Selamlar evli arkadaşlar esinizle fantazileriniz ne bende bir evlilik yolundayim öğrenmem gereken şeyler var
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım öncelikle sabah eşinden önce uyanmalısın. O uyanana kadar kahvaltısı hazır be ev en azından toplu olsun :) kocana hep ama hep güleryüzlü olmalısınki evini özlesin. Evde temizlik/yemek yaparken bile giyimine dikkat etmelisin seni görünce annesini hatırlamasın mesela :) ve maalesef erkeklerin çoğu şu konuda haklı... Evlendikten sonraki rahatlık. Kocan senlen evlendiyse gözü kör olmadı bunu unutma :) başka kızları görünce senin onlardan hâla kat kat güzel olduğundan gurur duysun. Seni koluna taktımı eskisi gibi yakış onun yanına. Gereksiz arkadaşlıkları kenara at. Eve kadın kız çağırma fazla. En yakın arkadaş ok ama o şu bu olmaz :) eve geç geldiğinde hesap sorma. Daha çok tatlı dille öğren nerde olduğunu merak ettiğini söyle. Mutfağını alışverişsiz bırakma. Kendine alırken eşinede al. Şımart işte arada ;) iş yatağa gelince işte orda bütün güzelliklerini hiç çekinmeden sergile utanma eşinden. Naz yapma yatakta eğer gerçekten iyi hissetmiyosan eşin anlayış gösterir zaten. Ama naz yapma yatakta kötüdür. Kavganızın sonu hep barışmakla sonlansın. Açık sözlü olun ve küs yatmayın. İç çamaşırların kesinlikle sıradan olmasın. Çiçekli kalpli şeyleri at hatta :) pijama denen şeyle karı koca yatağına girilmez. Yatak konusuna fazla girmeden CUT 👋
98 Yorumla
Soran+1 yılHarikasin başka birşey diyemiyorum supersin ya :)
Cevap sahibi+1 yılAllah tamamına erdirsin. Kurallar çocuk olduktan sonrada aynı bu arada kaytarmak yok :D
- +1 yıl
Sen bunları uyguluyorsan kafamı keserim
Cevap sahibi+1 yılTanımadan konuşma :)
- +1 yıl
sen neymişsin be apla :)) kardeşin neyim var mı :D
Cevap sahibi+1 yılYa ben reklam yapmaya gelmedim kıza abla gibi anlattım işte yeterin
- +1 yıl
Öyle bir anlatmışsın ki evliliğe sicak baktim bir an. Çevrende Senin gibi bir tane daha varsa evlendirsenize beni. :))
En İyi Cevaplar
+1 yılAynı evin içinde bir kaç gün bişey yapma bak nasıl olur sonrası fantaziye gerek kalmaz 😂
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadın - erkek ilişkileri bazında, sürekli devinim halinden mutlu mesut tek eşlilik (!) haline geçmek.
Pazar sabahları birlikte güle oynaya kahvaltı yapmak. Daha sonra, L şeklindeki uzun köşe koltuğuna geçip saçlarıyla oynamak, durduk yere öpmek. Yiyip-içmek, o şekilde üzerine çıkıp uyumasına izin vermek, mahsus uyandırıp, o uykulu ve nemli göz kapaklarını öpmek, kedi gibi sokulmalarını keyifle izlemek, ıslak ıslak öpüşmek, yüzünü sevmek, iki göğüsü arasında bulunan sıcak süt kokusuna kafayı gömmek, o şekilde saatlerce kalmak, yattığı yerde bıraktığı sıcaklığından tahrik olmak, siyah tayt ile sarmalanmış bacaklarını taciz etmek, zıvanadan çıkıp çıkıp geri girmek..111 Yorumla- +1 yıl
Vay be! Ilk kez bu kadar icten artiliyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı. Bayanlarin fantazileri gercekler acidir iyi oku bir bayan evlendikten sonra gri pijamayi gotune ceker tv karsisinda esra erol muge gibi kadin programlari izler surekli alisveris dolabi agzina kadar dolar gitecek birseyinin olmadigini siyler yinede
. beni alan almis satan satmis der
. basi agrir
. yemek yapar bin laf eder yemek yapmaya yardim et salata yap dirdirdirdir
. kilo alir
. adet doneminde esine eziyet eder sonra beni anla der
. surekli disarida yemek ymk ister
. 10 cift ayakkabisi vardir
.20 mantosu
.30 cantasi vardir
. evlenmeden onceki seksibdurusu gider616 Yorumla
Soran+1 yılDelisiniz :))
Soran+1 yılHe valla beni görmeden :))
Soran+1 yılKadınlar buna mecbur
- +1 yıl
abi sen ne çekmişsin beya
- +1 yıl
ağzınızı degil de gözünüzü açın, doğru insanları secin ozaman
- +1 yıl
yeşilperiii ye katılıyorum , evleneceğiniz kızın götüne değil , gözüne bakın
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
47Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. Çok ama bir tanesini paylaşayım hadi,
Eşimi alıp İstanbul'da güzel bir lunapark var oraya gider herşeye binerdim onunla birlikte çocuklar gibi elma şekeri falan yerdik, pamuk şekeri falan. Tabi bu çocuksu gelebilir ama bazen çocuklar gibi eğlenmek insanı çok mutlu ediyor. :) Çok çılgın şeylerde var onlarda bende kalsın :) Mesela Eşime Kalabalığın içinde mikrafonu alıp ona şarkı söylemek ve sonunda "Seni Seviyorum" Diye aykırmak onca kalabalığın içinde.63 Yorumla
Soran+1 yılKardeş supersin gerçekten :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPekçok fantazimiz var tabiki. Ancak bunlar zamanla şekillenen, her iki bireyin kararterine uygun düşen fantaziler. O yüzden yeni bir evlilik başlangıcında burada uygulanan cinsel fantazileri hayata geçirme fikri ilişkinize zarar verir. En sağlıklısı yaşadıkça, birbirinizi tanıdıkça cinsel yaşama ona göre yenilikler katıp geliştirmek. Soru genel bir soru öğrenmek istediğiniz konuya detay verirseniz bilgim veya tecrübem varsa yardımcı olmaya çalışırım.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin gercektek
https://i.hizliresim.com/q2rQX3.jpg
dağ basinda ahşap bir evde sominenin karşısında 1 hafta bu şekilde gecirmek.32 Yorumla
Soran+1 yılSüper olurdu
+1 yılEvli değiliz ama evli ablalardan duyduğumuz kadarıyla erkeği evden çıkartmıcan ilk 2 ay en azından.
İç çamaşırları falan fıstık olayları işte.
Aman ilk senede çocuk yapmayın sonra tam yaşayamadık evliliğimizi diye hayıflanıyolar sonra.22 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin profil yakiyo ama :))
- +1 yıl
EyAllahh..
işten eve geldiğimde kapıyı o açsın bana, birlikte yemek hazırlayalım, oturup o gün nasıldı, ne canını sıktı, ne mutlu etti onu dinleyeyim, uyumadan önce en son onu göreyim, uyanınca ilk onu göreyim... en büyük fantezim bu.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben evlendigimde fantazi ustune fantazi yapicam ya kocam hic sklmicak bir gun dansoz bir gun koylu kizi bir gun ors.. pusu neler neler bu arada biraz mazoistim galiba aciyo seviorum beni isirsin morartsin :):):) gelecekteki kocam benden umarim korkmaz bu kadar yilin acisi kolay cikmicak hahahahahahahyyyytt
23 Yorumla- +1 yıl
Tam benlikk xd
Cevap sahibi+1 yılbende benlik bulabilsem :) cilekler kremalar havada ucuscakta :):):)
- +1 yıl
Hani nerde
+1 yılya evlenince şu aradaki aşkın sönmemesi lazım, yine çılgınlık yapabilmek lazım, öyle saatlerce tv karşısına geçip g*t göbek büyütmek olmaz, gez toz dolaş eğlen. hayata 1 kere geliyoruz, cocutmak lazıııım :D
11 Yorumla
Soran+1 yılDegilmi :))
+1 yılFantazi falan kalmadı. . yataga bile corapla giriyor benim dana :/
73 Yorumla
Soran+1 yılSupersin :))
- +1 yıl
ayakları üşütordue belki adamın be abla
Nasil yani. Gecelik alirsin cesit cesit. Bunun disinda neler mesela. Cevrende evlenen yakin arkadaslarina sorabilirsin
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet zaten isler ilk geceliklerle basliyo
- +1 yıl
Siz neymisiniz be
burada yatak odasını anlatacak kadar midesiz insanlar var mı diye bakmaya geldim
81 Yorumla
Soran+1 yılYokmus
Gizli Üye(30-35)+1 yılitte otobüsünde kapıda durup basamakta otomatik durmayın kapı çarpar yazısının "p" harfini r yapmak, sonra o yazıya bakıp sol bacağımı kapıdan çıkarmak, şöförün kapıyı açıp açıp kapaması ve bacağımı sıkıştırması.😄
41 Yorumla
Soran+1 yılİlginç :)
+1 yılEvlendiğim de ilk iş kredi kartını iptal edip nakit takılıcam en büyük fantazim bu
62 Yorumla
Soran+1 yılO çok ayrı bir fantazi işkenceli :))
- +1 yıl
Sen işkenceyi görmemişsin daha. Ayrıca ayakkabı mağazalarının olmadığı sanayi şehrinde oturucam bol bol yağ benzin koklasında şuraya gezmeye gdek demesin
sana tavsiyem erkegin sevgisine guvenme pisman olma ve fantazi ile aldatilior insan unutma
110 Yorumla
Soran+1 yılEvt oluyor öyle seyler
Soran+1 yılBenimkide öyle çok seviyo aşık ama cinselliğe çok önem veriyo
Soran+1 yılAman tanrım ama çok seviyor aramış çok iyi yani nisanlim sonuçta bilmem yaparmi
Soran+1 yılTessekur ederim ;)
Soran+1 yılAynen korkmaya basladim
+1 yılöğretmeyi çok isterdim hatta bundan da zevk alırdım emin ol
ama mini etek giydirmek içinde bişe olmadan evde doşalman
ve o gün her istediğinde içinde olmak süper olurdu00 Yorumla
+1 yılevlenen bayan arkaşalarından gerekli bilgilerialırsın. öyle bir anlatırlarki. ağzının suyu akar. pire deve. bamya füze olur :)
21 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D hahahah
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli degilim ama kiz arkadasimla evlenince fetis falan yapcaz corapli, jartiyerli fantezilerimiz var hepsini yapcaz.
12 Yorumla
Soran+1 yılOda iyi
Cevap sahibi+1 yılEksi verecek kadar kotu mu ya?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana tek söyleyebileceğim şey p*rno izle. Sen nekadar fantezi yaparsan yap kötü seks hiçbir halta yaramaz. Seks yapmayı öğren
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeresi ayıp? İsinize gelmedi mi hayat kadınlarıyla aldatiyorsunuz ama? İnsan doğasında olan birşey ne zamandır ayıp oldu?
Soran+1 yılHaklisin en azından biseler ogrenilir
Ne fantazisi ya açıcak kuran okucak namaz kılıcak fantazide neymiş
12 Yorumla
Soran+1 yılO çok ayrı birşey
bol bol vurdulu kırdılı videolar izle öğren yoksa sınıfta kalırsın kapı önünde bulursun kendini tontiişim
02 Yorumla
Soran+1 yılHiçte herkesin kendine gore biseyleri vardir
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvliligi sadece fantazi olarak düşünenler acaba neyle gecinecek?
ne yiyecek ne icecek
ac karına se k s?
bırak bunları ya11 Yorumla
Soran+1 yılBen o kafadan degilim
onu geç evlilik bile sadece bana fantezi olarak kaldı:S
12 Yorumla
Soran+1 yıl:)) iyiymis
Gizli Üye(30-35)+1 yılönce bir adam gibi seks yapmayı öğrenin sonra fantezi kurarsınız
70 YorumlaDaha evlenmedim ancak karım ile mahremiyetimi buraya yansıtmazdim
00 Yorumla
+1 yılöğrenmeninin bir çok yolu vardır evlilik yolunda olduğuna göre bu konuları mustakbel koca adayınla konuşman sana daha çok fayda sağlayacakdtır. o gecede
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha sağlıklı olur
Nasıl bir soru sordun ya :D hayatımda ilk defa böyle birşey duydum kutluyorum seNi
01 Yorumla
Soran+1 yılSaol :))
+1 yılBöyle şeyler ulu orta konuşulmaz sana tavsiyem sende evlenincd konuşma!
32 Yorumla
Soran+1 yılOlur
- +1 yıl
Evlenmene yakın, aile büyüklerinden biri ya da evli olan tanıdıkların sana neler yapman gerektiğini söyleyecektir
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçgüdülerinle hareket et. Sonuçta fantezi kimine zevk verir kimine vermez.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(36-45)+1 yılkelepçe kırbaç setini al koy kenara işte :)
Buna akıl almaya gerek yok bazı bayanlar acı vermeyi sever fantezide bazıları acı almayı vs vs işte sen nasıl seviyorsan onu uygularsın :)03 Yorumla
Soran+1 yılBana uymaz :)
Cevap sahibi+1 yılzaten yaptırmayacan ona yapacan :) işte bana uymaz diyosun bak kişden kişiye değişir evlenince zaten kocan seni yönlendirecektir biz erkekler varya az değiliz kuzuyu kurt ederiz :D
Soran+1 yılHarbiden :))
- Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılİlk sevgilinle yaşadıklarını hatırla
Belki aklına gelir ozaman11 Yorumla
Soran+1 yılKimseyle birşey yaşamadım
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadın olarak sen onu gaza getirdikten sonra o her türlü memnun eder seni ;) iş sende bitiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılHerşey kadında her zaman
Cevap sahibi+1 yılaynen. sen sen ol önce açıkça konuşmanız gerektiğini baştan söyle. istediklerini ona açıkça söylersen çok daha güzel olur
+1 yılher gece ve her sabah düzenli olarak seks:)
31 Yorumla
Soran+1 yılEvttt :)
+1 yılPuding döküp yalama fantezim var balda olabilir:D
11 Yorumla
Soran+1 yılGüzel :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBacaklar omuza alttan daldırmaya devam bide dilini hızlı kullancan onuda yanımdaki arkadaşım söylüyo
02 Yorumla
Soran+1 yılSelam şöle :))
Cevap sahibi+1 yılOnunda sana selamı var
Davul zurna simli topuz, halay
11 Yorumla
Soran+1 yıl:))
+1 yılsu anda bunu burada paylaşamam
00 Yorumla
+1 yılgardolapın ustune cıkıp yatağa atlamak :)
21 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Seks öncesi kafa atmak.
23 Yorumla
Soran+1 yılNereye atacan
Soran+1 yılBeklemediğin tas bas yorar :Ddd
Faznatazi derken ne gibi hangi anlamda
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yıl2 tane ex at fantezi falan aramazsın emin ol ;)
01 Yorumla
Soran+1 yıl;))
+1 yılHiç uğraşma uygulamazsın
03 Yorumla
Soran+1 yılNedenmis
- +1 yıl
Baş ağrısı
- +1 yıl
Hiç bitmez
Evde sevişmedik yer bırakmamak
01 Yorumla
Soran+1 yılHarika
Karımı duvardan duvara sevmek
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvde yan gelip yatmak.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok bre
Hacca gitmek bundan buyuk zevk olamaz
10 Yorumla
+1 yılevlilik zaten bir fantezi panpiş :D
00 Yorumlaiyice suyunu çıkartıyorsunuz artık ama
01 Yorumlaİlk günkü. Gibi heyacanlı 😊😏 anlatılmaz yaşanır
13 Yorumla
Soran+1 yılBu heyecan hep suruyormu :)
mutfakta yapmak ve içindeyken sarılıp yatmak
01 Yorumla
Soran+1 yılHos
Çocuk yapmak kanka :-)
00 Yorumlaevlı cok musterım var anlatabılırım
02 Yorumla
Soran+1 yılOlur
Gizli Üye(36-45)+1 yılkölesi olmak var fantezi olarak
02 Yorumla
Soran+1 yılİğrenç
Cevap sahibi+1 yılnapayım hayalim bu
Bekarlik fantezilerimiz var
00 Yorumlabu ne ya evlılıkte fantezı mı olur:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenince eşimin kulakları olacak
11 Yorumla- +1 yıl
boynuz olmasın o :D
+1 yılSus kiz ayip :)
34 Yorumla
Soran+1 yıl,:)))
- +1 yıl
Sorancim sunlara soylede sussunlar :))
Aşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı. Küvette sevişmek.
11 Yorumla
Soran+1 yılOda guzel
+1 yılÇok uzunnn
04 Yorumla
Soran+1 yılKisalt
- +1 yıl
Önce bir masaj yaparım ilk gecede tüm vücüduna büyük ihtimal çok ince ve güzel masaj yaparım bu arada :D sonra sevdiceğim mutlu olsun diye yalarım onu yani birde dil masajı ile üstünde geçerim ön sevişmeyi çok uzun tutarım ki asla gözü dışarda kalmasın zaten geç boşalan biriyim her pozisyonda o gerçekten zevk alana kadar ve doyana kadar durmam çok hızlıyımdır zatiii :D yani oh be iyiki evlenmişim der her gece farklı şeyler uygularım ne de olsa hayatımı paylaşacagım kişi en çok o mutlu olmalı
Soran+1 yılWoww supersin ama genelde erkeğin gozu dışarıda oluyor
- +1 yıl
teşekkür ederim ama ben öyle bir erkek değilim :)
+1 yılbuz dolabının içinde
01 Yorumla
Soran+1 yılYemek var :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılhizmetçi kılıgına gir seviş
00 YorumlaNe fantezisi bu :D
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi