Sizce doğru yapmış mıyım?

İnternetten biriyle tanıştık ve hiç görüşmedik. 5 aydır her gün konuşuyorduk ve gayet anlaşıyorduk. Her gün bana ne yaptığını, nasıl sorunları olduğunu, her türlü özel durumlarını anlatıyordu ve ara ara birbirimizi de arzuluyorduk.. her şey ta ki eski sevgilisi görüşmek için mesaj atana kadar oldu. Kızla görüşmediğini, reddettiğini söyledi ancak ona karşı olan hislerinin henüz bitmediğini farkettiğini söyledi. Benim de çok iyi bir insan olduğumu, gerçekten değer verdiğini ve bu yüzden bunları açıklama gereği duyduğunu söyledi. Benim ona karşı duygularımın olduğunu biliyordu ve bunun için defalarca özür diledi. Bende peki bende sana değer veriyorum ve sana karşı olan duygularımı bitireceğim bundan sonra arkadaş kalalım dedim. O da buna çok sevindi ve beni kaybetmek istemediğini de söyledi. Ben artık eskisi gibi de hissetmiyorum çünkü zaten aklı başkasındaysa benle bir ilişki yaşamasını istemezdim o da bunu söyledi ve daha zamana ihtiyacını söyledi. Sizce doğru yapmış mıyım? Bu arada bu eski sevgili olayından öncede adı konmuş bir ilişki yoktu sadece flört dönemi diyebiliriz

Sizce doğru yapmış mıyım?