Aşk İlişkileri Aşk evliliği mi mantık mı? cemresaruhan Takip Et Xper 3 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor dürüst olalım lütfen Güncellemeler+1 yıl ++ Aşk evliliği mi mantık mı? Cevapla Evlilik Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Mantık. Sevgi saygi sadakaz yeterli, aşka gerek yok 0 1 Yorumla cemresaruhan +1 yıl aska ne zaman gerek olmusta simdi olucak katılıyorum Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sevmediğim biri ile evlilik düşünemem, hem aşık hemde mantık olması lazim 0 0 Yorumla
Celtınmen Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Evlilik aşkın katili... Mantıklı adam ise zaten evlenmez ozaman hiç biri 😛 0 23 Yorumla cemresaruhan +1 yıl bekar mi kalalim yani Yorumla Celtınmen +1 yıl Akıllı biriysen evet :) Yorumla cemresaruhan +1 yıl bi tane cocugum olduktan sonra bosarim bende kocayi ahahahah Yorumla Celtınmen +1 yıl Bu ülkede boşanmak bile parayla haberin var mı hiç girme o toplara aman aman Yorumla cemresaruhan +1 yıl onu da odeyemeyeceksek yasamayalim ahahahah Yorumla Celtınmen +1 yıl Zaten böyle giderse ülkenin hali yaşamaya hevesimiz kalmayacak hayat boştur loo 😄😄 Yorumla cemresaruhan +1 yıl hayat bos eglen cos ahahahaahah Yorumla Celtınmen +1 yıl O başka Bişeydi dkdkd Yorumla cemresaruhan +1 yıl neyseeeeeee ahahaaha Yorumla Celtınmen +1 yıl Fenalıkta master yapmışsın :)) Yorumla cemresaruhan +1 yıl ne gibi ahahaha Yorumla Celtınmen +1 yıl Amannnn salla çokda dert değil :) Yorumla cemresaruhan +1 yıl ayyhh tamam Yorumla Celtınmen +1 yıl Senin bu resmin fake gibi dogru söyle kız fake misin dkdkd Yorumla cemresaruhan +1 yıl twitter hesabımı vereyim, degilim Yorumla Celtınmen +1 yıl Yaz özelden bakacam :) Yorumla cemresaruhan +1 yıl xprm yokkk :(((((( Yorumla Celtınmen +1 yıl Burdan yaz sakıncası yoksa senin için Yorumla Celtınmen +1 yıl Silerim alınca Yorumla cemresaruhan +1 yıl sen ver hesabını 😂 Yorumla Celtınmen +1 yıl Yok ki hesabım 😂 Yorumla cemresaruhan +1 yıl ee nasil bakicaksin Yorumla Celtınmen +1 yıl Hesap açmadan bakamıyormusun Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Aşk Evliliği Tabikide 0 2 Yorumla cemresaruhan +1 yıl askı bulursan yaparsin Yorumla RıfatŞen +1 yıl Buldum Zaten Aşk Evliliği Yapacak Kişiyi Yorumla
Neglüüü Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk ile başlayıp mantık ile devam eden evlilik 0 1 Yorumla cemresaruhan +1 yıl mantik ile baslayip evlilik ile devam edebi tercih ederim Yorumla
Danger97 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk mı var sanki mantık 0 12 Yorumla cemresaruhan +1 yıl katılıyorum Yorumla Danger97 +1 yıl Evlenenlerin yüzde doksan dokuzu mantık üzerine kurulu Yorumla cemresaruhan +1 yıl %1 ask o da yok piyasada ahahaha Yorumla Danger97 +1 yıl Aslında aşk değil o da hoslantimsi gibi bir şey sonunda da kötü bitiyor zaten Yorumla cemresaruhan +1 yıl hangi masal mutlu bitmis ki ;) Yorumla Danger97 +1 yıl Bekar mi kalak yani 😂 Yorumla cemresaruhan +1 yıl mantik evliligi yap aska cevir sonra gagahaha Yorumla Danger97 +1 yıl Evlilik bana göre bir işyeri gibiSevmesende oluyor işte birşeyler bir şekilde Yorumla cemresaruhan +1 yıl tecavuz kacinilmazsa zevk almaya bakin gibi oldu bu ahahahah Yorumla Danger97 +1 yıl Mantık evliliği böyle işte sırf ihtiyaç diye Yorumla cemresaruhan +1 yıl yok o kadar da degil asik olucam yine ya ahahahah Yorumla Danger97 +1 yıl He olursun tabi Yorumla
Sirena__ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk, sevmediğim bir insanla evlenemem 0 2 Yorumla cemresaruhan +1 yıl hem sevip hem mantigini kullan Yorumla Sirena__ +1 yıl Kullanırız Yorumla
Aşian-Vassal Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 49% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Ask ama ben mantık yapacam tayin icin. d 0 4 Yorumla cemresaruhan +1 yıl en doğru kararı vermis olursun:) Yorumla Aşian-Vassal +1 yıl Yani ask demek istiorm ama yalan soylemis olurum Yorumla cemresaruhan +1 yıl ask yok zaten boş ver Yorumla Aşian-Vassal +1 yıl :)) Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl her zaman herşeyde mantığını kullan 0 5 Yorumla cemresaruhan +1 yıl kesinlikle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl insan bazen isterse sebepsizde sever ama nefret için bir eylem olmalı herşeyi mantığınla yaparsan en doğru kararları alır en mükemmel şeyleri yaşarsın hayat dersi Yorumla cemresaruhan +1 yıl istedigim cevap brawo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tatlı kız istediğin cevap değil en doğru ve olması gereken cevap Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne yapmak ne yaşamak istersen mantık sana unutamayacaklarını yaşatacak yeterki kullanmayı bil Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Uyum evliliği 0 3 Yorumla cemresaruhan +1 yıl katılıyorum Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl https://voca.ro/1fZLejZnfDvA Yorumla cemresaruhan +1 yıl bende direkt oyle anlamistim zaten 😅 Yorumla
biryıkıkinsan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk tabii ki 0 3 Yorumla cemresaruhan +1 yıl maalesef o statüyü oluşturucak adam yok Yorumla biryıkıkinsan +1 yıl Çıkıyor bazen Yorumla cemresaruhan +1 yıl nadir evet Yorumla
senagşama Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 712 cevap paylaştı. Aşk tabiki 0 1 Yorumla cemresaruhan +1 yıl nau nau Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Mantık 0 2 Yorumla cemresaruhan +1 yıl bence de Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Hadi evlenelim. Yorumla
HİSTAMİNİK Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. tabi ki de varsa aşk 0 4 Yorumla cemresaruhan +1 yıl ask yok varsa biraz huzur Yorumla HİSTAMİNİK +1 yıl Aynen öyle sevgi huzur saygı bunların olmadığı evliliği ben yürütemem. Yorumla cemresaruhan +1 yıl kesinlikle Yorumla HİSTAMİNİK +1 yıl yalnız olmadığımı görmek mutlu etti :) Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Mantık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Mantık. Sevgi saygi sadakaz yeterli, aşka gerek yok
aska ne zaman gerek olmusta simdi olucak katılıyorum
Sevmediğim biri ile evlilik düşünemem, hem aşık hemde mantık olması lazim
Evlilik aşkın katili... Mantıklı adam ise zaten evlenmez ozaman hiç biri 😛
bekar mi kalalim yani
Akıllı biriysen evet :)
bi tane cocugum olduktan sonra bosarim bende kocayi ahahahah
Bu ülkede boşanmak bile parayla haberin var mı hiç girme o toplara aman aman
onu da odeyemeyeceksek yasamayalim ahahahah
Zaten böyle giderse ülkenin hali yaşamaya hevesimiz kalmayacak hayat boştur loo 😄😄
hayat bos eglen cos ahahahaahah
O başka Bişeydi dkdkd
neyseeeeeee ahahaaha
Fenalıkta master yapmışsın :))
ne gibi ahahaha
Amannnn salla çokda dert değil :)
ayyhh tamam
Senin bu resmin fake gibi dogru söyle kız fake misin dkdkd
twitter hesabımı vereyim, degilim
Yaz özelden bakacam :)
xprm yokkk :((((((
Burdan yaz sakıncası yoksa senin için
Silerim alınca
sen ver hesabını 😂
Yok ki hesabım 😂
ee nasil bakicaksin
Hesap açmadan bakamıyormusun
Aşk Evliliği Tabikide
askı bulursan yaparsin
Buldum Zaten Aşk Evliliği Yapacak Kişiyi
Aşk ile başlayıp mantık ile devam eden evlilik
mantik ile baslayip evlilik ile devam edebi tercih ederim
Aşk mı var sanki mantık
katılıyorum
Evlenenlerin yüzde doksan dokuzu mantık üzerine kurulu
%1 ask o da yok piyasada ahahaha
Aslında aşk değil o da hoslantimsi gibi bir şey sonunda da kötü bitiyor zaten
hangi masal mutlu bitmis ki ;)
Bekar mi kalak yani 😂
mantik evliligi yap aska cevir sonra gagahaha
Evlilik bana göre bir işyeri gibi
Sevmesende oluyor işte birşeyler bir şekilde
tecavuz kacinilmazsa zevk almaya bakin gibi oldu bu ahahahah
Mantık evliliği böyle işte sırf ihtiyaç diye
yok o kadar da degil asik olucam yine ya ahahahah
He olursun tabi
Aşk, sevmediğim bir insanla evlenemem
hem sevip hem mantigini kullan
Kullanırız
Ask ama ben mantık yapacam tayin icin. d
en doğru kararı vermis olursun:)
Yani ask demek istiorm ama yalan soylemis olurum
ask yok zaten boş ver
:))
her zaman herşeyde mantığını kullan
kesinlikle
insan bazen isterse sebepsizde sever ama nefret için bir eylem olmalı herşeyi mantığınla yaparsan en doğru kararları alır en mükemmel şeyleri yaşarsın hayat dersi
istedigim cevap brawo
tatlı kız istediğin cevap değil en doğru ve olması gereken cevap
ne yapmak ne yaşamak istersen mantık sana unutamayacaklarını yaşatacak yeterki kullanmayı bil
Uyum evliliği
katılıyorum
https://voca.ro/1fZLejZnfDvA
bende direkt oyle anlamistim zaten 😅
Aşk tabii ki
maalesef o statüyü oluşturucak adam yok
Çıkıyor bazen
nadir evet
Aşk tabiki
nau nau
Mantık
bence de
Hadi evlenelim.
Mantık
bence de mantik
tabi ki de varsa aşk
ask yok varsa biraz huzur
Aynen öyle sevgi huzur saygı bunların olmadığı evliliği ben yürütemem.
kesinlikle
yalnız olmadığımı görmek mutlu etti :)
Mantık