Bu insana göre değişecek bir konu. Mesela ailesi olmamış bir insan. Eşini ailesi gibi görebilir. Anne baba sevgisini tatmadıysa eşinin ailesi çok önemli olur. Ayrıca ailesinden hayır görmediyse yine yerini doldurabilir.
Dolduramaz. Sevgiliden ebeveyn şefkati beklenmez ve gösterilmemeli. Anası babasının göstermediği ilgiyi sevgiliden almaya çalıştıkları için vantuz gibi yapışıyorlar. Ayrılmayı kabullenemiyorlar ya zaten
Evet doldurur hatta daha güzel doldurur zaten gerçek aile her zaman eşinizdir ve kendi çocuklarınızdır. bu yüzden de ben ailemi sevmediğim için hatta benim gözümde olmadığı için, bir gün evlenirsem benim her şeyim zaten eşim ve çocuğum olur onlar için yaşarım onlar için ölürüm sadece. insan sevdiği ve sevildiği zaman kalbinde boşluk olmaz olmamalı
Ya kimse kusura bakmasın benim ailemin yerine annemin babamın yerini kimse tutamaz Ben doğuştan birden seni engelleyeyim dünyaya bu şekilde geldim senelerdir bu insanlar bana baktı büyüttü belki normal bir aile ailenin de anne babanın da çocuğu üzerinde emeği vardır ama engelli bireylerin aileleri daha fazla emek gösteriyor şimdi ben evlendim diye ya da hayatımı başkası girdi diye kimse onların yerini dolduramaz almaya da kalkmasın alamaz zaten
@lotus-patra onca değer verdim ailesiyle konuscaktım telefonu kapattı okadar yol geldim meğer ise konuşulacak birsey kalmamıştır böyle insana onca şeyler feda et simdide nankörlük le karsilaş ne diyeyim ki şimdi ben 3 senedir bir ben bir allah biliyor neler çektim iyi ol iyi ol iyi ol sonunda gotu insanların alay odağı oll 😑
Ailesinden yeterince sevgi göremeyen birinin gerçekten mutlu olacağını sanmıyorum. Hayatına birisi girse bile, hangi yaşa gelirse gelsin o boşluk hep o şekilde kalacak
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bende hep arardim baba sevgisini baskasindan.. yani hep bir sevgilim olsun isterdim ve ondan o sevgiyi gormek. ama bir gun olsun nasip olmadi bir sevgili bana. biryanim iyi ki olmamis diyorum cunku belki o daha kotu cikacakti benim icin.. Şu an birini cook seviyorum ama o tam bilmiyor.. ona net olamadim ne yazikki. arada bi konusuyoruz ama iste nekadar.. ve ondan o sevgiyi ilgiyi alabilecegimi dusunuyorum hissediyorum cunku benden buyuk..
Benim ailem de ayrı 3 senemi bir erkeğe verdim ama aptal olmadım birlikte olmadım hala da öyleyim ve şunu iyi biliyorum. Yanımda kalsın yaralarımı sarsın diye komple kendimi teslim etmek elimde sıfırı bırakma ihtimaline çok yakındı. Ben hiç kimseye güvenen biri olmadım hala da öyleyim ve yanılmadım lisedeyken 3 senemi verdiğim o erkek ayrıldıktan sonra kendisiyle yatan bir kıza gitti beni unuttu kendime çok teşekkür ettim. Sakın böyle bir boşluğu duygusal açlıklarınıza kurban etmeyin bir an insan her şeyi yapabilir bunu her an aklımızda tutmalıyız ve kimse benim de olduğu gibi doldurmaktan ziyade boşluğu açabiliyor yani yaran daha da çoğalıyor
Hayatına aldığın kadına/erkeğe bağlı. Zor gibi görünse de imkansız değil. Ne istediğini bilmeyenler ülkesinde yaşadığımızı göz önünde bulundurdugumuzda ne kadar mümkün bunun kararını kullanıcılara bırakmak isterim.
Herkesin yeri ayrı ve farklıdır. Kimse kimsenin yerini alamaz. İnsanın hepsine ihtiyacı vardır. Belki teselli edebilir bir nebze ama tam olarak o boşluğu dolduramaz.
Hayır. Mış gibi olur ama aslında olmaz. Bir annenin yokluğunu hiçbir sevgili doldurmaz. Sevdiğin adamın ilgisiz sevgisiz oluşunu da hiçbir anne sevgisi tedavi etmez.
Hayır. Herkes bunu doldurmak için debelenir durur. Ama ailenin yerine başka bir şey dolduramaz. Belki çok samimi ve gerçek dostlar. Ama o da sadece "belki" kesin bir cevap vereme₥
Boşluğu dolduramazsin ancak o yaraya bir yara bandı olabilir. Yara bandı bazen hayat kurtarır kapatamazsa bile kanamayı durdurur belkide kapatır nerden bilebilirsin ki