Aşk İlişkileri Büyük erkekler daha mı iyi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 20 yasındayım hic 25 yaşından büyük erkeklere flört konusma sevgililik olmadı acaba çok şey mi kaçırıyorum diye bazen düşünüyorum Güncellemeler+1 yıl Bir de ben 20 yim ama 17-18 gösteriyorum 😬😒 Büyük erkekler daha mı iyi? Cevapla Flört Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gripin34 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Tabi ki seni daha iyi anlar senin isteklerini önceden düşünür sana küçük süprizler yapar bugün gibi bir sürü şey işte 0 0 Yorumla
youngsailor Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 65% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 679 cevap paylaştı. Bu tercih meselesi, büyük insanlar karakterine daha uygun ise neden olmasın tabiki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cocukcayım bira Yorumla youngsailor +1 yıl Bu önemli değil, kurduğunuz ikili ilişki ile alakalı bir durum. Ki bence çocukça olman aradaki dengeyi kurmanı kolaylaştırır. Zıtlıklar daha çok bir arada sokar. Yorumla
ManOftheMan35 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Tabi olgun erkekler kadınları daha iyi anlar ve isteklerine cevap verir 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi istekler Yorumla ManOftheMan35 +1 yıl Maddi manevi her türlü isteklerini anlar ve karşılar Yorumla Soran +1 yıl Ahahaha ülkenin yarısı fazlası asgari ücret calısıyo 🤣 hem benim işim olmaz öyle zengin erkekle Yorumla ManOftheMan35 +1 yıl Yani tecrübe var anlayış var trip atmaz trip çeker anladın mı Yorumla Soran +1 yıl Ha evet öyle ise güzel bana da onlar trip çekemez gibi gelşyor nedense 🤣 Yorumla ManOftheMan35 +1 yıl İşte olgunluk anlayış ikisi bir arada olunca halden anlaşılır oluyor ben olsam denerdim:) Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Olgunlar seni el üstünde tutar. ben öyle davranıyorum. Daha sonra kendi yaşıtlarınla ilişkin olunca çok ergen gelir sana artık 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bulamıyorum ben bi de. Tipim 17-18 çocuk gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha bekle kafa yapın çok değişir. 25 'den sonra olgunlara saldırabilirsin. Şimdilik ergenlerle takıl derim acele etme. Yorumla Soran +1 yıl 25 ten sonra yaslcnm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yüz hatların olsun vücut olsun tam ideal yaş bence 20 likler bana çok ergen geliyor alınma:) Yorumla Soran +1 yıl Ahahahah🤣😂 Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Elbette fark var ama iyi veya kötü bunu sen yaşayarak karar verebilirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bu biraz tercihe kaçıyor. Tamamen tercih meselesi.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bulamıyorum 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bulursun. Bulamazsan o seni bulur Yorumla
pessimistiic07 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl 25den buyuk erkek buyuk mu oluyor ne sacma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet yaş farkı çok var. Benim için büyük Yorumla Moonlover112233 +1 yıl Onun yasina gore evet Yorumla
bluefintuna Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı. Çıtır seven bulursan iyi 0 0 Yorumla
OnlinePsikolog25 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 101% +1 yıl Bazıları olgun sever 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Sen nesin Yorumla OnlinePsikolog25 +1 yıl Derken anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Olgun musun sende yaş 26 diyor da Yorumla OnlinePsikolog25 +1 yıl 26 yasında olgun bir gencim evet Yorumla Soran +1 yıl Hım iyimiş yaa paikolgmoson Yorumla OnlinePsikolog25 +1 yıl Birden fazla işle ilgileniyorum. mühendis mezunu , yasam kocu ve psikoloji alanda eğitim aldım. falan. sen kücük mü gösteriyorsun Yorumla Soran +1 yıl Hım ne güzel nerden eğitim alıyorsun. Evet 17-18 tipim Yorumla OnlinePsikolog25 +1 yıl Hadi ya minyon musun acaba Yorumla OnlinePsikolog25 +1 yıl Herseyi bu yoruma dökemem üzgünüm :D herkes okuyor görüyor cünkü Yorumla Soran +1 yıl Sayılır 🙃😂 Yorumla Soran +1 yıl Yemicekler sni Yorumla OnlinePsikolog25 +1 yıl koçluk eğitimleri altınbas üniversitesinden. Yok ondan değil yorumlasma oldugu için :) Yorumla OnlinePsikolog25 +1 yıl Ne güzel minyon insanlar tatlı olur Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok şey kaçırıyosunn 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çünkü biz harikayız Yorumla Soran +1 yıl Yani neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olgunuz saçma tripler yok ilgi şefkat var maddiyat var sosyallik var daha ne olsun Yorumla Soran +1 yıl Yaş kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 30 um Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Tabi ki seni daha iyi anlar senin isteklerini önceden düşünür sana küçük süprizler yapar bugün gibi bir sürü şey işte
Bu tercih meselesi, büyük insanlar karakterine daha uygun ise neden olmasın tabiki
Cocukcayım bira
Bu önemli değil, kurduğunuz ikili ilişki ile alakalı bir durum. Ki bence çocukça olman aradaki dengeyi kurmanı kolaylaştırır. Zıtlıklar daha çok bir arada sokar.
Tabi olgun erkekler kadınları daha iyi anlar ve isteklerine cevap verir
Ne gibi istekler
Maddi manevi her türlü isteklerini anlar ve karşılar
Ahahaha ülkenin yarısı fazlası asgari ücret calısıyo 🤣 hem benim işim olmaz öyle zengin erkekle
Yani tecrübe var anlayış var trip atmaz trip çeker anladın mı
Ha evet öyle ise güzel bana da onlar trip çekemez gibi gelşyor nedense 🤣
İşte olgunluk anlayış ikisi bir arada olunca halden anlaşılır oluyor ben olsam denerdim:)
Olgunlar seni el üstünde tutar. ben öyle davranıyorum. Daha sonra kendi yaşıtlarınla ilişkin olunca çok ergen gelir sana artık
Bulamıyorum ben bi de. Tipim 17-18 çocuk gibi
Daha bekle kafa yapın çok değişir. 25 'den sonra olgunlara saldırabilirsin. Şimdilik ergenlerle takıl derim acele etme.
25 ten sonra yaslcnm
Yüz hatların olsun vücut olsun tam ideal yaş bence 20 likler bana çok ergen geliyor alınma:)
Ahahahah🤣😂
Elbette fark var ama iyi veya kötü bunu sen yaşayarak karar verebilirsin
Bu biraz tercihe kaçıyor. Tamamen tercih meselesi..
Bulamıyorum 🤣
Bulursun. Bulamazsan o seni bulur
25den buyuk erkek buyuk mu oluyor ne sacma
Evet yaş farkı çok var. Benim için büyük
Onun yasina gore evet
38 bence kaçirma bu fırsati.
Çıtır seven bulursan iyi
25 yaş büyük değil senin için normal
Bazıları olgun sever
Sen nesin
Derken anlamadım
Olgun musun sende yaş 26 diyor da
26 yasında olgun bir gencim evet
Hım iyimiş yaa paikolgmoson
Birden fazla işle ilgileniyorum. mühendis mezunu , yasam kocu ve psikoloji alanda eğitim aldım. falan. sen kücük mü gösteriyorsun
Hım ne güzel nerden eğitim alıyorsun. Evet 17-18 tipim
Hadi ya minyon musun acaba
Herseyi bu yoruma dökemem üzgünüm :D herkes okuyor görüyor cünkü
Sayılır 🙃😂
Yemicekler sni
koçluk eğitimleri altınbas üniversitesinden. Yok ondan değil yorumlasma oldugu için :)
Ne güzel minyon insanlar tatlı olur
Çok şey kaçırıyosunn
Niye
Çünkü biz harikayız
Yani neden
Olgunuz saçma tripler yok ilgi şefkat var maddiyat var sosyallik var daha ne olsun
Yaş kaç
30 um
Evet canım
23 üm ben