Aşk evliliğimi mantık evliliği mi
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Teknik olarak evet. Aşk evliliği yapıyorsun yani... Kalbin onu istediği için evleniyorsun ve onun durumunun ne olduğu önemsiz. Kişi genel olarak iyi özelliklere sahipse hem aşk+mantıklı bir evlilik olur. Onun haricinde mantık evliliği ararsan sadece oda sevgisiz saman gibi bir evlilik olur. Ne olursa olsun en iyisi aşk evliliğidir.
Evlilik pek sıcak baktığım bi olgu değil. Evlenmeden de pek ala güzel ilişkiler sürdürülebilir. Aslında avrupa vari bi' nikah sorun değil ama Türklerdeki algı ve gereklilikler çok daha yorucu, yıpratıcı ve soğutucu. Ekonomik farklın da etkisi var tabii
hiç bir sey tek basina yeterli degildir ama ask evliligi mantıksız olmamalı evlenecegin kişiyle bir ömür geçireceksin sonuçta
Bu devirde mantıksız
Teşekkür ederim
Cevap
18Cevap
Aşk evliliği daha güzeldir
duyguların olmadığı bir evlilik olmaz.
duyguların var olduğu ve mantıken kafama yatan birisiyle evlenirim
Aşk evliliği niye mantıksız olsun zaten normal olanı aşk evliliği değil mi sevmediğin birine nasıl bir ömür katlanacaksın sevmediğin birinin yaptığı en ufak şey gözüne batar ama aşık olduğun kişi olunca böyle olmuyor evlilik bir ömür paylaşmak demek bunu da sevdiğin aşık olduğun kişiyle yapmak daha mantıklı kim ister ki aşık olmadığı birinden çocuk yapmak zaten aşık olmadığın biriyle yaptığın evlilik seni mutlu etmez bile.
Aynı ben
sırf aşk evlilik kararı yeterli değil diğer koşullar da uygunsa karar verilir onun dışında sırf maddiyata dayalı evlilik de uzun süre yürümez.
hayır dedim ama denklerlerse. yoksa it kopukla bir halt olma zanca samanlık seyran olur. ordanda çıkamazsınzı.
Aşkta mantık pek aranmaz da, aşk evliliğinde mantıksızlık aramak nasıl bişey? Evlilik memur amir ilişkisi değil. Aşk varsa ne güzel işte.
Aşk evliliği yapanlara bakılınca hiç de mantıklı gelmiyor o zaman neden boşanmalar var aldatmalar var
bana kayıtsız kalan bir adamla evlenemem... o yüzden aşk evliliği diyorum. aşık olduğum adamı da mantık çerçevesinde seçen biriyimdir😂
Aşkla başlayıp sevgiyle devam eden evlilik mantıklıdır.
aşk evliliği dışında evlenmem diyordum
mantık evliliği yaptım
Bence mantık evliliği diye bir şey yok çok saçma. O yüzden gerçek duygularla aşk evliliği tabi ki
Arkadaşlık gibi olmalı bir evlilik bence. Mantık önceligimiz ama duygu olmazsa işin icinde sıkılabilir insan. Bence karisik plmali ama illa birini sececeksen mantigi sec derim aşk bir zaman sonra yoruyor.
o duyguyu hıc tatmadım merakım ıcın bu cevabı verdim
Hiçbiri şıkkını göremedim
aşk yok zaten evlilik hiç yok
Mantıklı olan kendini bulmaktır..
Sonuç aynı aşk ya da mantık
bence mantiga uyan biri olmali
İkisinden de olmalı.
Yerine göre değil bir çok şeyinde önüne gecer
Ben aşık olmadan evlenemem
aşk olsun tabii ki para.
Ya sevmek önemli bence
Önce aşk, sonra mantık