İlk konuştuğumuzda flörtöz konuşuyordu benimle sonra konuşmayı kestim baya bi çabaladı tekrar konuşmak icin 3 ay sonra tekrar başladık konuşmaya arada yine flörtöz şeklinde konuşuyor ama sevdigim biri olduğunuda biliyor hala unutmadığımı. Arada bir geliyor konuşma esnasında korkma aşık olmam diyor benden için ilk zamanlarda diyodu gerçi. Halbuki onunda çok eskilerden sevdiği birisi var aklında ama anlamıyorum. İşte kaç kişi yazdı kimlerle konuşuyorsun diye soruyor o kişi yazarsa dönermisin diye defalarca soruyo anlam veremiyorum birbirimize arada kanka dost felan diyoruz sakalasiyoruz felan
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Erkekler sevdiği kız onları üzünce veya değer verdikleri bir ilişki bitince ve geri dönüşü yoksa bu ilişkinin yakın arkadaşlara sarabiliyolar. Onlara göre yakın kız arkadaşı onları her şekilde anlayıp destekledikleri için birlikte olsak çok mutlu oluruz diye düşünüyorlar çünkü onları her şekilde anlayıp destek olup yanında oluyoruz. Haliyle onlarda bu depresif dönemlerinde bizim onlara gösterdiğimiz ilgiyi yanlış yorumlayabiliyor ve kendilerince hoşlanabiliyorlar, onlardan hoşlandığımızı düşünebiliyorlar. Bu benim şahsi düşüncem bu nedenle baana kalırsa arkadaşız diyip uzaklaşma uzaklaştırma aklındaki kalbindeki kişiyle sen de imkansızmış gibi vs. Düşünüyorsan onun baktığı gibi bak bir süre olursa çok iyi anlaştığın ve eğelndiğin bir partnerin olur olmazsa da olmaz bazı şeyleri zorlayamazsın.
Bizim onunla çok uzun bi dönemimiz olmadı toplamda bu gelişme 6 ay sürdü. Çok eski bitmis gitmis iliskisini anlatınca ben konuşmayı kestim çünkü kendimi kullanılmış gibi hissetmiştim. Ondan sonra sevgilim oldu ayrıldım hala bu heryerden ekleyip yaziyordu en sonunda konuşmaya başladık tekrardan. Benim hala aklımın eski sevgilimde olduğunu biliyor. Yani oda bana direk sevgili gözü ile bakmıyor arada flört tarzı konuşuyor işte böyle sorular soruyor. Bisey paylaştığımda ben sana yaparım ederim felan diyor ama hep dalgaya vuruyorum çünkü onunla gerçekten imkansız gibi bir şey aramızdaki bazı iliskiler olur ya ne arkadasssinizdir ne sevgili öyleyiz resmen
Ben konuşmayı keserken beni galiba yara bandı olarak gördün felan demiştim şimdi. Arada böyle laf carpıtıyor ben kimseyi kullanmam etmem işte korkma sana aşık olmam sen beni mahvedersin felan diyor
Öncelikle biriyle arkadaş olduğunda bu dostluğa evrildiğinde felan ne kadar süredir tanıdığının bir önemi kalmıyo önemli olan neler paylaştığınız. İster 6 ay olsun ister 6 yıl ne fark eder ki? Onun sana olan bu yaklaşımları senin ona bizden olmaz gibisinden olan yaklaşımların onun gibi ona yaklaşmaman işte kısacası. Bu yüzden hala söylediklerimi savunuyorum ufak bir ışık yaksan gör bak olacakları. Sonra ben demiştim diyeceğim😅
Ona karşı bir duygum yok aslında sadece gerçekten merak ettiğim için burada sormak istedim. Çünkü garip davranıyor ya da normal olarak erkek arkadaşım olmadığı için ben anlamıyorum böyle şeyleri 😅
Ona karşı bir duygun yoksa salla gitsin düşünme ne yaparsa yapsın sen çizgini koru
Senin buraya yazdığına göre kafana takılmış olmalı. Peki senden hoşlanmasını istermiydin? Sevgili olmak istemesen bile, sana böyle ilgisi varsa ona karşı ısınmaya çalış. İlgili birini bulmuşsun kaçırma sonra pişman olma ihtimalin var. Baktın seninde hoşuna gidiyor kapıları aç, gitmezse kapatırsın.
Hayır düşüncesini merak ediyorum. Çünkü çok farklı davranıyor çözemiyorum onu
Senden hoşlanıyor olabilir ama çekiniyor da. Peki aynı şehirde misiniz?
Evet
Hoşlantısı var gibi gözüküyor ama buradan kesin bir şey çıkmaz, ne konuşuyorsunuz tam olarak neler söylüyor hareketleri tepkileri ne bunlara göre yorumlamak lazım
Farklı bakıyor hoşlanıyor dost değil
Yeni konuşmaya başladığımız zamanlar ilk telefon konuşmamızda eski sevgilisini başkasının hikayesi olarak anlattı fikir aldı benden hala onunda başkası var aklında halbuki. Yani çok eski bitmis gitmis bir iliski ama hala düşünmesi bana böyle davranması garip. Bana çok yanasamıyorda ben hep arkadasa vuruyorum muhabbeti ama çok samimiyiz cekinmeyiz birbirimizden hiç bulusmamamıza rağmen. Bulusmak istiyor ama ben uzatıyorum hep
Yani çözemiyorum onu yaa hoşlantısı mı var yoksa gerçekten kanka arkadaş gördüğünden böyle dalgasına mı vuruyo bilemiyorum