Aşk İlişkileri Seçimde oy verdiğim kişi yüzünden sevgilim beni terketti? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Sevgilim iktidar yanlısı ben ise muhalefet yalnısıyım Seçimde oy verdiğim kişi yüzünden sevgilim beni terketti? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BiiÖğretmenHanim Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 89% +1 yıl Bazı insanlar şu kavramı anlayamadı hala.Siyaset ile sevdiklerini ne diye karıştırırlarsa.Üzülme boş ver. Kendi kaybeder. 0 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Siyaset yüzünden ayrıldıysa boş ver zaten yürüsün gitsin. 0 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İktidar yanlısı bir sevgiliden kurtulduğuna sevinmen lazım. 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Akepeliyse unut gitsin, sen akepeye verdin diye terk ettiyse adammış 0 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kime vermiştin ki oyunu Senin düşüncene saygısı yoksa boş ver gitsin... 0 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Kurtulmussun boş ver üzülme 0 0 Yorumla
DepresyonAmcam Takip Et Xper 5 Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Asıl senin onu terk etmen gerekirdi 0 0 Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl kime verdin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Muhalefete Yorumla
deneme112 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. normal canısı.. 0 0 Yorumla
megakolik Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı. Sacma sebep 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bazı insanlar şu kavramı anlayamadı hala.
Siyaset ile sevdiklerini ne diye karıştırırlarsa.
Üzülme boş ver. Kendi kaybeder.
Siyaset yüzünden ayrıldıysa boş ver zaten yürüsün gitsin.
İktidar yanlısı bir sevgiliden kurtulduğuna sevinmen lazım.
Akepeliyse unut gitsin, sen akepeye verdin diye terk ettiyse adammış
Kime vermiştin ki oyunu
Senin düşüncene saygısı yoksa boş ver gitsin...
Kurtulmussun boş ver üzülme
Asıl senin onu terk etmen gerekirdi
kime verdin
Muhalefete
Muhalefete vermişsin normal 😝
normal canısı..
Haklı.
Kime verdinki
Sacma sebep