mutlu olunur, tabi konuya annesi tarafından bakıyorsak 🙂
10 Yorumla
+1 yılOlunmaz. Annesini sever köşe atamaz da atmasın da. Ama her adımını annesinin onayıyla atmamalı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Annesinin sözünden veya babasının sözünden çıkmayan ne erkekle ne de kadınla mutlu olunmaz
10 Yorumla
+1 yılAnasının dizinin dibinde otursun oynama o sünepe kediyle yarın anası yönetir ilişkinizi yoksa
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılYok
o yüzden evlenmiyorum 😃 Elin kızını mutsuz etmeyelim bide 😃😃
10 Yorumla
+1 yılBende Anneme düşkünüm de herkesin bir düsünceleri istekleri olmali 😄
10 Yorumla
+1 yılne demek ana kuzusu ancak benim kuzum olabilir benden sonrada 😂
10 YorumlaHahahah her erkek ane kuzusu olmalı
ANNELER CANDIR
Geriye kalan kadinlar HEYECANDIR
😼😹⭐🌟✨💥💥💥11 Yorumla- +1 yıl
Tabii ya.
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnne kuzusu erkekle kardeş kardeş oynarlar bir birlerinle
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsürekli annesinin dediğini yapıyorsa olunmaz tabi ki. sahiplenmeyi bilmeli sjjs
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl😂
Olunmaz, Ben birini taniyodum Hatta karisiyla yatarken Annesi kapini açik birakip uyuyun diyodu, sonunda gelin Bikti ve biz nasil çocuk yapicaz demişdi😃
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHişt kışt uzak dur git kumda annenle kumdan kale male yap bana ilişme ::D :D :D
10 Yorumla
+1 yılOlunabilebilir jxkdkxmmdmd
24 Yorumla- +1 yıl
Çok cici olunur :D
- +1 yıl
-Aşkım sevişelim mi?
-Ya dur kızım terlerim falan şimdi durduk yere hasta olmayalım, eve gidiyim annem sırtıma bi havlu koysun geliyorum
😂😂😂 - +1 yıl
Oy anasına gidip sırtına havlu koyduracakmış yiğidim hahaha aslan parçasıııı
- +1 yıl
😂😂😂😂😂😂
+1 yılgörselde ki anne kuzusu kim
13 Yorumla- +1 yıl
Bilmem 🙄
- +1 yıl
adam kocası gibi duruyor
- +1 yıl
Sorabilme imkanımız yok.
Hanımcı olması lazım. Yoksa kurtarmaz :d
13 Yorumla- +1 yıl
Hem o hem o olunmaz mı :D
- +1 yıl
Olunabilir ya 😂
- +1 yıl
Bence de olunur ya 💁♀️ olsun yaaa hsks
- Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılHı hı annesiyle ortamıza alır yatarız. 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Yok canım o kadar da değil, o annesiyle yatsın ben kanepeye geçerim djdj
Zenginse neden olmasın
12 Yorumla- +1 yıl
Zenginse parasını da anası yiyordur :D
Dedikodu yaparsınız, kısır günü falan, kahveden sonra fal bakma
10 Yorumla
+1 yılBen çevremde hiç öylelerine denk gelmedim ama analarının aslanı olan çok kişi gördüm. ;)
10 Yorumla
+1 yılNe anne kuzusu bir erkekle nede dominant bir kadınla mutlu olunmaz.
10 Yorumla
+1 yılAnnesine saygı duymak güzel bir şey ama bağımlı değil, bağlı olmasını tercih ederim.
10 Yorumla
+1 yılOlunmaz. Hata olduğunu bilmelerine rağmen düşüyorlar kadınlar
10 Yorumla
+1 yılOlmaz kesinlikle annesi yüzünden ayrıldık uzak dur çok üzülürsün
10 Yorumla
+1 yılAna kuzusu erkekle de ana kuzusu kızla da ilişki yürümez.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlunmaz ben yandım sen yanma😀
11 Yorumla- +1 yıl
Bırakın beni yanıcaaam shjs
Bana bu sorularla gelmeyin lütfen 😂
24 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Sanmıyorum.
Anne kuzusu bir kızla mutlu olamam.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Herkes ana kuzusu değil midir 😏😏😏
10 Yorumla- Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne