Yaşlar 25 peşimden koştu 1 ay konuştuk 3 yıl önce kızı terketmiş ilk defa benle konuştu ondan sonra. mutluyken sana duygum yok dedi o Kıza gitti geri?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Duygun varsa neden bir kıza bir ay verirsin ki. Sonra çat diye bırakınca onun halini hiç düşünmez misin? Onunla kötü olduğunda sana tekrar yazar sakın cevap verme bir daha onunla asla iletişime girme bence canım. Sadık bir insan değil , tutarsız , ne istediğini bilmiyor. Bu durumda gönlün yorulur. Kendini ondan koru
24 Yorumla
Soran+1 yılSenden çok hoşlanıyorum belli edemiyorum bil dedi
Soran+1 yılEvlenilcek kızsın vs birbirimize benziyoruz gibi Hergün konuştuk buluştuk da bana niye çok sarılmadın dedi ilk buluşmada bile
Soran+1 yıl25 yaşında yakışıklı mühendis namaz vs kılıyor güvendim Yani gerçekten ona hayaller kurdum öğretmenim o istedi diye yakın yeri yazdım ve normalde gitmicegiö yere atandım
Soran+1 yılBana yazık değil mi sonradan ben bağlanınca ilişkiye hazır değilim engeller en sonunda da ayrıldı hayatımda biri var dedi o kıza gitmiş. Benim suçum neydi
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılHayırlı olsun diyceksin nacım kafana takmayıp gülüp eylenmene bakacaksın çünkü bu kişiler her çiçekten bal alır bir birini aldatır iş işten giçtikten sonra canın yanacağına şimdi yansın erken unutursun insan çektiği acıları unutamaz ama büyüğünü yaşamamış olacaksın
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aslında sevgilinin eski kız arkadaşı sayesinde aslında sevgilin olmayan senin öyle zannettiğin karaktersiz birinden kurtulmuşsun ve bir tecrübe kazanmışsın. Ne yapmalısın, ders al işte bu durumdan...
04 Yorumla
Soran+1 yılayrıldılar ve engelimi kaldırdı onu sildiğim için fotosunu bana gizledi kaydeder kaydetmez fotosunu bana açtı şimdi
Soran+1 yılOnu seviyorum belkide çok pişman benim yazmamı istiyor
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
23Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılUnutun.
01 Yorumla
Soran+1 yılPişman olmaz mu
Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. Bu saatten sonra senin yapacağın tek şey, kendi yoluna bakmak olacaktır. Yarın bir gün yine eski sevgilisiyle sorun yaşayıp sana geri dönmek veya yazmak isteyebilir. Bunlar yaşanmış şeyler, sen buradan ders çıkartıp kendini toparla unutmaya çalış.
130 Yorumla
Soran+1 yılO kodla olmasa bana Mo gelir
Soran+1 yıl*Kızla
Soran+1 yılKız ağzına sıçmış sorunlu biriymiş ki hala boşta dönmüş hemen o da buna.
Soran+1 yılBunun suçu olmadığı halde bu geri döndü kıza
Soran+1 yılCepte değilim sildi beni
Soran+1 yılSorun yaşamaz ya herhalde
- +1 yıl
Gelir muhtemelen ama o kızı da bırakmaz ikiniz arasında oynar sen hep o kızla arası bozulduğunda kendini özgüvensiz yetersiz hissettiğinde yazdığı egosunu tatmin eden kız olursun onun hikayesinde kullanır yani duygusal olarak. Bunu hiç anlamazsın aslında iyi biri dersin içinden ama değildir bu çocuktan sana yâr olmaz ne yazık ki 🥺😔
Soran+1 yılO kadar zaman ayrılardı aşıkmış hala eskisinden iyi olur evlenirler
Soran+1 yılayrıldılar ve engelimi kaldırdı onu sildiğim için fotosunu bana gizledi kaydeder kaydetmez fotosunu bana açtı şimdi
Soran+1 yılNedenki
Soran+1 yılMesaj yazdım aynı dk yazdı istemese niye konuşsun
Soran+1 yılYazdım. Uzun uzun konuştuk merak etmiş ev tutumu mu falan Sevgilisi varmış ayrılmamış beni niye ekledi o zaman rahatsız etmiyim yazmam dedim rahatsız etmiyorsun canım dedi ve konuşmak istiyor
Soran+1 yılO kızla olduğu hald ve silmiyor beni nasıl biri çözemedim
Soran+1 yıl@malefiz00 evet de 1,5 y oldu tam ters ona bağlanması lazım kazım adam benle konuşmak istiyor evimi vs merak etmiş çok saçma yaptığı onu çok seviyorsa ben silmesi lazım
Soran+1 yıl@aijan31 e o kızla ayrılma ihtmali mi var sanki saçma yedek tutması. Ama birazda sıkılmış ilgi istiyor 1 ayda
Soran+1 yıl@malefiz00 dediğin oldu onla kavga edince geldi ayrıldı sandım evlenilcek kızsın keşke önce çıksaydın karşıma dedi cinsellik konuşmamıştık konuştuk vs en sonunda ben ciddi olunca itiraf etti var dedi konuşmadım ısrsr etti beni istemiyorsun tarzı blöfler yaptı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılArada duygu olmayinca bir ay değil iki ayda konuşsan olmuyor. Çocuk senimi kandirsaydi dahami iyiydi
07 Yorumla
Soran+1 yılOnu unutmasıysa niye bana Ümit verdi öğretmenim öok hoşlanıyorum dedi herşeyime karıştı atanacağım şehri o yakın olsum dedi diye ısrar ettim ona güvendim yazdım
Soran+1 yılHiçbişey yokken bıraktı gitti bana yazık değilmi istemiyorsa niye istiyormuş gibi yaptı yalanlar attı peşimden koştu
Soran+1 yılAcıklaması istediğini düşün hakkını helal et duygum yok denedim olmadı hayatımda başka biri var bana ulaşma düşünme
- +1 yıl
Okumuş öğretmen olmususn bence biraz mantıklı davran. Bir ayda tanıdığın biri için neden tercih yapıyorsun ki. Bence erken den soyleyip seni kandırmasi daha iyi. Üzülme
Soran+1 yılO güveni verdi bana çünkü o hani nerden bilebilirim aniden 3 sene önce ayrıldığı kıza gideceğini
Soran+1 yılAhımı aldı inşallah mutlu olamaz. Pişmam olur beni kaybettiğine
- +1 yıl
Bacım bir ayda tanıdığın adam için hayatının seçimini yapmışsın bellkiki kendini çok kaptirmissin boş ver ikiyuzzluymus Allah'a havale en guzeli
+1 yılbendede öyle bırınden hoslandgımda ya kızın eskı sevgılısı cıkıp kafa karıstırır... ya da barısırlar.
04 Yorumla
Soran+1 yılAllah belasını versin onun hayallerimi yıktı. Bide namaz kılıyo 5 vakit
Soran+1 yılYalanlar attı bana
- +1 yıl
yarabandı olarak kullanmıs senı vıcdansız... ben eskiyi tamamen unutmadan asla bır ılıskıye baslamam...
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Büyük ihtimalle unutamamiştir ve seni yara bandı olarak kullanmıştır sonrasında tekrar ona dönmek istemistir.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvett
Soran+1 yılAma sence onla olurlar mı beni engeldi heryerden ama
Senin sayende mi olmuş gülmekten öldüm ya komedi filmi gibi ancak Türkiye gibi yerde yaşanacak olay hsjsjsksksks
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Soran+1 yıl3 yol olmuş benle olunca gitti
Soran+1 yılYalnız mutluyum demişti
Soran+1 yıl3 Yıldır kimseyle sevgilisi olmamış bi benle konuştu 4/4lüksün dedi aam olmuyor güzelim mesleğim var sohbetimi seviyor zararlı aşlışkanlok ortam vs yok ev kızısın diyordu ama bana duygusu yokmuş bence böyle bi kodla olamıyorsa kimseyle olmaz dedi ona gitti
Soran+1 yılBaşka neden 3 sene sonra dönsün
Soran+1 yılBenle olunca anladı
+1 yılSenin sayende olmamış o iş. Zaten unutamamış. Geri dönülmez bir yola girmeden önce son çıkışta bunu kendine itiraf edebilmiş.
05 Yorumla
Soran+1 yılMutlu olurlar evlenirler Yani
- +1 yıl
Dün ilişkileri neden patladıysa bugün yeniden patlayabilir. Sen yoluna bak. Moral depola. Yarını yarın görürsün demiş candan hoca.
- +1 yıl
Olayı unuttum ben ablacığım. Dizi izliyorum buraya konsantre de olamadım şimdi... Kavuşursunuz inşallah ne diyeyim...🤪
Soran+1 yılBen eski aşkı için terketti engelledi şimdi engeli kaldırdı kaydetti benib ayrılmış
+1 yılBence sıyrıl bu kişiden ve yaşamına bir daha dahil olmasına izin verme. İnan bana daha karşına nice güzellikler çıkacaktır.
00 Yorumla
+1 yılbu ne yaaaa? sen cidden böyle bir soruyu sorma gereği neden duyuyorsun? bırak gitsin köpk yA kalpsiz it
00 Yorumla
+1 yılhayır işlemişssin o sana geri döner şuraya yazıyorm
012 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılEngelledi heryerden masıl ulaşsın
- +1 yıl
sen bekleme yine de
Soran+1 yılİhtmal var mı
- +1 yıl
var da beklemeye değer mi ki sorguluyorsun sösşşd kıtlık var sanki mk
- +1 yıl
yaa işte acı gerçekler sen de izle öyle afferim😄
Soran+1 yılMesaj mı atsam
- +1 yıl
bence hiç atma
Soran+1 yılNeden ki yüzü yok belli ki benden adım bekliyordur belki
Soran+1 yılBayramını kutlasam peki
- +1 yıl
yazık be üzüldüm sana almxmx
+1 yılHerkes yeni araba ister ama eski arabanın verdiği güven farklıdır :D
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç ummazdım yalanlar attı senden hoşlanıyorum vs
- +1 yıl
Siz kadınlar zaten erkek bulma konusunda hep :D falsolusunuz genelde size değer vermeyen erkeklere aşık olma konusunda başarılsınız :D
- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki o daha çekici, mutlu eden ve istediği birisi.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma benle 1 kere buluştu
Dürüst davranıp söylemiş iki yerden de devam edebilirdi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÜzülecek bişey yok Doğrusu da bu zaten Yol yakınken ayrılmış bitmiş Doğal karşılamak lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeninle ne ilgisi var bunun neden senin sayende barışmış anlayamadım?
017 Yorumla
Soran+1 yılBenim 4/4 şük olduğumu söyledi güzellik iyi niyet meslek karakter ortam sohbetim ama olmuyor dedi duyum yok hoşlanıyorum şeyleri yalanmış heps
Soran+1 yılBence böyle bi kızla olmuyorsa onun dışında kimseyle olmaz dedi zaten ben başkasıyla yapamam dedi bana da.3yıl aradan sonra benle olunca gitmesi tesadüf mü?
Soran+1 yılO barıştı kızla üstelik
Cevap sahibi+1 yılHayır seninle bence hiçbir alakası yok. Demekki bu zamana denk gelmiş onla barışması böyle birini hiç sevme, unut gitsin
Cevap sahibi+1 yılWhatsAppmı bu :)
Soran+1 yılEvet mesaj attım konuştuk 1,5 saat anlık sevglşm var canım bil dedi yazmam rahatsız etmem dedim rahatsız etmiyorsun dedi kestim konuşmayı
Cevap sahibi+1 yılBence hiç yazma sevgilim var diyen birine ben yazmam kendini bi b*k zannediyorlar sonra sal gitsin
Soran+1 yılYazmadım hayatta yazmam zaten de numaramı silmiyor tam tersi 1,5 ay sonra engeli kaldırdı amacı ne?
Cevap sahibi+1 yılSilmiyorsa sen sil amacı ne olacak yedekte tutmak erkek zihniyeti
Soran+1 yılBenş merak edip sonradan engeli kaldırması çok garip geliyor ben onu silince engelimi kaldırdı
Soran+1 yılBana bakıyor yani
Cevap sahibi+1 yılEe nasıl görüyorsun sildiysen?
Cevap sahibi+1 yılMerak edilecek bişey yok erkeklerin hepsi böyle asla ama asla bir kızın numarasını bile silemezler yedekte dursun kafası 😂 onlar duygusal değil duygularıyla hareket etmiyorlar önemsemezler birçok şeyi silmekle uğraşmayordur belkide bu kadar takılma
Soran+1 yılYok eski sevglim sildi direkt. Başka bi kızla olunca bu da öylenkşmsyi tutmayan biri biliyorum istese siler ama benş merak ediyor
Cevap sahibi+1 yılSende ümit mi besliyorsun çok komiksin 😄 adamın amacı belli hala beni merak ediyor diyor bu kadar saf olma
Soran+1 yılNeymiş amacı ya ben cinsellik konuşmuyorum buny biliyor
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılAcemibirliği sayende atlattı. Ustabirliği hayırlı olsun. Sen de acemilikte devam edersin artık..
00 Yorumla Onu unutmak için seninle oldu demek ki
00 Yorumla
+1 yılAhını almış, çok üzüldüm. Sana düşen onu hayatından çıkarmak ve böylelerinden uzwk durmak
08 Yorumla
Soran+1 yılO istedi diye güvendim öğretmenin istemediği yere atandım
Soran+1 yılİstemediğim yeri yazdım. Senden hoşlanıyorum dedi yanına gelirim dedi herşeyi yalanmış kamdırdı beni mühendis 25 yaşında zengin yakışıklı namazında niye benle oynadı
Soran+1 yılO istedi peşimden koştu umut verdi sonra ortada bıraktı engelledi heryerde
Soran+1 yılMutlu olurlar mı sence
- +1 yıl
Benzer bir şeyi ablam yaşadı, aldatıldı. Adam evlendi ve geçen ablama pişmanım seni seviyorum diye mesaj attı. Çoğu pişman oluyor ama geçti artık yola devam et
Soran+1 yılPişman olur mu Yani
- +1 yıl
Bilemiyorum inan
Ee daha ne istiyosun zamanini almadan hemen gitmiş.
06 Yorumla
Soran+1 yılAma seviyorum dedi Ümit verdi
Soran+1 yılÖğretmenim Atama tercihimi ona göre yaptım bıraktı gitti beni
Soran+1 yılGüvendim ona o güveni verdi sözleriyle
Soran+1 yılPsikoloji bozuldu resmen
lavukluk yapmış ama galiba seni öyle görmemiş sevgili olarak bakmamış
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok hoşlanıyorum dedi evlenilcek kızsın seni beğeniyorum sohbetini seviyorum ama hızlı ilerlemeyelim dedi
Hikayemiz cok benziyor ne yaptin ne durumdasin
00 Yorumla
+1 yılArabam kaldı yolda yolda
Yağma yağmur yar beklerim00 YorumlaŞimdi mutluluklarını izleme sırası
019 Yorumla
Soran+1 yılO kzı ilk sevgilisiydi. Bende ondan somra konuştuğu ilk kişiyim
Soran+1 yılBende başkası yapsa başka kişi mi yok sana derim ama hoşlanıyorum ondan yazardım geliyor
Soran+1 yılBen yazar yazmaz Aynı dk bayramını kutladı
Soran+1 yılBeni bekliyor gibiydi bende teşekkürler yazdım netim kötüydü 5 dk sonra
Soran+1 yılAma nasılsın diye falan sormadım bilmiyorum tekrsr yazıp sorsam olur mu ki. Birde baya şaşırdım tedirgindim yazarken de aynı dk yazmasına konuşmak istiyor gibi geldi istemese geç yazardı diye düşündüm
Soran+1 yılYazdım. Uzun uzun konuştuk merak etmiş ev tutumu mu falan Sevgilisi varmış ayrılmamış beni niye ekledi o zaman rahstsı etmiyiö yazmam dedim rahatsız etmiyorsun canım dedi ve konuşmak istiyor
Soran+1 yılBen yazmadım zaten sevgilim var deyince. o tam tersi rahatsız etmiyorsun vs dedi. Ama engeli niye kaldırdı sevgilisi Vardar 2 ay sonra tam tersi silmesi lazım beni ve numaram kayıtlı bende ayrıldı sandım. Mesaj atınca da beni merak ediyor ev tuttun mu vs (2 ay önce ev tutucam diyordum ) hala da silmiyor numaramı. Aöaco ne ne sence
Soran+1 yılBen onun numarasını sildim 1 hafta önce o zaman engeli kaldırdı. Öğretmenim başka şehirde ev tutucam işte onu niye ilgilendiriyor ev tutmam ki.
Soran+1 yılO kızı çok sevip aşıksa niye numaramı tutuyor 2. planı düşünür mü insan
Soran+1 yılKız 5 senelik sevgilisi ona aşığım diyip terketti beni. evet tek yaşıcam ondam dolayı bence soruyor. ama ben yazsamasam da yazmazdı sadece numaram var şu an onla
+1 yılNe güzel sana minnetarlar.
13 Yorumla
Soran+1 yılMutlu olurlar mı
- +1 yıl
Kimbilir belkide takrar biraraya gelirler.
- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılAl eline çekirdek sonra çiklet.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden evlenirler mi
- Aşk İlişkileri konusunda 26,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇeyrek al düğünlerinde takarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde öyle oluyor çok eskiye dönen var
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDaha karar verene kadar oo
Soran+1 yılNe kararı vericek
+1 yılSenle kendini denedi. Deneme tahtası olmuşsun
020 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi denedim olmadı dedi
Soran+1 yılBirde o çok umut verdi o istedi
Soran+1 yılKız ağzına sıçmış bana çok anlayışlısın iyi birisin diyordu beni bıraktı yine
- +1 yıl
maalesef böyle yapan cok insan var
Soran+1 yılKız da koşarak dönmüş
- +1 yıl
Deveye diken insana s... yaranır
Soran+1 yılÇocuk da ben olmasam o kıza hayatta dönmezmiş inat yapmış
Soran+1 yılBeni istemedi başta umut verdi
- +1 yıl
Belli belli 😂😂 sana boş sallayıp durmuş
Soran+1 yılSeviyorum belli edemiyorum 4/4süm evlenilcek kızsın
Soran+1 yılVe atama şehirlerime karıştı
- +1 yıl
Iyi ki olmamış ucuz kurtulmussun karaktersiz omurgasız biriymiş
Soran+1 yılO istiyor diye yakın olalım diye ona güvendim yazdım
Soran+1 yılSonra çekti gitti
Soran+1 yılEn başta o kadar güven vermese ciddi olmasa yazmazdım inandım ona sadece
- +1 yıl
Ohaa nasıl bir kafa yaşamış o öyle. Tam karaktersizmiş
Soran+1 yılAklımın ucundan geçmedi
Soran+1 yılŞimdi o bedeli ödicem hayatımla ilgili bi karardı
- +1 yıl
Buda sana ders olmuş bence bir daha güvenme
- +1 yıl
İnşallah sonucu kötü olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni merdiven olarak kullanmış
024 Yorumla
Soran+1 yılO kadar ciddiydi ki kandırdı beni koz ağzına sıçmış
Soran+1 yılYine gitti ona. bana o kadar Ümit verdi herşeyime karıştı
Soran+1 yılÖğretmenim o mühendis Atama tercihlerimi ona göre yaptım defoldu gitti nerden bilebilirim güvendim
Soran+1 yılSadece
Cevap sahibi+1 yılÜmit verdiyse ahını aldı. Ahını yerde kalmaz
Soran+1 yılO kadar iyi davrandım ki hiç suçum Yoktu çok sevdim doğumgününü tek ben kutladım hediye aldım
Soran+1 yılBuluşmadı bile benle heryerden engelledi
Cevap sahibi+1 yılNe iyi insansın sen ya
Soran+1 yılOnun yüzünden tercih etmicegim şehre atandım
Cevap sahibi+1 yılboş ver daha peşinden gitme kendini düşürmüş olursun
Soran+1 yılO da öyle dedi ilk defa senin gibi iyi birini görüyorum
Soran+1 yılGüzelsin dedi sohbetin güzel
Cevap sahibi+1 yılYa yavaş yetişemiyorum 😀
Soran+1 yılKi gerçekten güzelim ama sevmedi sadece kandırdı
Cevap sahibi+1 yılKendini kandırdı emin ol
Soran+1 yılNamazında zengin meslegi iyi yakışıklıydı herşeyi 4/4 lüktü
Soran+1 yılKız da koşarak dönmüş
Cevap sahibi+1 yılDemek ki hayırlısı buymuş
Soran+1 yılKaçırır mı
Soran+1 yılBen olmasam barışmıcakfı
Cevap sahibi+1 yılİki dk gizliden çıkayım yaz buradan yetisem vallahi
Soran+1 yılİlk defa öyle düzgün biriyle konuştum sandım çok sevdim
Soran+1 yılOkey
Cevap sahibi+1 yılHadi
O kız daha güzel büyük ihtimalle
01 Yorumla
Soran+1 yılMesaj atıcam takip ettim
+1 yılGereksiz iyilik zarar verir
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim mi
- +1 yıl
Evet
+1 yılsevgilinin arkadasiyla sevgili ol dortlu takilin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet istek attı arkadaşı
- +1 yıl
hadii bakim hayirli olsn evlilik goruyorum bavi
Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı. Tanıyamamışsın onu. dürüst insan bul
00 Yorumla
+1 yılÇocuk kıymete binmiş işte…
00 Yorumla
+1 yılKral yaa bu nasıl hareket 😁
00 Yorumla
+1 yıl1 aydada aşık olmazsın bee
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Oh mis gibi
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim benim sayemde eski sevgilisiyle barıştı. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler