Aşk İlişkileri Yazıştığım erkek "masum bebek gibi bakışın var" dedi, bu söz ne demek? Rachellr Takip Et Xper 6 Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Yaw yalandan olsa kendimizi kelizliyoruz Allahın cezaları vur dediniz öldürdünüz Güncellemeler+1 yıl Yazın işte şu sorumun anlamı aa Yazıştığım erkek "masum bebek gibi bakışın var" dedi, bu söz ne demek? Cevapla Bebek Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Aklıma Müge’nin videosu geldi 😂😂https://youtu.be/6UWND6bzAH0 0 3 Yorumla Rachellr +1 yıl Ya sabır şeytan görsn yüzüne ıy tiksiniyorum bu kadından Yorumla Pikauv +1 yıl Haklı ama 😂 Yorumla Rachellr +1 yıl Her şeyde haksız erkek düşmanı karı Yorumla
Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Pusuya yatmış avını bekleyen Timsah demekKanmayın böyle şeylere 0 1 Yorumla Rachellr +1 yıl Bende o göz var mı 😂 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Bunun manası çok derin, adama bilezik gibi geçiririm demek 0 3 Yorumla Rachellr +1 yıl Yuh abi Yorumla SatanistBeyyy +1 yıl e anasının gibisi sende yani Yorumla Rachellr +1 yıl Evet ya Yorumla
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Ay masumsun demek istemiş. 0 1 Yorumla Rachellr +1 yıl Aa ne gibi masumumki Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl masum bakıyorsun ömre bedel demiş 😀 0 7 Yorumla Rachellr +1 yıl Uuuu merakettimmişte +1 yıl erkek olsam aşırı romantik olacakmışım var ya 😂 Rachellr +1 yıl Asık oldum lezo oldm ben gel karım ol çok mutlu ederm seni merakettimmişte +1 yıl ahahahah dalga geçmeyelim lütfen 😂😂 Rachellr +1 yıl Çok severim ben seni merakettimmişte +1 yıl sev beni recep yi beni recep 😂 Rachellr +1 yıl Ölürm ben sana kuduruyorm karım sana
Trabzonalfabull Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 84% +1 yıl İltifat etmiş işte.. 0 2 Yorumla Rachellr +1 yıl İltifatın anlamı ne peki Yorumla Trabzonalfabull +1 yıl Seni beğendim, güzelsin, nazik olmaya çalışıyorum sana karşı demek.. Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Erkolara bak sen😂😂 poz kesiyor işte🤭 0 1 Yorumla Rachellr +1 yıl Aa😂 Yorumla
Samaranınintikamı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Sevimlisin o zaman 0 1 Yorumla Rachellr +1 yıl Hm Yorumla
SatanistBeyyy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 791 cevap paylaştı. Belki hoşlanmıştır 0 1 Yorumla Rachellr +1 yıl Hımm Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Masum bebek gibi bakışın var demek 0 1 Yorumla Rachellr +1 yıl Anlamı ne Yorumla
dahacokcalismamlazim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. Gözüne masum gelmişsin 0 1 Yorumla Rachellr +1 yıl Hm Yorumla
deneme112 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. sana çakmak istiyor... 0 7 Yorumla Rachellr +1 yıl Ay bi gidin dayılar Yorumla deneme112 +1 yıl dayı mı? göbekli kel dayının fotosunu koy bakayım bana benziyorsun kodumun canısı.. Yorumla Rachellr +1 yıl Nediyon dayı Yorumla deneme112 +1 yıl okuma yazma öğrenmedin mi teyze? Yorumla deneme112 +1 yıl senin zamanında okul yoktur gerçi normal Yorumla Rachellr +1 yıl Dayı sen adammısn Yorumla deneme112 +1 yıl evet babandan daha çok hemde.. Yorumla
PastaYoksaKolaİç Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Katile benzion a*k ne bebeği 0 1 Yorumla Rachellr +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
beyzaaa21 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. Saçmalamış bebekler her zaman masum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sen bir erkekle degil bin erkek ile yazisiyorsun 0 3 Yorumla Rachellr +1 yıl Nerden cıkardn beni tanımıyorsn ve kimlerle olduğm kişilerim seni hiç ilgilendirmez gizli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aynen aynen Yorumla Rachellr +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
aassddsa Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Seni tava getirmeye çalışıyor etkilenme hemen 0 7 Yorumla Rachellr +1 yıl Etkilendm kuduruyom ayaya Yorumla aassddsa +1 yıl Kuduruyosan ver geç ateşin sönsün Yorumla Rachellr +1 yıl Yooo Yorumla aassddsa +1 yıl Ne emmeye ne gömmeye geliyosun sen de hani kuduruyodun Yorumla Rachellr +1 yıl Ben su seviyorum ya Yorumla aassddsa +1 yıl O zaman soğuk suya gir ateşini alır Yorumla Rachellr +1 yıl Olur Yorumla
ugurzybek Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl pedofili 0 11 Yorumla Rachellr +1 yıl Ne anlatıyon dayı Yorumla ugurzybek +1 yıl Pedofili. Dayısı Yorumla Rachellr +1 yıl Pedofili sevıyon tamam dayı anladık Yorumla ugurzybek +1 yıl Yok sevmiyorum. Senin ki sana yapacakmış diyorum. Kafan mı basmyor yoksa zka geriliği genetik mi Yorumla Rachellr +1 yıl Bu da evde kalmıs ne diyor belli değil Yorumla ugurzybek +1 yıl Evde kalmadım. Yalnız senin anlama zorluğunu artık doğal karşılıyorum. Yorumla Rachellr +1 yıl Yaw anan senin turşunu kurmuş kafayı yiyon Yorumla ugurzybek +1 yıl Annemle kalmıyorum. Sen ergenlik sivilcelerini sıkarken ben ev aldım. Başka kendini ezik göstereceğin nokta varsa devam et Yorumla Rachellr +1 yıl Nediyon nediyon Yorumla ugurzybek +1 yıl Zeka geriliği olduğu için anlamaman normal. Yorumla Rachellr +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Aklıma Müge’nin videosu geldi 😂😂
https://youtu.be/6UWND6bzAH0Ya sabır şeytan görsn yüzüne ıy tiksiniyorum bu kadından
Haklı ama 😂
Her şeyde haksız erkek düşmanı karı
Pusuya yatmış avını bekleyen Timsah demek
Kanmayın böyle şeylere
Bende o göz var mı 😂
Bunun manası çok derin, adama bilezik gibi geçiririm demek
Yuh abi
e anasının gibisi sende yani
Evet ya
Ay masumsun demek istemiş.
Aa ne gibi masumumki
masum bakıyorsun ömre bedel demiş 😀
Uuuu
erkek olsam aşırı romantik olacakmışım var ya 😂
Asık oldum lezo oldm ben gel karım ol çok mutlu ederm seni
ahahahah dalga geçmeyelim lütfen 😂😂
Çok severim ben seni
sev beni recep yi beni recep 😂
Ölürm ben sana kuduruyorm karım sana
İltifat etmiş işte..
İltifatın anlamı ne peki
Seni beğendim, güzelsin, nazik olmaya çalışıyorum sana karşı demek..
Erkolara bak sen😂😂 poz kesiyor işte🤭
Aa😂
Sevimlisin o zaman
Hm
Belki hoşlanmıştır
Hımm
Masum bebek gibi bakışın var demek
Anlamı ne
Gözüne masum gelmişsin
Hm
sana çakmak istiyor...
Ay bi gidin dayılar
dayı mı? göbekli kel dayının fotosunu koy bakayım bana benziyorsun kodumun canısı..
Nediyon dayı
okuma yazma öğrenmedin mi teyze?
senin zamanında okul yoktur gerçi normal
Dayı sen adammısn
evet babandan daha çok hemde..
Katile benzion a*k ne bebeği
😂😂😂
Saçmalamış bebekler her zaman masum
sen bir erkekle degil bin erkek ile yazisiyorsun
Nerden cıkardn beni tanımıyorsn ve kimlerle olduğm kişilerim seni hiç ilgilendirmez gizli
aynen aynen
😂😂😂
Seni tava getirmeye çalışıyor etkilenme hemen
Etkilendm kuduruyom ayaya
Kuduruyosan ver geç ateşin sönsün
Yooo
Ne emmeye ne gömmeye geliyosun sen de hani kuduruyodun
Ben su seviyorum ya
O zaman soğuk suya gir ateşini alır
Olur
pedofili
Ne anlatıyon dayı
Pedofili. Dayısı
Pedofili sevıyon tamam dayı anladık
Yok sevmiyorum. Senin ki sana yapacakmış diyorum. Kafan mı basmyor yoksa zka geriliği genetik mi
Bu da evde kalmıs ne diyor belli değil
Evde kalmadım. Yalnız senin anlama zorluğunu artık doğal karşılıyorum.
Yaw anan senin turşunu kurmuş kafayı yiyon
Annemle kalmıyorum. Sen ergenlik sivilcelerini sıkarken ben ev aldım. Başka kendini ezik göstereceğin nokta varsa devam et
Nediyon nediyon
Zeka geriliği olduğu için anlamaman normal.
🤣🤣🤣
Ayak bacak yapiyor