Yüreğinizi avucuna bırakabileceğiniz biri olmalı evlenilecek insan. Aynı şarkıları dinleyeceğiniz, birlikte güleceğiniz, sırtınızı yaslayacağınız, kalbini avuçlarınızda tutacağınız biri olmalı. Dünyaya aynı pencereden bakmalısınız, mutlu olmalısınız yan yanayken, heycanlanmalısınız gördüğünüzde, elleriniz titremeli. Zamanla tüm bu duyguların yerini tarifsiz bir sevgi almalı, en pahalı arabadan bile daha değerli bir sevgi. Akşamları birlikte oturup çay içeceğiniz biri olmalı, birlikte çıkıp yemek yiyeceğiniz biri her halükarda mutlu olacağınız biri.
Aile kurumunu ve aile birliğini önemseyen, her konu hakkında az çok bilgisi olmasının yanı sıra ukala olmayan, sizi güldüren, size de gülebilen (espriden anlamakla birlikte espri yeteneği de olan) toplumsal gerçekliklerden haberdar olan, birçok konuda fikir teatisinde bulunabilen, içinde merhamet ve vicdan duygusu barındıran, insanlarla iyi geçinen ve güler yüzlü olan, kırgınlık ve tartışma durumlarında kin tutmayan, konuyu uzatmayan ve gönül alabilen vazgeçemeyeceğiniz biri olmalı, bırakıp gitmemeli kolay kolay, bencil olmamalı, bağırmamalı, hep haklı olduğuna inanmamalı. Sizi dinleyebilmeli, sevdiklerinize, sevmediklerinize saygı duymalı. Anlamalı sizi. Vicdanlı olmalı, güven duymalısınız, inanmalısınız, aile olabileceğiniz biri olmalı, elele olunca aç kalsanız dahi ağlamayacağınız biri olmalı
165-170 boyları arasında kilosu boyuna göre orantılı olsun hafif ayva göbek olabilir sevince aşırı sahiplenen ve kıskanç olan aşırı dar, kısa ve vucut hatlarını belli eden kıyafetleri giymeyen aşırı makyaj yapmayan doğal olmayı tercih eden vucut bakımına önem veren, tırnak uzatmayan sağlıklı beslenen, sigara ve alkol kullanmayan kötü alışkanlıkları olmayan temizliğe önem veren özelliklede yemek yaparken aşırı titiz olan erkeklerle mesafesi olan sevgilisi olan erkek dışında hiçbir erkeğe sıcak davranmayan erkeklerle kanka ya da arkadaş ayağına samimi muhabbetler kurmayan gece dışarı çıkmaya meraklı olmayan bara gitmemiş olan romantizmi seven ilgiye ilgiyle karşılık veren duygusal olan sessiz sakin olan boş konuşmayan, konuştuğunda anlamlı konuşan sevdiğine karşı aşırı utangaç olmayan saçlarını sevgilisine taratmaktan hoşlanan sevildiğini hissettiğinde bunu anlayan ve önemseyen
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim icin gec hayatima kimseyi almiyorum evlenmek istemiyorum artik güzel bir hayalim vardi evlenecektim esime yemekler hazirlayacaktim cocugumuz olacakti gecti benden 29 yazdigina bakma 45 yasindayim ben esimle tatile gidicektim ama hayal oldu hepsi Şu an hastayim belkide kanserim evlilik benden uzak olsun
Iyisiyle kötüsüyle hep birlikde olabileceğim bir adam olsun istiyorum mutlu ve huzurlu bir aile tabiki arada sirada kücuk kavgalar , koslancliklar olucak ama bunlar da evliligin en guzel yani diye dunuyorum bence evlilik guzel
Seneler Geçsin, Sen Beni bil ben seni bileyim istiyorum. Nice sıkıntı ve zorluk yaşayıp anlatalım. Yaşayalım ki, Öğrenelim hayatı ve destek çıkmayı. Birbirimizin omuzlarında ağlamalıyız. Paylaşmalı ve beraber sıkılmalıyız. Öyle ki, yalnız sıkılmak sıkmalı bizi. Böylece yaşamalıyız işte. Sonra çocuklarımız olmalı, Düşünsene senin ve benim olan bir canlı. Geceleri ağladıkça sırasıyla susturmalıyız. Sen arada mızıkçılık yapmalısın. Hava soğukken birbirimize sıkıca sarılıp yatmalıyız. Zaman su gibi akıp giderken, Herşey yaşanmış bir hayatımız olmalı. Herşeye rağmen hiç bıkmamalıyız birbirimizden. Mutluda olsa, Kötüde olsa, Yaşadığımız günler bizim günlerimiz olmalı.
bir eşim olsun böyle cıvıl cıvıl hep pozitif hep bana iyi gelen enerjik, kendini bana değil bize adasın nasıl daha mutlu oluruza. Çok büyük bir ev istemiyorum 2 oda 1 salon olsun ama bakımlı yapılı bir ev olsun içinde güzel anılarımız. Eşim kadar güzel bir bebeğimiz olsun yaşam kaynağımız. Aaah ah ne güzel hayal ama şimdilik boş bir hayal
Sevgili olmak isterken bedeni ile beni yönetebilme hayali Kuran Kadin evlenince neler yapmaz? Geneli değil Kadınların bu zamana kadar karşıma çikan Kadınlar öyleydi. Ben Bağımsız yaşarım
En İyi Cevaplar