Eşi ile uyku hapı içip intihar eden Stefan Zweig’ın intihar mektubu: “Artık güneşin doğmasını bekleyecek gücüm kalmadı ama siz yeni doğacak güneşi mutlaka bekleyiniz.”
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Eşi ile uyku hapı içip intihar eden Stefan Zweig’ın intihar mektubu: “Artık güneşin doğmasını bekleyecek gücüm kalmadı ama siz yeni doğacak güneşi mutlaka bekleyiniz.”
Bekledim yavaş yavaş sönüyor içimdeki Umut
Allah’tan umut kesilmez
çok şükür
Cevap
1Cevap
Hayır beklemiyorum artık hiç bir şey çünkü güneş yok sadece uzay karanlığı var. ama yine de hayat bu ne zaman ne olacğağı belli olmaz
Bekledim.. Doğamadı..
Sonra yine bekledim, şimdi her sabah benimle tekrar doğuyor :))
Doğacak güneşi, gelecek gemiyi, sevecek kişiyi, memleketimin güzel günlerini beklerim ben. Limanım ben...❤
Kaç güneş bekledim hiç bir zaman doğmayan , sonra bir baktım güneşin asıl sahibi benmişim doğan.😢✋🌞
Sonra ne oldu?
Sonra ne mi oldu? Sadece etrafımı aydınlattığımla kaldım ama onlar sadece çareyi bir gölgeye sığınmakta buldu.
Bu gölge başka kadının kolları mı?
Bekliyorum ama kendim icin degil kardeşlerim için ben olmasam hayata tutunamazlar
Umudum kalmadı
neden
zihnin bedenden binlerce kilometre uzakta olması o kadar korkunç ki!
Bütün hayatımız boyunca beklediğimiz ve nereden geleceğini bilmediğimiz huzuru arıyoruz. Ve bitmek bilmez huzur arayışımız hayatta kalmamızı sağlıyor.
Umudum hep var.
Az da olsa umudum var
bekledim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar