Ünideki kıza TECVÜZ etmişler, sizce hakkılar mı?

Bizim Gülsüm anlattı 2,3 gün önce. 2. sınıf bir öğrenci varmış (bizim sınıf değil ama bazı derslere katılır) nolur nolmaz kızın ismini vermicem. Benimde dönem başlarında 1,2 kez konuştuğüm bir kızdı. Hatta hala instası var bende. Kız aşırı zengindi sürekli gezer dururdu. Meğersem fahuse olduğu içinmiş... Bizim sınıftaki erkeklerle (kaç kişi ben de bilmiyorum) sunum ödevi için buluşmuslar. Sonra çocuklar orada kıza tecavz etmısler. tplm 800 gibi bi miktar vermisler. Kız tamam şey zaten ama arkadaşım bana bugün kızı gösterdi. Kız böyle solmuş, birazcık kapanmışkapanmış:Yazın ortasında kollu giymiş. Bir de fark ettim erkekler kıza böyle kötü kötü sırıtıyorlardı. Daha iğrenç şeyler de var ama ayrıntıya girmek istemedim. Sizce kïz çok mu üzülmüştür? Erkekler haklı mıdır? Benim fikrim açık zaten ama özellikle erkeklerin bu konudaki görüşlerini merak ediyorum. Siz de yazabilirsiniz hemdaşlarım!

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar üzgünüm trolldü. Böyle önemli bir konuyu fantazimsi bi şeye çevirdiğim için özür dilerim. Gerçekten de kızın haklı olduğunu vb. Ben de biliyorum. Hepinizden tekrar tekrar özür dilerim
Ünideki kıza TECVÜZ etmişler, sizce hakkılar mı?