Güncellemeler
+1 yıl
Unutamadım gitti
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
benim unutacağım biri olmadı.
Tam unuttum diyordum, geldi. Git dedim gitmedi rahatsız etmeye devam etti ve kendini iyice soğuttu.
Unuttum ama hırsım var hala canını yakmak istiyorum
İki hafta önce nişan yapmış
nasıl unutayım
Herkes öldürür sevdigini
Ama kimse öldü diye ölmez
Valla ben takmam diğer hatuna geçiş yaparım 3d
Ölmedik de sürünüyoruz işte
Kahroldum resmi görünce üstüste 6-7 sigara yaktım
Sen sevmemişsin çünkü. gizli üye seni çok iyi anlıyorum geçmiş olsun..
Reis gurur mu yaptin yoksa çokmu seviyordun unutamadin o fotoyu gordun bide iyice yikilman vs. ?
Sevmemişsin derken nasıl yani sevmesem neden canım sıkılsın ki
@berkan08x45 her ikisi de çünkü sevgiliyken beni öyle güzel severdi öyle hayrandı ki bana aklıma geldi yine dertlendim
Bosverin ya ben şöyle düşünüyorum beni takmayan biri veya baskasiyla mutlu olan birini niye takıyım o kim ki mk? Diger maçlara bakcan baskasida geldimi acıma sapla geç paşam
Hayir beni takmayan istemeyen sevmeyen birini niye kafaya takim boş ver reis bizde cok sevdik zamaninda taktık ama takmiyoruz artik her seyin farkina vardik tamtersi brn onlara takiyorum artik
@berkan08x45 kız biz sevgiliyken bana öyle hayran bakar kollarını boynuma dolar öyle güzel sözler söylerdi ki ama başka dünyaların insanıydık mecburen ayrıldık kaybettiğim için içim sızlıyor
ya ben bi sigara yakmaya gidiyorum
Sen mi bıraktın kızı
Evet ben bıraktım tam bir yıl önce
Niye bıraktın
Ben iş hayatı olarak fena derecede yoğundum vakit ayıramıyordum o da çok ilgi istiyordu bir de ne siyasi görüşümüz ne dünya görüşümüz tutmuyordu ayrıca aynı iş yerindeyiz ve ben amirim o benden biraz daha alt rütbedeydi yani bir değil birden fazla sebep vardı
Askermisin
Yok sağlıkçıyım
Demek neymiş kaybedince değeri biliniyor
Aynen öyle insan elindekinin değerini yitirince anlıyor
Siz erkekler birisi sizi çok sevinçe uzaklaşıyorsunuz ondan neden cepte diyemi
Ya yok sebepleri yukarıda işte aramızda aşk sevgi saygı açısından sorun yoktu ama diğer başka bir çok faktörden dolayı olmadı belki onları halı altına süpürebilirdim ama
Bir de son görüşmemizde eski sevgilisinden mesaj felan geldiğini gördün telefonu saklamaya vs çalıştı dedim artık olmayacağı kesinleşti
Reis takmıyordum dedimde öyle şeyler yazdın ki eskiler geldi aklıma ya moralim bozuldu mk. Cidden çok sevdiğim kızı mallığım yüzümden kaybettim. Hata benimdi sahip çıkmadım. şu an o da boşta fakat gidip açıldığımda istemediğini belirti bende üstelemedim. Eskisi gibi takmasamda aklıma geliyor yani sürekli takmama kastımdan kendimi mutsuz etmemeye calisiyorum o beni istemiyorsa takmıyorsa bende moralimi bozmam niye bozayım ama iste normal olarak aklima geliyor fakat it gibi pişmanım cidden bana evden arabadan daha çok o kız lazım hicir sey onla olmamdan cok mutlu edemez. Yapcak bisey yok bozmayin moralinizi
asla. bir an bile unutmadim
Bana mi diyon?
E ett
Kimi
Unutamam
Aklıma bile gelmiyor
Kimler unutulmadı ki
Yok ki unutulsun
Kimi
Kimi
O kim?
O kim