Aşk İlişkileri Ne yazarak atabilirim sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Konuştugum kişiye dün dışardayken boydan cekildiğim fotografi aticam ama ne yazabilirim Güncellemeler+1 yıl Dalga geçmeden cevaplayın ya lütfen Ne yazarak atabilirim sizce? Cevapla Fotoğraf Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Fotoğraf her şeyi anlatır zaten açıklamaya gerek yok 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sadece fotoyu yazısız birden atarsam garip hissederim. Güzel çıkmış miyim 🙂 diye gönderesim var ama bu yazı bir yandan olmaz gibi geliyor Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Gayet güzel bir yazı olur bence hiç düşünme adamı da çok bekletme Yorumla Soran +1 yıl Istemedigi halde durduk yere atıyorum da ondan düşünüyorum 😂 yoksa öyle bekletmeden atardım yazıya da ondan gerek duydum shsjs teşekkürler Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Dediğin o metin o fotoğraf altına yazılabilecek en güzel açıklama olur bence Yorumla Soran +1 yıl Yolladim öyle. Teşekkürler 🌸 Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Bol şans Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Guzel cikmismiyim profil yapicam diye sor 0 0 Yorumla
Akbulutmersin Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kombinim nasıl diye atabilirsin. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Fotoğraf her şeyi anlatır zaten açıklamaya gerek yok
Sadece fotoyu yazısız birden atarsam garip hissederim. Güzel çıkmış miyim 🙂 diye gönderesim var ama bu yazı bir yandan olmaz gibi geliyor
Gayet güzel bir yazı olur bence hiç düşünme adamı da çok bekletme
Istemedigi halde durduk yere atıyorum da ondan düşünüyorum 😂 yoksa öyle bekletmeden atardım yazıya da ondan gerek duydum shsjs teşekkürler
Dediğin o metin o fotoğraf altına yazılabilecek en güzel açıklama olur bence
Yolladim öyle. Teşekkürler 🌸
Bol şans
Guzel cikmismiyim profil yapicam diye sor
Kombinim nasıl diye atabilirsin.
nasılım de?
Malzeme bu de