Bahane aramıştır
Aldattığımı düşünmüştür
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
İkinci ihtimal daha yükseks.. Muhtemelen başka bir şeyler yaptığını düşünmüştür ama açıklama yaptırmadan engellemesi de biraz bahaneye sürüklüyor işi. Eğer daha önce de olduysa bu tür gibi şeyler, engellemesi normal açıklama dinlemek istemiyordur fakat olmadıysa bahane gibi de geliyor.
İlk defa oldu ama bana ilgi çekmeye mi çalışıyor gibi geldi çok bir tartışmamız olmadı gayet iyi anlaşıyorduk
Ay delibozuğun birinden kurtulmuşsun, sebebini hiç eşeleme bence.
Ne kadardır berabersiniz?
1 aydır ilk defa böyle bir şey oldu ve hiçbir açıklama beklemeden heryerden engelledi
Çok da olmamış aslında bahane bulmuş cidden boş ver sana kız mı yok
Bilmiyorum çok da iyi anlaşıyorduk şoke oldum güvenemiyorsun artık dönme ihtimali var mı dersin
Sanmıyorum dönmez
Dolmuştur artık kendimden biliyorum
Hayır ilk defa oldu çok önemsediği için mi yaptı geri döner mi dersin
O bitirdiyse dönmez ne kadar oldu
İki gün oldu ama Twitterdan engellemişti seni unutamadım dedim iki kız takip ettiğim için beni düşünmüyorsun dedi ilgi çekmeye mi çalışıyor zaman mı tanımalı
Eğer seviyorsan sakın gurur yapma, başkasıyla ilgilenme
Biraz zaman tanı ama sonundaki yaz
Yok zaten zaman tanıyorum ama hiçbir şekilde ulaşamıyorum başka bir numaradan veya hesaptan yazmak istemiyorum hiç cevap vermiyor çiçek falan nasıl olur
Kendimi yerine koyarak cvp veriyorum, kız bahane yaratarak ayrildiysa barışmaz ama gerçekten zaman ayırmadığın için ayrildiysa bir özür dilemenle bile barışır
Defalarca özür diledim sadece görüldü attı en sonunda da heryerden engelledi sence bir iki gün sonra gerçekten birşeyler hissediyorsa yazar mı tam aksine çok fazla ilgi gösteriyordum sadece o gün en son yazdığımda da çok mutluydu ama o gün özel günüydü bu yüzden duygusal veya sinir durumuyla yapmış olabilir mi
Off aglicam özür dileyen erkek onu yerine ben teşekkür ederim, biraz zaman ver artık yazma istiyorsa o yazar zaten
Teşekkür ederim sence sen olsan bir kaç gün daha sürünsün mü dersin yoksa başka bir sebebi var bir anda unutmak mümkün müdür
Bir anda unutmak mümkün değil bence, başka sebebi olup olmadığını sadece sen anlayabilirsin mesajlarından falan, dediğim gibi biraz zaman ver ne bileyim ışığı aldin mi hemen yaz ya da birak o yazsın zaten özür dilemişsin
Zaten benim ulaşabilmem mümkün değil numara mı Instagram Twitter WhatsApp her yerden engelledi sence 1 hafta 10 gün yazmazsa unutmaya mı çalışıyordur benim merak ettiğim üzülür mü
Bahane aramıştır
Haklı yani
Gayette hakli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?